Po včerejší projíždce jsem zkouknul stav provozních náplní udělal nějaké drobné úpravy a dotáhl spoj mezi kulisou a tyčí řazení nějak se mi povolila,ale už je zase dotáhlá takže by mělo být po problému...
Jinak se už velmi pomalu chystám na večer sice ještě nevím kde a ským skončil,ale připravený musím být
rozmrazujem nemrznucu zmes...fakt nalial som nemrzku a zmrzlo to
a opravil som kurenie, uz to kuri a zacpal som tu "dieru" pre nahon tachaca a posledny krat som sa isiel previest cez Stary most ako spomienku a skoro som sa v aute roztopil...jupííí
a kto ma videl pri tom zistovani chyby v kureni si musel mysliet ze praktizujem sam na sebe oralny sex tak som bol skruteny
→ David29: No nemám to rád, zvlášť když nějaký namachrovanec v drahém autě co mu koupil tatík, zastaví nejlépe tak, že zabere rovnou dvě místa pro invalidy a jde si na pivko do herny. Na to jsem docela alergický. U Tomika je to něco jiného, i když nemá sebou značku, tak by to asi ukecal.
-> FORM: Tohle zase nehroť... on je rozdíl když tam člověk zastaví a sedí v autě (tak to dělám i já) a mohl by kdyžtak uhnout.. jinak třeba na invalidy stoupnu klidně v místě, kde je 10 volnejch míst a ani jedno nevyužitý....
Jinak samozřejmně odsuzuju, když sou tam třeba dva fleky pro invalidy, a normální člověk tam zastaví a de si nakoupit..
-> David29: ja som zas dneska zistil ze mi to auto nekuri tak ako by som si predstavoval holt to tak dopada ked clovek ma cez leto dolamanu ruku a nemoze nic robit a pak uz je zima na pracu a v zime sa auto spyta co som robil v zime a ja mu odpoviem ze nic lebo som bol zlamany
->Matthes, záškodník z TechWebu: já jsem takhle jednou dal diferák na křížovku a ono se to krásně nasálo a pak když už byla křížovka volná si jí všimla babičky a začala luštit a prej ono to nějak nechce psát ta tužka-no ona už něco křížovek naluštila a šla pro jinou a pak na to přišla že je to nějaký mastný
-> kuko: nemohol bolo v zlom stave je natrhnute, myslim ze zrovna zadne celo zavarat, ved napis trnavskym chlapcom, podhcvilou nieco srotuju urcite budu mat