-> Zaki: Ja se bojim ze z fava cumi na jinou stranu Takhle... je potreba aby okolo termostatu proudila voda, abych nevyvaril A pak timhle obtokem musi proudit + samozrejme topeni. Skloubit obtok s topenim me taky napadlo Jdu si to nakreslit
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zapojiť ako mala 100 tuším k tým dvom hadiciam čo išli ku kúreniu od pumpy a termostatu tak na jedenej bolo tuším také T čko a tam pripojené
-> petr s: no a písek se vezme odkud? vodní kámen budiž ale na druhou stranu to bude pak blbě chladit ale za když se to uloží v chladiči tak to nebude chladit vůbec
-> Klubko_: Obtok aby se nezanasela 4. vlozka.... K cemu to je? Aby se nezanasela 4. vlozka Problem je ze voda odchazi hlavou horem a tady dole voda neproudi, takhle se 4. vlozky lip chladi, nejhorsi je to u 130
Matthes, záškodník z TechWebu 02.01.09 20:26:23 napsal: Obtok aby se nezanasela 4. vlozka.k cemu je to dobry? planujes mit v chlad. kapaline sajrajt? Kam se to ted pripoji? Pred termostat?
Dnes som zalepil dieru pre tachačove lanko v deliacej stene, dal nové vrapované hadice, vymenil termostat za iný a aj tak krista jeho nedokážem shade so 100% zakrytým chladičom ani v kopcoch uvariť, teplota ledva 75°C a po vyradení padala na 65-70°C už fakt neviem čo tomu môže byť
-> J3STER: Jj stalo se mi to loni spadl mi k setrváku ten palec co je na vypinací tyčince tak jsem vzal magnet uvazal ho na špagátek přiložil na kraj setrváku,jednou opatrně rukou protočil motor a po pár pokusech jsem palec vytáhl a byl spokojenej jak blecha A ten den jsem spojku už rači nechal být