skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motorkáři sobě
-> tunerlada: ne, může z toho být malér.
-> Max: o nějakých 4-5 cm by to mělo být. Plus progresy do předku a dlouhé tvrdé péro dozádu
(ale to tě asi neoslní, když LC8 má podobné - nebo lepší - fíčury v základu
)
No dálky - v létě dovolená (tohle je Slovinsko) plus něco kolem komína
Chtěl bych nějaký lehčí offík na Ukrajinu či do Rumunska, ale nějak nemám s kým tam jet.
A v plánu je Korsika a Norsko, to bude snad 100%

No dálky - v létě dovolená (tohle je Slovinsko) plus něco kolem komína

A v plánu je Korsika a Norsko, to bude snad 100%
-> tunerlada: ne. Sice tak někdo jezdí s tím, že to případně ukecají (to možná jo), ale je to o průser. V případě problému je to bráno jako jízda bez ŘP
Luboš 07.10.11 14:46:02 napsal: → tunerlada: to starý RD je blbost, to ji finančně sežere. Kup tu MZ 150, okolo 10 tis. si vybereš a jezdit se na tom dá docela pěkně. Moje drahá už ji má druhou sezonu a je spokojená (na týhle sraně má fotku). Na díly je dost e-shopů a ceny jsou velmi slušný. Je to lehký a nízký. Na začátek ideál. 50ku nekupuj, max. rychlost 60 je mimo město nebezpečná.počkej ale když teda mz 150 bude na to moct když má mapíry na 125 ccm ?
-> Luky.: o kolik to budeš zvedat ?
koukám že máš kufry...a podle fotky jezdíš dálky.. ? :o)
koukám že máš kufry...a podle fotky jezdíš dálky.. ? :o)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 07.10.11 22:00:45: jj, tahle je moje. Proto říkám, že se můžeš klidně ptát 
Teď zrovna nakupuju věci na vylepšení a zvýšení podvozku, docela se na to těšim, jaká bude změna

Teď zrovna nakupuju věci na vylepšení a zvýšení podvozku, docela se na to těšim, jaká bude změna

-> m8rinek:
čertice,ale jde o motorku 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: takovou jsem kdysi taky míval a svoje si na ní užil :o)
teď mám tohle a naprostá spokojenost. Enduro je jasná volba a 2 válec do V jsem vždycky chtěl. Mám ji od června a máme spolu přes 5tis km,tak se dá říct že jsem se nějak zžili :o)
teď mám tohle a naprostá spokojenost. Enduro je jasná volba a 2 válec do V jsem vždycky chtěl. Mám ji od června a máme spolu přes 5tis km,tak se dá říct že jsem se nějak zžili :o)
-> skodovak: čert? :D
-> Pavel P..: Vím, že řikal, že by to mělo být italského původu. Má to teda v horšim stavu, prostě jen na to, aby ho to dostalo z domova k hospodě a zpět 

-> Pavel P..: tjo, na tom budeš, jak v písničce Iva Jahelky, !medvěd na mopedu "

-> 1560: neboj uveze mě to.. ale tak neni to žádnej rychlík
-> Mr_Kubas: tak dělali se podobný polský Romet mopedy ale ty jsou drahý a navíc ve mě moc důvěry cokoliv polskýho nevzbuzuje.. a tohle bylo za pár stovek, relativně provozuschopný

-> Mr_Kubas: tak dělali se podobný polský Romet mopedy ale ty jsou drahý a navíc ve mě moc důvěry cokoliv polskýho nevzbuzuje.. a tohle bylo za pár stovek, relativně provozuschopný

-> Pavel P..: Něco podobného má známý a jak řikáš, má to na ježdění po vesnici pro pívo a pro rohlíky
Je to slušnej prskolet 

-> Pavel P..: To chci na jezdeni do prace 

-> Pavel P..:
Nějak si tě na tom nedovedu představit
Nějak si tě na tom nedovedu představit

Tak tohle jsem si dovezl v sobotu..... asi tu budu s timhle prckem spíš pro srandu ale na courání po vesnici a do krámku to bude dobrý. Je to Benelli Motorella GL obsah 50ccm, jednorychlostní, výroba někdy v 70-80.letech. bude to chtít menší udržbu a opravy ale jinak dobrej prskolet

-> Luky. 05.10.11 09:31:57: ty jsi majitelem? pokud ano tiše závidim, pak z tebe budu tahat moudra

-> Luboš: souhlas, mam ETZ 150 a je to do začátku príma stroj, lehká motorka co slušně jede :-)
-> tunerlada: to starý RD je blbost, to ji finančně sežere. Kup tu MZ 150, okolo 10 tis. si vybereš a jezdit se na tom dá docela pěkně. Moje drahá už ji má druhou sezonu a je spokojená (na týhle sraně má fotku). Na díly je dost e-shopů a ceny jsou velmi slušný. Je to lehký a nízký. Na začátek ideál. 50ku nekupuj, max. rychlost 60 je mimo město nebezpečná.
-> tunerlada: tak ať šetří a jezdí na kole...
Jinak proč né Dandy 50 ? dost lidí teda mi zase říkalo že je to vpohodě, alá oplastovanej simál.ND sou taky celkem dostupný a ceny těch motorek se do 10 tak nějak vlezou
Jirka K 05.10.11 15:27:56 napsal:
Taky přidám. S tímto jsem začal a snad u teho aj ostanu. Nejlepší je,
že mně lidi říkají, že su blázen a nevěří, že jsem s tím byl na
Slovensku.
tohle jsem taky měl když my bylo 15..neskutečně super stroj
budíš mu země lehká kdepak asi je...m8rinek 04.10.11 22:14:47 napsal:
Motorku za 10 v podstatě nemá smysl kupovat, akorát bude
otrávená…to je rada jak nekupovat škodovku je to stará mrdka..mě pověz kde vezme osmnácka na střední dvacet tisíc na motorku
už to že má něco málo je zázrak-> Apple STS Chvojkovice-Brod: sz
Taky přidám. S tímto jsem začal a snad u teho aj ostanu. Nejlepší je,
že mně lidi říkají, že su blázen a nevěří, že jsem s tím byl na
Slovensku.

Motorku za 10 v podstatě nemá smysl kupovat, akorát bude
otrávená…to je rada jak nekupovat škodovku je to stará mrdka..mě pověz kde vezme osmnácka na střední dvacet tisíc na motorku

Taky přidám. S tímto jsem začal a snad u teho aj ostanu. Nejlepší je, že mně lidi říkají, že su blázen a nevěří, že jsem s tím byl na Slovensku. 

-> skodovak:
to sem si nevsim

-> skodovak:
to sem si nevsim

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Afrika, TransAlp a NTV jsou vděčný stroje...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: a propos, ty máš i takovouhle Sportku, žejo?
Nemáš takhle náhodou ještě Stadiona S11 a předválečnou ČZ 250Sport? Já jen že kdyby jo, tak bychom měli uplně stejný motopark
Nemáš takhle náhodou ještě Stadiona S11 a předválečnou ČZ 250Sport? Já jen že kdyby jo, tak bychom měli uplně stejný motopark

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pojď do ní
Kdybys potřeboval nějaký info, tak se ozvi 

-> Voplik: je to napsaný dole u fotky co to je

-> tunerlada: kup jí simpla, nebo již zminovanou MZ 150, a bude spokojená, na Dandy se vyprdni, z vlastní zkušenosti jsou to neskutečný sráče
tak tak,na začátek simsona ( u nás se teda říkalo že každej správnej motorkář začal na fíku ale..)
Dobře polazenej simson jede i dokonce líp než ten hnusík Dandy (červeno černej) sedět se na tom pořádně nedá a je to celé takové divné..
Potom klidně tu MZ je to větší simson fakt pěkně se vede a je poměrně spolehlivá,výkon akorátní..a pro slečnu určitě přijatelnější než nějaká z Jaw
Dobře polazenej simson jede i dokonce líp než ten hnusík Dandy (červeno černej) sedět se na tom pořádně nedá a je to celé takové divné..
Potom klidně tu MZ je to větší simson fakt pěkně se vede a je poměrně spolehlivá,výkon akorátní..a pro slečnu určitě přijatelnější než nějaká z Jaw
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to je TDRko ne?
Taky bych doporučil MZ 150, 250 je už celkem ostřejší.
Motorku za 10 v podstatě nemá smysl kupovat, akorát bude otrávená...
-> tunerlada: Já by jsem doporučil MZ ETZ 150 a koneckoncu proč né třeba Simsona, je to lehky ovladatelný, spravíš to šroubovakem a viděl bych to jako lepší řešení než vyběhanyho Dandyho na kterým jsem v 15nácti dělal autoškolu a je to děs, jestli jde teda jen o to zjistit jestli ji to bude bavit a naučit se se nějaky ty zaklady řízení , korigovaní plynu s rukou a řezením s nohou tak si myslím že by to bylo nejrozumější řešení.. je to jen muj nazor, ja začínal takhle 

-> tunerlada: 2T určo ne a to RG je mrdka vylítaná...
nu toto by se mi na příští sezonu moooc líbilo
-> m8rinek: max 10 000 , řikám sháníme něco na naučení a pokud ju to chytne tak časem by si pořídila něco pořádného nebo auto.. podmínky jsou do 10 tis a aby to byla silnička nejlíp nějaká ta kapotovaná,ale tak zatím jediný co mě příjde schoudný aji dle recenzí na netu mě připadá tohle povozidlo www.motoinzerce.cz/motork
y/.../563705-50-dandy.html
Dvoutakt tu suzuki rg 125 teda nedoporučujete ?
Dvoutakt tu suzuki rg 125 teda nedoporučujete ?
-> tunerlada: Podle toho kolik do toho chce dát...