skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motorkáři sobě
-> Motomaniak: jak si s gsem spokojen.... chtěl bych ho kupovat na příští sezónu, ale nevím, jestli na něj nebudu velkej.... kamarád si na něj nestěžuje a zatím od něj slyším převážně chválu
Tak já začínal na babetě, pak fichtl, ČZ 175/470 sport, ČZ 250/471 (dvouválec) a teď mam suzuki GS 500 ale hned jak by byly nějaký peníze tak by jsem chtěl horneta
já začínal jako každej na jawě 21, pak stadion.....
potom se přešel na gileru dna 50 (70) www.maxmoto.co.uk/images/ 39%20Gilera%20DNA%2050.jpg
potom chunlan cl 125 3a images.motoinzerce.cz/m/. ../315277_1.jpg
pokračoval přes jawu 250 panelku k jawě 350/638 a poslední co sem sedlal (bohužel ne má) byla yamaha yzf r1
a v merku mám pro začátek suzuki gs 500 a po čase suzuki gsx-r 600
potom se přešel na gileru dna 50 (70) www.maxmoto.co.uk/images/ 39%20Gilera%20DNA%2050.jpg
potom chunlan cl 125 3a images.motoinzerce.cz/m/. ../315277_1.jpg
pokračoval přes jawu 250 panelku k jawě 350/638 a poslední co sem sedlal (bohužel ne má) byla yamaha yzf r1
a v merku mám pro začátek suzuki gs 500 a po čase suzuki gsx-r 600
tak ja zacinal na rometu 50ccm bohuzel jen s 2kvalt verzi (byla i 3 ) ba 50staku to supalo
a skoncil u babetty
jinak motorku nemusim ,nevyznam se v nich..

Já začínal na fichtlu, pak sem měl čz 175 a ted mam Suzuki DR600.
Další moto už kupovat nebudu, nějak mě to přešlo.
Další moto už kupovat nebudu, nějak mě to přešlo.
Začínal jsem na Fichtlu, pak přes zetku 175, jawinu 250 a pak když už sem měl papíry jsem pořídil tohle (viz. ilustrační foto), co už mi asi pátým rokem stojí v garage se zadřeným motorem... Mno a na příští sezónu bych rád zakoulki Aprilii 350 Tuareg:-)
Edit. Kdyby se někomu doma válel použitelnej motor z mita s okolním příslušenstvím (chladič atd..), tak bych ho docela i bral:-D
Edit. Kdyby se někomu doma válel použitelnej motor z mita s okolním příslušenstvím (chladič atd..), tak bych ho docela i bral:-D
Já začínal na Simsonu a teďka tahle Suzanka GSX-R 600 K7. Nejraději jezdím vždy s nějakou slečnou, protože mi netáhne na záda a jezdím opatrnějc

Tak kdo na čem a s kym? A tak....
Já dřív jezdil počínaje fichtlem přes Jawu 90, přes 250/350 kejvy a finále Kawa KX80, na který jsem se slušně zrakvil.
Dneska jsem skončil u Hondy NT 647 GT Hawk, tedy Americký NTV, protože Ducati Monster je momentálně trochu nedostupnej.
Co vy? :)
Já dřív jezdil počínaje fichtlem přes Jawu 90, přes 250/350 kejvy a finále Kawa KX80, na který jsem se slušně zrakvil.
Dneska jsem skončil u Hondy NT 647 GT Hawk, tedy Americký NTV, protože Ducati Monster je momentálně trochu nedostupnej.
Co vy? :)