skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motorkáři sobě
-> m8rinek: Každá akce má svou reakci. :o)
-> m8rinek: Proti svoloči je ale potřeba bojovat a to na všech frontách.
-> Fén: nj kréténi jsou na obou stranách barikády... Sešlápnutím brzdy by jsi se, ale snížil na jeho úroveň ;).
-> m8rinek: Naštěstí o nic, ale už mě svrběla noha abych šlápnul na brzdu.
-> Fén: o co jde? :P
-> petr s: Toho jsem tam neviděl.
-> Fén: Motocyklista tam nebyl?
Nechcete někdo motorku? Jednu jsem našel v ložném prostoru.
-> Luky.: vypadá to parádně, já tu nemůžu nic sehnat :(
-> m8rinek: moto-racingservice.cz/
Zatím samé dobré reference. Termín objednání zhruba konec července
Já se naštěstí vmáčknul trochu dřív. Komplet ladí, takže dynojet taky nebude problém
Zatím samé dobré reference. Termín objednání zhruba konec července

Lidi .. to je počasí na lulu .. mohlo by zasvítit sluníčko .. chtěl bych se projet ..
-> Luboš: FZ je fajn, jen mam raděj starýho Fejzra :))).
-> Luky.: Kam na naladění? Pak poreferuj, optej se mi na to jestli jsou ochotný laborovat s Dynojetem...
-> Luky.: Kam na naladění? Pak poreferuj, optej se mi na to jestli jsou ochotný laborovat s Dynojetem...
včera jsme se byli s kamarádem podívat na tuhle ošklivku - FZ1 ´08
-> Luboš: Jezdím na Dunlop Qualifier II, taky dvousměsovky a paráda.
-> Kloggie: Cože? Do Tunisu na 70ccm? Blázen...

-> Kloggie: Cože? Do Tunisu na 70ccm? Blázen...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: toz klasika, kupis fechtla, na to 70-80valec a uz je z toho supersport, take nepoznas? 70ku ma hadam aj bracho na babete
-> Kloggie: Tunis na 70ccm?
Ja tomu nerozumim, ale nase sekacka ma 159ccm, to je nejaky kozi dech?

Já jsem si na skůtra koupil pár tjůnink věcí. Vejfuk, variátor, klika, klapky, válečky a poštou mi doufám co nejdřív příjde válec 70ccm. Už se těšim až to budu zvedat na zadní:)
-> Luky.: -> vhml:
přesně tak, měkký kraje a tvrdší střed
přesně tak, měkký kraje a tvrdší střed
-> vhml: Jo, tak nějak to je. Tedy by se měla sjíždět rovnoměrněji a v zatáčkách to víc drží.
Škoda že se nedělají dvousměsový špunty
Škoda že se nedělají dvousměsový špunty

-> Luboš: Dvousměsový? jakože střed tvrdej a kraje měkký? Hustě :-)
dneska jsem objednal na TDMku nový bačkůrky - Dunlop Sportmax Roadsmart
jsem na ty dvousměsový moc zvědavej.
jsem na ty dvousměsový moc zvědavej.
Tak včera jsem se objednal na seřízení motoru u Afy. Ventily, synchro karburátorů, naladění na brzdě podle výfuku (možná už je od přechozího majitele, ale to těžko zjistim). Předpokládaná cena cca 3 000,-

-> vhml: By šlo ;)
Jezdíme, jezdíme
Brzo se budeme koupat, neb jsme nějací upatlaní
a pak zase hurá do světa 

-> m8rinek: na půl cesty v Prahe :-D Prvně potřebuju nějaký SPZ na to:-D
-> vhml: pěkná, drakulace, kdy dáme spicha? :)))
-> vhml: a ta velka je koho

-> vhml: Neboj mam dohodnutou garáž a druhak jestli bude pršet, tak nejedu :))).
-> m8rinek: doufej, že v neděli na tom ještě odjedeš :-D
Jinak letošní běšiny absolvuju s partou škodováckou na dvou kolech, takže kdyby se někdo chtěl připojit;).
-> vhml: hodláš udělat z kila dvoukolák ?:))))
-> m8rinek: vydrž po běšinech :-D
-> rampouch136: Tak gratuluju 

Tak tady jsou mé lásky a jedna z nich mi 24.3.2010 v 22:21 porodila zdravého a krásného syna a tímto jí chci moc poděkovat.
-> Luky.: taky s mastodontem do takovýho sněhu :D:D.
Jinak pro Tebe mam novej report ohledně Perforovanýho motoru :D a to asi tak, že to jede jako kráva :))) a to jsem ještě nedal plnej :D:D
Jinak pro Tebe mam novej report ohledně Perforovanýho motoru :D a to asi tak, že to jede jako kráva :))) a to jsem ještě nedal plnej :D:D
-> Rooney: Nene, moc mokrého sněhu. Chodit se po tom dalo, ale motorka se prohrábla 20 cm hluboko a vůbec se to nepohybovalo dopředu. Tak 200 metrů jsem jel čtvrt hodiny a tady už mě nějak došly síly. Tak jsem na chvíli (nedobrovolně)odložil, vydýchal se a pokračoval 

-> Luky.: copak? led pod sněhem?
Ja jak koupil mašinu, tak první co bylo, tak sem vyrazil z garáže a po 5ti metrech sem to položil,
jelikož sem měl gumy hladké jak olačky.
Odnesla to naštěstí, jen spojková páčka

Ja jak koupil mašinu, tak první co bylo, tak sem vyrazil z garáže a po 5ti metrech sem to položil,

Odnesla to naštěstí, jen spojková páčka

U mě stále probíhá opožděná zimní údržba, ale o víkendu už snad vyrazím. Zatím mě tedy zůstávají zážitky pouze z předúdržbové vyjížďky z konce února... 

Vcera .. prvnich 30 km .. pohodove, klideckem .. moc jsem si to uzil .. slunicko nadherne svitilo.
-> Luboš: 

větší radost ale mám, že drahá jela poprvé na své motorce. Letos bude super sezona.
Ja asi letos ani nevyjedu, dělám na autě a na opravu motky nějak není čas, snad příští rok 

v pátek prvních 40 a dneska po práci přidám další
tak kolik kolik? Já už 200 okolo komína:)))
Tak to by taky nemuselo bejt špatný. Za minulou sezónu jsem neměl jedinej pád, ale mnohokrát k tomu moc nechybělo. Tak díky :)