-> Luboš: jj četl jsem o tom, pěkný retro, ne sice uplně můj šálek čaje, třeba takovej novej Norton Commando, nebo Triumph Thruxton mi řikaj víc, ale i Hujda je vcelku pěkná :))).
-> m8rinek: No předek hornetu je strašnej =o jako kompletně motorka fešna koukal jsem nato v salonu v takový tý zeleny ale to světlo tam nesedi, přesně tak chce to kulaty
-> Luboš: ale tak polokapotu ještě zkousnu, i když Fazer měl vždycky divnej předkus, ale co se teď dělá za naháče? To přední světlo by člověk blil, jak Hornet, tak Bandit a dokonce i Ducati Monster 696 má takovou příšernost:/. Kulatý světlo je prostě kulatý světlo...
Zatím samé dobré reference. Termín objednání zhruba konec července Já se naštěstí vmáčknul trochu dřív. Komplet ladí, takže dynojet taky nebude problém
-> Matthes, záškodník z TechWebu: toz klasika, kupis fechtla, na to 70-80valec a uz je z toho supersport, take nepoznas? 70ku ma hadam aj bracho na babete
Já jsem si na skůtra koupil pár tjůnink věcí. Vejfuk, variátor, klika, klapky, válečky a poštou mi doufám co nejdřív příjde válec 70ccm. Už se těšim až to budu zvedat na zadní:)
Tak včera jsem se objednal na seřízení motoru u Afy. Ventily, synchro karburátorů, naladění na brzdě podle výfuku (možná už je od přechozího majitele, ale to těžko zjistim). Předpokládaná cena cca 3 000,-
-> Rooney: Nene, moc mokrého sněhu. Chodit se po tom dalo, ale motorka se prohrábla 20 cm hluboko a vůbec se to nepohybovalo dopředu. Tak 200 metrů jsem jel čtvrt hodiny a tady už mě nějak došly síly. Tak jsem na chvíli (nedobrovolně)odložil, vydýchal se a pokračoval