-> Zdeněk.: pěkná skvadra
jinak dneska sem měl možnost projet si dalšího z možných adeptů a to Suzuki GSX-R 600...nádherný stroj a celkem mi i sedl co se ovladatelnosti týče...akorát oproti R6 je o 50kg těžší a je to celkem znát
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motorkáři sobě
-> pyroman: tak zatím jen co si pamatuji, je to rok 2003, černá barva, v TP 25kw jinak otevřená na plný výkon, najeto 21 000km, laděný výfuk Scorpion, pancéřový brzdový hadičky, padáky… chce za to kolem 125tis. kč.
Tady ať vidíš aspoň nějaký srovnání tak moje Zuzana, R6 a CBR600F
Tady ať vidíš aspoň nějaký srovnání tak moje Zuzana, R6 a CBR600F
-> Kloggie 29.10.09 23:02:50: Záleží na stavu, ale pokud to nebude nějaká bouraná kamuflovaná past, tak je to za pěknou cenu. Ještě neni ani zajetá
Samozřejmě by mohla afrika být silnější, ale v 90% to celkem stačí, při vyhížďách na kolegy na silničních strojích rozhodně neztrácím

Samozřejmě by mohla afrika být silnější, ale v 90% to celkem stačí, při vyhížďách na kolegy na silničních strojích rozhodně neztrácím
-> Zdeněk.: pokud by si mohl sehant nějaký "nezávazný" info tak budu určitě rád...do jara doba dlouhá 

-> pyroman: Jakou bys chtěl R6? Kámoš jí teďka prodává, kdybys chtěl chtěl nějaký info není problém, a kdybys měl zájem o GSX-R 600 2007 tak tu budu možná prodávat na jaře já 

-> Matt-110Rten druhej: zatím ji prodat nechce... uvidím, jestli ho zima nějak rozhoupe nebo ne...
-> pyroman: Jak to vypadá s tou r6 jak si naní měj zálusk ?

-> Matt-110Rten druhej 29.10.09 22:21:11: pro mě to je suzuki gsx-r 600, r.v 2004 a vejš, a nebo pak yamaha yzf 600 r6
-> Kloggie 29.10.09 23:02:50: celkem příjemná cenovka
-> Kloggie 29.10.09 23:02:50: celkem příjemná cenovka

-> Kloggie: kamarád má tohle www.gilera.cz/Gilera%20No
rdwest%20600/Gilera%20Nord
west%20600%20-%2002.jpg taky zajímavej stroj
-> gim: Jojoj, v tom zrekonstruovanym baraku jsem se byl podivat hned jak to otevreli. Stejný zboží jako v scootlandu, nebo v scootertuningu za stejný ceny, kupoval jsem si tam olej. Dělaj i servis, což je supr, protože jinak bych musel kamsi do libně, nebo na prosek. A v tom shopu v kopci, tam to vypadá na nějakej výprodej, ale jestli to bude jako ten krám v tý žlutý boudě, tak potěš koště.
zkafovaná 3aPůla zdejšího člena, krásnej stroj motoride.sk/?ID=1914
-> Matt-110Rten druhej: od výrobce to určitě není, je to dělaný na zakázku a mě osobně se to vůbec nelíbí...
Ale Monster jako stylovka je moc krásná motorka
Ale Monster jako stylovka je moc krásná motorka

-> m8rinek: vypadá to úžasně

-> Matt-110Rten druhej: ne ne, poladil majitel
m8rinek 30.10.09 18:23:13 napsal:
→ Quest: neni to 2takt, to by melo zrat olej :D
jinak ten monster , to je kafovany takhle od výrobce ?
to sem ještě neviděl
→ Quest: neni to 2takt, to by melo zrat olej :D

jinak ten monster , to je kafovany takhle od výrobce ?

-> Quest: neni to 2takt, to by melo zrat olej :D
Můj sen byl vždy tohle, Honda XL1000V Varadero...

součastnost- jawa 50 turbo wreck
žere olej kurva a nevím co stím

moc dlouho jsem na něm nejezdil, neměl jsem už sil ho opravovat, jeden den jsem vyčistil nádrž jel, druhej den ne vyskakovali kvalty já jsem myslel že ho rozkřapu ale jak se to říká darované škodovce nekoukej na prahy tak tohle bylo něco podobného
-> Matt-110Rten druhej: určitě Ducati Monster 900 a možná i trochu zkafovaná :)))
-> Kloggie: :-) rameno je z druhy strany docela macek z hliniku ci jaky slitiny, dost me prekvapilo ze to pri rizeni neni vubec znat, cekal jsem ze na jednu stranu pujde lip tocit a nadruhou hur. Bylo tam jeste nejaky mensi stabilizacni raminko.
Co jsem koukal tak otevreli nejaky moto shopy i na suchdole, jeden u ty ubytovny v kopci a pak v tom zrekonstuovanym baraku u kamycky, musim se tam nekdy zajit mrknout
Co jsem koukal tak otevreli nejaky moto shopy i na suchdole, jeden u ty ubytovny v kopci a pak v tom zrekonstuovanym baraku u kamycky, musim se tam nekdy zajit mrknout
Skoro stejný jako Transalp, ale má to chrániče vidlí a takovej Dakar look. Hrozně se mi to líbí.
-> pyroman: za 85tis, pro mě momentálně moc a moc. Ale měla vzadu alu kufry. Můžeš jí vidět v Bikerscrown na karlovarský silnici před Hostivicema.
odkaz: www.bikerscrown.cz/bazar2 118.html
odkaz: www.bikerscrown.cz/bazar2 118.html
jinak jaká je vaše vysněna motorka, Já planuju nad 25 kw Kawasaki zx6r ninja , nebo možna yamahu R6
-> pyroman: icq
-> pyroman: icq
-> Kloggie 29.10.09 16:32:03: za kolik ta Afrika byla???? sice nejsem zastáncem endura, ale Africu bych si nechal líbit
-> Matt-110Rten druhej: co si dělal?
-> Matt-110Rten druhej: co si dělal?
-> Zdeněk.: Však ano nebyla první ani poslední

-> Matt-110Rten druhej: tak hlavně že si už v pohodě, takových menších nehod ještě bude
Chce to jezdit v nějaký partě a když nic jinýho, tak Tě při pádu aspoň postaví na nohy, od doby co jezdím s klukama, tak se nestalo, že by nějaký auto nedalo přednost, víc motorek je přeci jen víc vidět...

Chce to jezdit v nějaký partě a když nic jinýho, tak Tě při pádu aspoň postaví na nohy, od doby co jezdím s klukama, tak se nestalo, že by nějaký auto nedalo přednost, víc motorek je přeci jen víc vidět...
-> Kaprof: Je to tak 

Matt-110Rten druhej 29.10.09 16:16:29 napsal:
→ Zdeněk.: Tak nakonec sem jí neprodal , měl sem
„menší“ nehodu ale už sem se z toho dostal , takže dám dokupy a bude
to v pohodě. Jak se říka mužeš řídit sebelíp ale když potkáš ko*ota

spíš když kokot potka vola co tam nema co dělat
→ Zdeněk.: Tak nakonec sem jí neprodal , měl sem
„menší“ nehodu ale už sem se z toho dostal , takže dám dokupy a bude
to v pohodě. Jak se říka mužeš řídit sebelíp ale když potkáš ko*ota

spíš když kokot potka vola co tam nema co dělat

-> Kloggie: Afrika je paradní, měl jí kámoš a opravdu držák
sice malinko liný na silnici ale enduro je to nepřekonatelny doporučuju

-> Kloggie: Afrika je dobrá, motor držák, dej jí šanci 

-> gim: Dobrej prďoch, koukám letmý uložení předního kola, to jsem ještě neviděl.
Jinak já byl včera v Bikerscrownu a měli tam v bazaru pěknou Hondu Africa Twin. Parádní na výlety, pěkně velký. To by se mi líbilo.
Jinak já byl včera v Bikerscrownu a měli tam v bazaru pěknou Hondu Africa Twin. Parádní na výlety, pěkně velký. To by se mi líbilo.
-> Zdeněk.: Tak nakonec sem jí neprodal , měl sem "menší" nehodu ale už sem se z toho dostal , takže dám dokupy a bude to v pohodě. Jak se říka mužeš řídit sebelíp ale když potkáš ko*ota 

objevil sem fotku prskoletu co jsem mival :-) italjet formula, 70ccm docela letadlo zvladla necelejch 110podle tacha
-> Matt-110Rten druhej: jo strach
jen se pochlub

-> Zdeněk.: Nj, to můžeš přemýšlet za ostatní až se z tebe bude kouřit a pak tě stejně někdo sejme...
Ale to je holt riziko, ostatně nejsem si jist zda je nebezpečnější motorka nebo škodovka 

-> Matt-110Rten druhej: 14 dní po koupi jsem měl taky strach a chtěl jsem prodat, ale nějak to ze mě opadlo, musíš prostě jezdit na co máš a přemýšlet dopředu za ostatní. A od doby co jezdím v partě je to úplně v pohodě

-> Zdeněk.: řekněme, dostal sem strach
po zetce Honda VF 1000F
půl času co jsem ji měl strávila v servise
půl času co jsem ji měl strávila v servise
Já dal včera skoro po měsící stání (posledních?) 100 podzimních kilometrů, uvidíme jak na tom bude počasí, ještě bych vyrazil, teď to tak příjemně klouže 

-> Matt-110Rten druhej: tos jí moc dlouho neměl teda, nebavila Tě nebo proč?
Tak ja uspěšně prodal hondu