-> saskyn2 22.02.25 09:12:40: ja takovych znam dost, ale asi to bude jinou zivotni urovni tady a v Praze, to co pises, tak o takovym, ze nechal stat auto chvili po koupi a je z toho vrak vim jen o jednom a je to audina nejaka zanovni...
Ale ted zas jeden kolega, ma feldu od novoty, 30 let, najel 165tis.km a auto hroznej vrak, vyboptnale vse, ale zas i blataky puvodni, chtel mi to nechat za 5 a divil se, ze to nechci :) a prijel najednou s novou O4. Pry celou dobu, co mel tu feldu, tak setril na nove - 30 let (to by mi mohlo...), ani nevim motorizaci, ale ptal jsem se ho, proc nekoupil treba citigo, pry chtel uplne nove a to uz koupit nejde, tak rikam a fabie, pry mu prodejce rekl, ze uz to neni ono, at radeji bere octavku, no nevim na jeho 5tis.km/rok.
A ty kecy moralne zastarale - to jako predvalecny auto muselo byt malinke pro deti, jinak si to nedovedu predstavit, vzdy kazde nove auto je velke, ale to predchozi male... a smrdi proc? treba ta fab E4 ma jen 4, protoze nic jineho v te dobe nebylo, lze ji nechat v dekre zmerit, bolo to cca 11 tis.kc a pak nechat prepsat euro na 5 nebo 6, alespon u jednobodu mi to rikal, ze to tak lze z e1 udelat e2, fabka se mi proti felde z venku vubec nelibi, ale mista je v tom dost, naboptnaly SUVcka fakt nejsou to, po cem bych touzil, kdyz bych chtel nove auto, tak jedine neco ve velikosti citiga. Jinak dnes 450km s feldou, je to z tech nasich aut nejvic novy auto a je to znat, tak za tyden vidim UA s ni. Teda moje fab ma najeto o 33tis.km min a je o rok a pul novejsi, ale kratky trasy zanedbany servis a nema LPG, tak tu musim udelat....