skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> rockboy: Aspoň máš trénink, až budeš pohřbívat tchýni :D
-> rockboy: A čím jsi je zaházel? 

Vykopal díru na kanadský borůvky, co si vymyslela moje polovička... Hrob o rozměrech 230*80 a 50 do hloubky... jestli to nebude plodit, ať si mě rostlinka nepřeje
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík:
Závodčí: „Pane Vachmajstr, vy ste hlava!” :-)
Na tyhle HR vymejvace mozku nic jinyho neplati - ted zrovna otravovali, ze pred blizicim se internim auditem se najdou taci, co nemaji v elektronickych slozkach vytvoreny zivotopis (probuh, ma ho muj sef v sanonech!) a vyplneno splneni jakejchsi nesmyslnych stanovenych cilu za treti ctvrtleti. Nejak jsem se nasral, dal "reply to all" a napsal neco ve smyslu, ze kdyz se uz treti tejden chodim domu jenom vyspat, tak me uz zacinaj ty korporatni voloviny navic pekne srat....pak jsem vychladnul, chtel to zrusit, ale na i-padu staci letmej dotyk a uz to leti do cely Evropy :-) Tolik pochopeni a souhlasu od zahranicnich kolegu behem vikendu jsem fakt necekal :-)

Závodčí: „Pane Vachmajstr, vy ste hlava!” :-)
Na tyhle HR vymejvace mozku nic jinyho neplati - ted zrovna otravovali, ze pred blizicim se internim auditem se najdou taci, co nemaji v elektronickych slozkach vytvoreny zivotopis (probuh, ma ho muj sef v sanonech!) a vyplneno splneni jakejchsi nesmyslnych stanovenych cilu za treti ctvrtleti. Nejak jsem se nasral, dal "reply to all" a napsal neco ve smyslu, ze kdyz se uz treti tejden chodim domu jenom vyspat, tak me uz zacinaj ty korporatni voloviny navic pekne srat....pak jsem vychladnul, chtel to zrusit, ale na i-padu staci letmej dotyk a uz to leti do cely Evropy :-) Tolik pochopeni a souhlasu od zahranicnich kolegu behem vikendu jsem fakt necekal :-)
-> Pavel P..:
Jo, to je ono, díky.
Jo, to je ono, díky.

-> palinator: www.csfd.cz/film/.../preh
led
Nevíte náhodou jak se jmenuje film, komedie z druhý světový, asi francouzská, jak schovávaj před Němcema nějakou sochu a jezděj náklaďákem na dřevoplyn? Já kdysi kousek viděl, tak bych to chtěl vidět celý znova.

-> J3STER: To nebylo ve Vyškově.
-> stepan: V loňském roce...

-> stepan: V loňském roce...

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: A povýšili tě?
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: To ve Vyškově ještě neviděli.

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík:

Zadání:
Zde na této tabuli vytvořte jednoduše systém kariérního růstu...
Tak jsem ho vytvořil. Údiv okolí neznal mezí...
Zde na této tabuli vytvořte jednoduše systém kariérního růstu...
Tak jsem ho vytvořil. Údiv okolí neznal mezí...

-> Sejki: to víš třeba budou lopatkou házet tak dlouho až to bude čisté 

-> Přema: dáš dětem na hraní jo? 

Dneska chystali nápravu, půjde na píseček, ještě 2 ramena rozebrat a jdeme na to...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Bohuzel nemam. Auto bylo celou dobu zavreny a nejak vic jsem se tam o facko nezajimal 

-> Syny: A nemáš ještě nějakou fotku interiéru toho Favorita? Nebo alespoň nevíš, jaký měl sedačky a barvu palubky?
-> GRED-Činpokomon :D: a bude na prodej

-> OTA-MTX: b12 kupé,pěkný,to se nevidí každej den

pro rejpaly: nebyl to účel, jen mi to v průběhu "ladění" žačalo připomínam delorean
-> Syny: -> Nwkt: on s tim jezdí jeho otec
Jeste delame a slavime manzelciny narozeniny, 28 let :)
Mozna se casem dokopu udelat i galerku, ale neni o co stat, bylo tam jen par aut a skodovek z toho jen minimum, tak nevim. Pokud mi nekdo poradi nejaky vhodny tema, tak muzu par fotek dat jen do fora ;)
-> Nwkt: Neznam
Takovej dedula s hulkou :)

-> Syny: Eddie
-> Syny: nebylo by lepší foto černýho géčka? dík
-> Syny: Po několika letech jsi tam konečně potkal pořádná auta! 

-> Syny: tá žltá erka tu má kartu založenú
To si tak jde clovek na prochazku v Anglii a co najednou nepotka 

-> Bukaj: pekny :)
Foto "před" nemám, ale pro ilustraci postačí rubová strana (klasika písková forma):
Po asi 4 letech od zakoupení polotovarů a 2 letech od dodělání prvního kusu jsem včera dodělal a namontoval i kus druhý
Blíže neurčený, pravděpodobně dobový Al odlitek - co jsem viděl pokusy o novodobé odlévání, tak oproti tomuto měly mnohem více bublin a jiných vad.
A oproti replikám pokoveným zvenčí má ten hliník po vyleštění (nepřeleštit ;-) ) úplně stejný odstín, jako nový originál a na první i druhý pohled je k nerozeznání

Blíže neurčený, pravděpodobně dobový Al odlitek - co jsem viděl pokusy o novodobé odlévání, tak oproti tomuto měly mnohem více bublin a jiných vad.
A oproti replikám pokoveným zvenčí má ten hliník po vyleštění (nepřeleštit ;-) ) úplně stejný odstín, jako nový originál a na první i druhý pohled je k nerozeznání

-> Borderer: brunox epoxy? Za mě říkám že je Ok.
Jelikož mě při GO nápravy došel odrezovač, tak sem se stavoval v barvách lakách a tam sem dostal místo bezoplachový klasiky nějaký "epoxidový odrezovač" či co, který udělal tohle a po uschnutí tam nechal skleněný film, má s tim někdo zkušenost? :-)
Dneska domyty okna, vyčištěna palubka, vyměněn vzduchový a kabinový filtr... Aneb po včerejším umytí v dešti taková menší údržba... A zejtra (snad) montáž tempomatu...
Tak jsme dnes po dlouhém uvažování hodili sem do inzerce do aut kamarádovu Škodu 120 L ´88. Ani on ani auto nejsou z Virtu, ale chce aby jezdila dál tak proto sem.
-> minno: tam neni pistek jako ve 4p. To je na kotouc jako mas ty kolo

-> minno: No vidíš to. A to je to ten největší, kterej se ještě vejde do 15" kol. Neboli z 1,8T/110kW
-> Stepan FUN: Ten trmeň na fotke vyzerá akoby pojedol zmenšovacie cukríky