-> Sita: To je taky důvod proč jsou u nás combi tak v oblibě. Co kdyby jsi potřeboval jednou za 3-4 roky odvést pračku? Co pak, kdyz nemáš "Octu v naftě v kombu... "
stejně v tom jezdí všichni povětšinou sami a na dovolenou ve dvoch to nezaplníš.
Jediná racionální úvaha proč mít combi je, že se tam dobře vejde kočárek/kolo a nebo proto, že je to kolikrát hezčí auto. Ale pak to už není racionální úvaha že?
-> Pavell: Dobrá volba Jinak neřešil jsi na nich opravy drobných nedostatků? Přemýšlím jak na to, jsou sice v (podle mě) velice slušným stavu, ale něco se tam přesto najde... jsou jen leštěný, nebo je přes to nějakej bezbarvej lak? Asi je, co?
-> dragon_cb_cz 14.06.15 23:46:17: pěkné kola, na to auto sedí, ještě bych udělal černé polepy na dveře, sloupky mezi okna jak to má Chali a uvidíš, že se ti okta bude líbit ještě víc, udělal jsem to to na Fabii I combi a Xsaře break obojí stříbrné a jsou to s polepem na pohled jiné auta
-> Milan 136: Nic racionalniho, chybi mi tam akorat elegance. Je to neco jako chodit porad v sustakach, protoze je to prakticky, kdyby ses nahodou pri obede pocintal omackou .
Konkretne u tebe jsem cekal, ze po PickUPu prijdes s necim zajimavejsim, ale jinak zadnej velkej problem s tim nemam!
-> darklord: :) mozno sluzi nato, aby som videl kolko podloziek treba pod zadne lozisko :) a hlavne vymedzenie vole diferaku je prave v tej spodnej casti...tymto si vystredim diferak...a potom skusam volu novinami namocenymi v oleji...striha...zle je....slabo otlacene zuby zle je :) nevnucujem to nikomu....mozno ma kazdy iny nazor nato
-> castrol: Dík... před nějakou dobou jsem je zahlíd na jednej oktě tady u nás a hned se mi zalíbily - fotil jsem je, abych se tady mohl zeptat, pod jakým názvem je hledat, ale pak jsem je objevil v inzerci i bez toho... ale je pravda, že ta druhá okta vypadala o dost líp než moje:
Dnes po mesiaci čo som na PN, som sa odhodlal po vlastných zájsť do garáže, pomaličky sa to aj podarilo. A keď už som bol tam, nedalo mi to neskúsiť nakopnúť tú šedú potvoru Ale akosi nechcela chytiť marha, asi splesol ten biobenzín za tú dobu, alebo čo... Nakoniec chytila, tak som ju nechal povrčať a počúval tú nádhernú baladu Až mi tak lepšie bolo... Ešte si tak môcť aj zajazdiť
-> StepaNoFUN 11.06.15 07:34:03: To se mi stalo i na Xantii. Měl jsem tam pak dva tejdny klacek. Ale tam se ten jezdec povedlo opravit. To víš no, plasty, bakelity, sračky....
-> Jirik_Tuňák1983: Kladivem to naštěstí nebylo a sklo vydrželo. :-D Jenom prostě a jednoduše spadlo do dveří, protože to nevydržel ten chatrnej plast na stahovačce. Kupodivu se dá koupit samostatně.