-> Milan 136: Zatím je brzo na nějaké závěry, najel jsem tak 100 km. Ale se spotřebou 5,5 litru, zdá se mi, že to má vyšší výkon a plynulejší chod od 1250 - 2000. Možná se trochu pozměnil zvuk. Čas ukáže, co z toho bylo subjektivní
Ke kulatému razítku jedno šišaté. Ale noční studium po stálých 12-14ti hodinových pracovních dnech už je na mne trochu moc. Další (a asi poslední) kulaté nechám ve výhledu na 2017, abych se toho vůbec dožil ve zdraví.
-> ZZ__Top: Zde pouze na účet. Jinak nelze... Schválně jsem se ptal, jak je to po změně. Prej jediná změna je, že před změnou bych byl ve 4 asi 50tej, takhle jsem byl 9tej za den...
Vypadnul jsem z práce dřív a odvezl starý železí do kovošrotu... Nebylo toho moc a převážně plechy (sem tam nějaká litina - rozebraný kamna, pár kotoučů a pár bubnů a pár kousků silnýho)... Výsledek 380kg po 4kč/kg a 60kg baterek (3 autobaterky a jedna motorková) po 10kč/kg... :-) To docela ujde....
-> Stepan FUN: Pred dvema lety jsem o dovoleny vyjizdel do Velimi na STK, kdyz zavolal zakaznik z Caslavi, ze masina stoji. Toz jsem to otocil a za chvili jsem tam byl, pekne v moterkach, coz bylo pro zakose prekvapeni :-) Po oprave me napadlo, ze bych na STK zkusil zajet v Caslavi, ale jak tady ctu, tak nasteti pro me, uz meli zavreno :-)
-> palinator: Čáslav a KH nebrat... To by bylo na delší povídání nejlépe osobně...
-> King: Velim je taky OK. Ale pro mě už trošku z ruky, tudíž jezdím do uhlířek. A alespoň si tam (mimo přátelský atmosféry po těch letech) pokaždý "vypláchnu" oko, protože ta slečna za přepážkou je moc hezká. :-)
-> palinator: V Čáslavi mi kdysy začal vysvětlovat, že na užovce nemá co dělat křídlo na zadní kapotě (to černý sériový) a v KH rozesral karburátor a rozdělovač na sériový 120 takovym způsobem, že už nechytla a ze vrat sem si ji musel vytlačit a venku seřídit.
-> palinator: Ani v KH ani v Čáslavi mě nikdo nikdy už neuvidí... Jezdím do Uhlířskejch Janovic. Ne že bych to nepřejel, ale náhoda je blbec a když je ta možnost...
Pak vypůjčen podval a naloženo kilo... A ráno hurá na STK... Za poslední 2 roky to najelo asi 150m (1x z garáže a z5 na umytí a teď na podval), tak jsem zvědavej na brzdy... Ale stálo to v suchý garáži, tak to snad bude OK. :-)