Dneska jsem se půl dne vrtal v koktě... Tyčka regulace turba zkrácena o otáčku (nedělat to na svým, tak se na to vyseru, protože na tý 4kolce je to šílená práce, ale nakonec se zadařilo), vyměněn ventil regulace turba (při tom zjištěna děravá hadice) a ejhle - ono to jede o dost líp... :-) A i když jsem si užíval toho že to jede plynule a "nepulsuje" to, tak jsem jel za 5,3... :-)
Ale bez potíží se to neobešlo. První test byl napikaču. Jen jsem vyjel, už jsem se otáčel. Asi jsem blbě docvaknul hadici do cooleru a vyskočila. :-/ Když jsem couval zpátky na zvedák se slovy "něco je blbě", tak Leoš jenom zkonstatoval - vypadla Ti hadice. Pravděpodobně v tom spoji trubka-hadice. Tam se to nikdy nerozdělává, protože se to pak napikaču sesazuje. Měl pravdu. :-D
Usadil ty nejlepší sedačky na světě, namontoval k nim nejlepší pásy a nejlepší volant je namontovanej už z minula, jen ho ještě musim o 2-3cm pošoupnout :)))
-> Peklo 22.05.15 12:42:26: na zem už té barvy moc nedopadlo. Většina na mě, montérkách a na autě ale zuby už z dřívějška ulomeny mám
-> RadovanSkodovkar 22.05.15 12:47:19: jo, to je taky hned když jsem byl malej, tak mi děda na hlavu vylil barvu, když jsem se kolem něj ochomýtral v dílne
-> Klubko_: Mne sa podarilo raz dávno pri natieraní podlahy (gumoasfaltom) položiť hlavu do víčka od plechovky ktoré malo na sebe celkom slušnú vrstvu Umývať riedidlom gumoasfalt z vlasov a hlavy nieje bohvie čo..
Včera večer jsem ze sebe udělal šmoulu. Nesouc plechovku barvy jsem chtěl vylézt na kozu, která pode mnou poněkud rupla a onu plechovku barvy jsem vychrstl na sebe, auto garáž a nářadí ředidlo na ksichtu docela pálí
kucí hodnoty geometrie na kyvku nevěli by jste? Nemohu to nikde najít.. přední mám z Andrta ale zadní nějak nemoho najít a zítra ráno jedu na geometrii tak ať mám jistotu
-> ZZ__Top 21.05.15 14:58:58: "Chlapče nechtěl jsem debilní koment tak prosím nekomentuj." tak touto peckou si to solidně zazdil ;)
-> Tomaso435: no co se ti nezdá, má raritní model felicie s elektromotorem z jiné dimenze kde se pan Alessandro Volta psal Wolta ;) a James Watt se psal Vat ;)
-> Tomaso435: Nechápeš jednoduché? Pak je to s tebou smutné 50kilowoltů (všiml sis třeba toho W?) znamená přece 50kw.
Návod hezký a kde jsem psal vařící motor? Psal jsem teplý. Po vyjmutí svíček z motoru jsem je s klidem držel v ruce. Chlapče nechtěl jsem debilní koment tak prosím nekomentuj.