skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124292 příspěvků (zobrazeno 110751 až 110800) od 06.12.2007 do 14.06.2025, založil/a iDawe
tak jsem si dneska vyměnil kuláky řízení na mým červeným vánočním dárku a po novým roce hurá na opakovanou tk a je to doma!
-> havlik: jo jo už mi to pár lidí říkalo :)))
-> m8rinek: tak přesně takhle chytlo matsoftovi to zelený garde

-> tunerlada:
Ty jsi případ,ale vypadá to fakt efektně

-> tunerlada: trocha hoření skoda110r.ic.cz/garde/var
eni15.jpg 

-> tunerlada:
hasicak treba:) dobra to vec..ale fakt tot ak vyzera..aj som sa az prelakal ked som to uvidel.si hovorimidem ryhclo rpecitat co sa stalo..ci kable pohoreli alebo co to je?

-> vzrušená registrace: mno ty voe eště tohle
to by mě mrdlo kdybych hořel
dufam že zitra pod stromečkem najdu vytoužený hasičák 

Gemini 23.12.08 23:04:36 napsal: chcel som opravit prevodovku, tak som vybral aj motor, aj prevodovku......a potom som sa rozhodol ze vyhodim von aj napravy a poloosi , kedze idu tie Vianoce.....aspon sa nebudem nudit :)
taky bych se chtel nenudit
po sterdrym dnu ctvrtek, patek este pripravit auto na sobotni zavod a pak ajajaj 5,6,7.1 zkouskovy je zase tady
taky bych se chtel nenudit

-> vzrušená registrace: -> rockboy: trochu to tak vypada, jen co je pravda
-> vzrušená registrace: taky mě to napadlo, ale předběhnuls mě
-> tunerlada: a kurva..aj som si uz myslel ze ti to vyhorelo

mno ja neska zkoušl jen tak čelo a eště malinko kitovačka a de se spadovavat 

-> Syny:
prave som ziral ze ty to cele rozobral:D zaciname od 0?
bude aj oskrabanei celej karoserie a opieskovanie?:)

-> minno:
Ja vas varoval vsechny

-> Gemini: ty si už ako Syny :-) Nezačalo to tiež len výmenou zadných pakní?
havlik 23.12.08 23:10:04 napsal:
→ vzrušená registrace: malý vrtáky:))
niekedy aj mali vrtak srpavy velku show

→ vzrušená registrace: malý vrtáky:))
niekedy aj mali vrtak srpavy velku show

-> vzrušená registrace: C je spravne 

-> vzrušená registrace: malý vrtáky:))
-> havlik: alebo vrtana studna:)
chcel som opravit prevodovku, tak som vybral aj motor, aj prevodovku......a potom som sa rozhodol ze vyhodim von aj napravy a poloosi , kedze idu tie Vianoce.....aspon sa nebudem nudit :)
-> Gemini: ze by topeni z hloubkovych vrtu?
myschaak - diverzant s koženou brašnou 23.12.08 20:12:25 napsal:
cca 5:30…otvírali v 7:30
doooooooooooooooooooooooo oooooooo píííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííí í.eeeeeeee
neuveritelne neico..akos tal som uz od 6 na dopravnom ale tha totooo
cca 5:30…otvírali v 7:30

doooooooooooooooooooooooo oooooooo píííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííí í.eeeeeeee

aceboss 23.12.08 22:34:58 napsal:
→ J3STER: Vy jste blázni není nad to jsi všecho vyřídit
pěkně v klidu v průběhu roku a nenechávat vše na poslední chvilku.
Pokud nekupuješ auto právě na konci roku že...
→ J3STER: Vy jste blázni není nad to jsi všecho vyřídit
pěkně v klidu v průběhu roku a nenechávat vše na poslední chvilku.
Pokud nekupuješ auto právě na konci roku že...

-> J3STER: Vy jste blázni není nad to jsi všecho vyřídit pěkně v klidu v průběhu roku a nenechávat vše na poslední chvilku.
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Taky jsem minulou středu vstával ve 3:00, před čtvrtou byl před úřadem a už tam stálo pět lidí.

-> Gryzly 23.12.08 20:39:34: tak to je hustý príbeh :) pred pár dňami som počul o niečom podobnom. Brat bratovej priateľky pred pár mesiacmi kúpil jazdený Fiat Marea a minulý týždeň zadrel motor - po oleji ani stopa
Chalan po kúpe ani len neskontroloval hladinu, to je vraj práca pre mechanikov

-> Gryzly: Mám v podstatě podobnou školu, fakt je ten, že tě tam naučí kulový, pokud k tomu člověk neni, tak tu školu udělá, ale auta ho minou. Mám pár bývalých spolužáků, o kterých bych bez rozpaků tvrdil, že výměna kola na autě bude maximum jejich možností - a teď makaj v nejmenovaných autorizovaných servisech.
Škola ti prostě dá jen ten papír, kterej potřebuješ k tomu aby tě někde vzali a zbytek se musíš naučit v praxi. Oni totiž ty maturitní autařský obory jsou úplně blbě postavený, co se týče poměru školy a praxe...

-> petr s: o je docela na peníze, takže by mi byl aspoň prospěšnej.
-> petr s: Oprava tamy by ho mely vzit aspon by neoteviral kapotu a vsechno by proslo
-> Gryzly: Promin.

-> milano: neviem, ale na bicykli sa mi nezdá že by boli niekde také tenké lanká
-> Gryzly: Na stk by ho mohli vzít
-> Klubko_: Jenže tenhle kovář v ruce kladivo nikdy nedržel. Ale lejstro na to má. SI vem že by ho vzali někde do servisu a měl by něco na autě opravit. Vždyť on ani neotevřel kapotu, jinak by zjistil proč to jede na tři válce.
-> minno:
co tak pouzit radiace lanko z prehadzovacky z bicykla? cca 15.- sk. konce zacinujes a mas to hotove. nas forman toto lanko dodnes chvali.
co tak pouzit radiace lanko z prehadzovacky z bicykla? cca 15.- sk. konce zacinujes a mas to hotove. nas forman toto lanko dodnes chvali.
-> Gryzly: ty woe, tak to je fakt podle prislovi kovarova kobyla chodi bosa... 

-> Gryzly 23.12.08 09:28:01: Tak před chvílou přijel bratranec. šel se domů zahřát že mu ten forman netopí, tak zvednu kapotu nastartuju to, posvítím si světlem a koukám kabel ke čtvrtýmu válci je překouslej. Asi nějaká kuna u paneláku ho překousla. Tak jsem zašel do dílny ze staráho rozdělovače jsem vzal nejdelší kabel a nasadil ho místo toho překouslýho, a protože se mi to nechtělo vypínat, tak mě to dva krát koplo. Hned by nebyla taková zima. ;-)
Pak jsem to byl projet a ten forman brzdil až na podlaze, tak kouknu do nádobky a ta byla samozřejmě prázdná, tak przdilo jen přední levý a zadní pravý.
Nechápu že ten bratranec s tím může jezdit. A nejvíc mě zarazil smrad nafty v benínovým autě.
Pak jsem to byl projet a ten forman brzdil až na podlaze, tak kouknu do nádobky a ta byla samozřejmě prázdná, tak przdilo jen přední levý a zadní pravý.
Nechápu že ten bratranec s tím může jezdit. A nejvíc mě zarazil smrad nafty v benínovým autě.
-> petřík: nezavidim ... :(( tolko ludi ,a chcu to stihnut :) dufam,ze stihnu :) mate to blbe ked musite to prepisat do konca roka co sa da ... a na novy rok juj :( "10 000Kc" len tak do luftu vyhodit :( 

-> tomo-DK: kutnohorskej uřad no... a ted je to eště lepší kvuli lidem co převáděj auta páč to stíhaj do konce roku.
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: cvo ste tam blbli ?

-> Syny: to byl borec hochu...lehátko,podvlíkač
ky,kulicha rukavice,spacák,celtu a další vybavenosti v autě...vůbec nepodcenil situaci,sám tam půjčil spacák dvoum lidem

-> minno: Samostatným matkám by som neveril ani ja ale s tým lepidlom určite nemám problém. dávali test ako s tým lepidlom pritiahli maticu na 20 Nm a keď ju povoľovali museli dosiahnuť moment tuším 70 Nm
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Ty lehatka tam jsou fakt moc
To si tam nekdo slofnul pres noc pod sirakem rovnou ne? 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: tak to je mazec

-> Syny: ale mám to

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Tykraaavo