-> tomaso435: vole .... bez srandy dnes reku idem priložit a jebol som tam jedneho pirata a predčasne mi TAAAK jebol do xichtu že mi ešte teraz po hodine zvoni v ušiach holt netreba vymyšlat kktiny
-> Syny: Já se najaře opakovaně vozil v bráchově Alfě. Měla 2,0 16V a nějakých 160koní a prostě neskutečný dělo. Ale najedeš 100km a zvykneš si začneš si dávat pozor. Protože ono to má i lepší brzdy a líp to sedí v zatáčkách. Ale opravdu jsem zezačátku měl problém dodržovat padesátku v obci. Vypadá to že to prostě jede pomaleji než je realita.
-> aceboss: Tak hovnocuc......pač máte žumpu po vánocích plnou. Nebo mixer na silvestrovské koktejly pro celé Bučovice. Taky by to mohlo být čerpadlo na vodu. A nebo taky máte chaloupku na kuří nožce, a sousedi vám furt čumí do oken, tak co chvíla otáčíte.... Taky pohon klimatizace někde v bunkru.
-> ondie: Ja se znam, ja mit silny auto, tak to nebude dobry :) Proto sem rad, ze sem rad a az dostanu rozum, tak si poridim neco lepsiho, silnejsiho a komfornejsiho :) Takze musim dostat rozum do ledna 2010, protoze to konci TK u 125ky se kterou jezdim ted
Když sem tu švédskou herku dneska řídil,tak sem ještě s majitelem žertoval,že kdybych jel takhle rychle v Rapidu (samozřejmě čistě teoreticky :-) ..tak bych dávno dostal zánět středního ucha z toho větru (a asi i hluku)
-> Syny: joo jo :-) zlatý shade,ty sou svejma mizernejma jízdníma vlastnostma a absencí jakýkoliv elektroniky natolik transparentí...že se člověk nemusí tak bát (plus můžem ještě vesele "zlepšovat" vlastnosti různým tuněním a myslet si bůhví jakou z toho neuděláme káru a vysypat do toho majlant)
-> aceboss: To bude elektrocentrála. Nastartuje se benzínový motor, který roztočí velký dieselový. Většinou to bývá na podvalu ze kterého se dá sundat. Takže to kola může mít, ale taky nemusí.
-> Pavel P..: -> Matthes, záškodník z TechWebu: Samá vod apánové pokud najdu fotku tak ji sem vložím,ale dám Vám malou nápovědu ma to benzinový i dieslový motor a přece kola to nemá
Ale tentokrát ne mojí chybou... ženská v Minicooperu vylítla z vedlejší a já musel kvůlí ní brzdit Sem nadával, že jestli se mi tam rozhází zboží, že si ji najdu
ani ocko nenasadis!!! Drbu se s topeni, ktery sem vyndal, abych namazal ventilator a ted to tam nemuzu kloudne dostat. A kdyz uz davam tu nejhur pristupnou matku vpravo uplne za kastlikem, kde je este dalsi svazek dratu od alarmu, tak mi ta matka spadne kamsi za to topeni a nemuzu ju najit. asi to budu muset zas cely vyndat, aby mi vypadla a spadla treba primo do tunelu. Kdybych zitra nemel jet na zavody, tak se na to vy... a du se ohrat. S takovou se ted akorat najim a du zas do te kosy
-> Zdeněk.: Covece ja myslim že by stejne chcipl.... asi ho zakousnul naš pesan, ale v potkanovy se nasel asi zbytek sili utect a skovat se...... sadina byla na zadku cela ohmatlana jak po ni pes skakal.
Tak sem konečně dodělal volant, původně byl černý tak vyleštil a trochu opravil rozpáraná místa. Neni nic moc ale snad mi padne do ruky líp jak ten z rapida, ten má na mě hodně úzký věnec.
-> ondie: Me stacilo kdyz sem ridil auto se 130ti konikama (coz je dneska bezny)... Uz v tom bych se behem par dni a mozna jen hodin zabil, takze na 300 koni ani nemylsim Uz takhle sem bral bokem jednu zatacku ve 170ti... Nic pro me - zlata skodovka ze ktery v tom miste nevytahnu vic jak 80 :)
-> MOLSO: No uvidim tedka snad to pujde dolu furt se mi to podchlazovalo... Je to ale hrůza.. Včera sem tankoval za 500 a ted tam mám zas kolem rezervy