-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: mno jelikoz jsem ji asi pred mesicem spravoval orezlej lem nad naraznikem, tak ji na jare upozornim na nutnost vystrikani dutin
a ted sem se ještě přemoh a přidal fotky do karty auta a předělal popis...tak jestli se na to někdo budete dívat tak si přečtěte to poslední vtom popisu
-> Nwkt: ventilátor spal,koupený ne v engitechu,ale v ASK...Alu plech ala Pistaa(ještě jednou díky!)a chvilka řezání a vrtání v dílně
-> pistaa: há honim deka všude)a hlavně mi přišlo že celá ta plocha by zbytečně měla odpor vzduchu..uvidíme jak to přežije to drncání,ale pevný je to dost
-> Mr_Kubas: mno na opěrný "zdivo padlo cca 46 palet:D Na zatěžkání střechy padlo cca 25 palet:D Aneb deformace z povolání:D tam taky furt jen něco vozim na paletách s ještěrkou:D
-> pitrs-84@: Mladá se toho dost bojí, ale už jsem ji k tomu téměř dokopal aby si udělala papíry, ale teď ji budu muset sehnat něco takovýho aby to nestálo majlandy až se o něco opře Ona ráda pomáhá s autem, ale řídit ho to ne
-> Mr_Kubas: jj presne tak,jinam moc novych dilu tam neni jen nove prahy a to pod tim blatniky ctvery dvere a zadni lemy a jeste tam musim hodit interier z felicie(uz mam skoro vsechno)