-> doly120: no tak toho neznam,testy jsem napsal bez chyb protoze si je uz pamatuji z predchozich kurzů,no svarecak mam-statnice na Cocko,statnice na Oblouk,statnice na Tig a normalní kurs na Plamen....na co mas ty?
-> doly120: ja udelal take svarecak jeden vcera a jeden minuli tyden a minuli rok take 2 svarecaky takze uz mam 4 a jakyho jste meli komisare?jmeno? jinak ti gratuluji....
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: -> Gemini: stalo to hodne usili tohle vytvorit, nebo by se to dalo od jednoho z vas ziskat? Kamos by mi to pravdepodobne vypalil na laseru. Aspon vyfukovy.
ja som dneska rozoberal 35 dopravnych znaciek z dopravneho ihriska robota nic moc ale aspon som sa nemusel ucit ale zima bola ... skrehnuty som bol cely... a prsty ani nehovorim...
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: -> Gemini: a co s tim zamyslite? vyfukovy svody bych pochopil ale delat saci? i kdyz uznavam ze to co se tady da koupit je bastl..
tak se vod 7 vod rána hrabu v autě a nemůžu zaboha přijít vodkud teče voda koupim nový těsnění pod termostat a snad to přestane..už mě to mrdá sem si stim autem už chtěl jenom užívat a ne že si půl hodiny zajezdim a hodinu vopravuju... po pul roce se posere těsnění to sem neviděl...ještě že se to nestalo na cestě do jeseníku
-> Klubko_: Tak standartně je indučka napájená přes odpor akorát při startu se odpor překlemuje a je to napájeno napřímo 12V. A tady tím krmíš ještě i ETZ.
-> Gryzly: ten odpor odpojit kvuli ETZ? ja ho odpojoval az kdyz sem dal felda starter, protoze tam neni zapojenej ten kablik odpojujici ten odpor pri startu