-> Petr98 02.03.12 09:31:59: U světel je výrazná překážka identifikace to, že světlo má mírně změněnej desing skla, čili jiný číslo toho skla, jiný výrobní číslo, ale stejný katalogový. Jistota jsou akorát ty první, co neměly dírku na obrysovku v parabole..
H4 co jsem viděl, měl a mám byly pravděpodobně většinou z Karos ŠL/ŠM, už jen podle rámečku, pootočeného o 90°C, ve šrotě jsem ale třeba viděl velice nízkej podvozek čehosi nákladního (možná autojeřáb ?) a měl je taky.. Nicméně mechanik u nás mi tvrdil, že se prodávaly i jako ND na MB - malým vodítkem může být hrnec, pokud je to komplet (jsou taky dvě varianty - MB hlubší, ta Karosa snad mělčí).
S H4 jezdím už léta, životnost žárovek asi není úplně taková, jako u užovky, k opalu zrcadla se netroufám vyjadřovat..
-> saskyn2 02.03.12 22:15:30: V souhrnným katalogu je taky ten kočkopes dorazovej na spodních ramenech namalovanej, což jsem nikdy neviděl. Ale mám silnej dojem, že jsem MB ramena jako ND viděl s dorazem - příčkou, obdobnou jako u kil.. leč doložit nedokážu. Ale jinak je dobrý hlavy meřit, doraz nekolíkovej je zavádějící, zkrátit kus pro kilo na MB nebyl žádnej problém, jednou jsem se na to parádně už nachytal.
-> Bukaj: Přes ty slepice bys měl dostat nějakej čestnej titul

. A nejen přes ně. Mám někde doma i kousek - nevím jaký barvy - u kterýho už měli za málo dát Kremnici, takže ty políčka z rubu jsou prázdný..
Blatníky asi opravdu budou co kus to originál - nestříhali oni do nich ty díry ještě na rovným polotovaru před vložením do lisu?