skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 1551 až 1600) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Luky: ano, polyfacto je monsoon. Monsoon koupil polyfacto, ale vzhledem ke konzervativnosti anglanu po nejake dobe zacalo Polyfacto opet "fungovat"
Polyfacto = Monsoon, ne?
No pokud polyfacto nefunguje a dela to jen moonson za tyhle prachy. A nikdo jinej to neudela bez auto nebo vzoru pripadne obojí naraz.
-> havlik: za 18 je to asi nesmysl, to snad jen kvuli originalnimu vzhledu. Jsem pro domluvit se ve vice lidech a nechat strechy nacenit u vice dodavatelu najednou.
-> FORM: schanim jednu pro Luxe, ale pokud vyjde na 18 tak to nema cenu resit a necha se udelat v cr z poradnyho materialu
Chystá se někdo objednávat střechu z anglie? Přemýšlím, že bych osadil novou, tak bychom se mohli podělit o poštovné.
-> m8rinek: origo je "kozenka" - vinyl.... Pokud chce nekdo ze sonnenlandu nebo jineho kvalitniho matrose, tak mu ji v gb udelaj... A bude presna - origo. Polyfacto delalo tyto strechy jiz v 80.letech pro LDD
-> Nwkt: Já tam prostě tu přidanou hodnotu vidim no :D.
-> m8rinek: 

Ještě by možná stálo za to zmínit, že od Rekových bude střecha ze střechoviny a ne stanoviny jako tomu je v GB...
-> rapido: pred 4 rokama strecha stala 220gbp (bez posty) a mel jsem info o narustu cen cca 50 u nekterych 80 procent (takze zda se ze narust 80pct) - dosly stare zasoby materialu... Navic postovne taky neco stoji.... Nicmene cca 600liber je cca 18000czk coz furt oproti 23000 od Rekovych je super a hlavne je to origo.... Pro informaci info z ledna... Strecha na Standarta ze Sonnenlandu (nebo jak se tomu nadava) od Polyfacto cena cca 720gbp
Hi
Thank you for your email.
The price would be £576.00 including shipping.
These hoods are handmade and therefore the lead time would be around 4 – 6 weeks.
Kind Regards
Mr. Tony Pollard
Administration Manager
Monsoon Automotive Limited
t: +44 (0) 1323 440422
f: +44 (0) 1323 845705
www.monsoon4x4.co.uk
www.monsooncarhoods.co.uk
Tady máte info z léta, kdy mi Tony psal, že střechu na Standarta by mi udělal za 576 liber, je to original Polyfacto... Takže cena 8-9000,-Kč je opravdu málo za to by to uděli cca před 4 lety. Dokonce by to už i posílaly né jako kdysi, že se proto muselo jet...
Thank you for your email.
The price would be £576.00 including shipping.
These hoods are handmade and therefore the lead time would be around 4 – 6 weeks.
Kind Regards
Mr. Tony Pollard
Administration Manager
Monsoon Automotive Limited
t: +44 (0) 1323 440422
f: +44 (0) 1323 845705
www.monsoon4x4.co.uk
www.monsooncarhoods.co.uk
Tady máte info z léta, kdy mi Tony psal, že střechu na Standarta by mi udělal za 576 liber, je to original Polyfacto... Takže cena 8-9000,-Kč je opravdu málo za to by to uděli cca před 4 lety. Dokonce by to už i posílaly né jako kdysi, že se proto muselo jet...
-> Matsoft: já osobně je taky nemam jen mi neodpovídají
-> havlik: ja s komunikaci probleMy nemel.
-> Matsoft: kdyby někdo v anglii odpovídal na maily tak by to možná jednodušší bylo
-> Luky: rekovi delali strechu Slavetinskemu na Luxe... Cana byla tusim 23kkc... Coz je zajimavej rozdil...
-> Shadow_: v GB sice zvedli cenu, ale I tak strecha vyjde na cca 8-9kkc.. Calounik v Praze (co delal treba potah strechy Majklovi), tak rekl, ze v takove kvalite by strecha u nej byla tak za 16kkc a nemela by varena okna, ale sita. Hod sem foto tveho bezstresaka ;)
-> Luky: Ale taky myslim že bude vypadat jinak 

-> Shadow_: hrň sem fotky auta
Kvalitní práci dělají Rekovi z Písku: www.veteran-calounictvi.c z/
Ovšem někdy tady nedávno psal, že u nás taková střecha vyjde třeba na 20 tisíc, kdežto originál z anglie je ani né za půlku...

Kvalitní práci dělají Rekovi z Písku: www.veteran-calounictvi.c z/
Ovšem někdy tady nedávno psal, že u nás taková střecha vyjde třeba na 20 tisíc, kdežto originál z anglie je ani né za půlku...
-> Matsoft:
i to je možnost ale chtěl jsem nechat vydělat našince a ne cpát prachy do GB. Když nikoho neseženu tak to objednám. Zatím rozhazuji sítě protože jsem v prvopočátku velkých oprav.
i to je možnost ale chtěl jsem nechat vydělat našince a ne cpát prachy do GB. Když nikoho neseženu tak to objednám. Zatím rozhazuji sítě protože jsem v prvopočátku velkých oprav.
-> Shadow_: Určitě, minimálně o jedný firmě u Plzně vím
-> Shadow_: a neni lepsi si objednat origo v GB (pokud mas anglana). www.polyfacto.co.uk
Zdravím,
chci se zeptat jestli existuje v našem státě někdo kdo by udělal novou střechu na cabrio. Samozřejmě aby to vypadalo skvěle. Mohl bych zapujčit i původní ale je trochu potrhaná.
chci se zeptat jestli existuje v našem státě někdo kdo by udělal novou střechu na cabrio. Samozřejmě aby to vypadalo skvěle. Mohl bych zapujčit i původní ale je trochu potrhaná.
-> U-Geen: jj ten by to tak udělal určitě a možná by to prodával ještě dráž než normální překupník
-> aDAm: havlik jo?
-> VeTeV: eee vzal by to překupník a pak prodal s tučným vejvarem ;)
-> aDAm: bejt to v Kc, tak to veme kde kdo na blbnuti na pole 

-> aDAm: jojo
-> Nwkt: jo vy to berete v librach ci co tam mel za menu ;)
-> aDAm: 1500 auto 100 zprostředkování
-> havlik: to bylo jen za zprostředkování ne?
-> Bajou: na bazosi za 1600 to bylo
-> Nwkt 10.10.13 16:04:45: To jsem někde viděl a někdo říkal, že je to klidně na prodej... už nevím za kolik ale
-> Nwkt: tak potom skoda to nechat len tak pod holym nebom
-> castrol: údajně do sbírky
-> Nwkt: naco to niekto kupil? ked to len niekde stalo
nerikal sem to?
-> sliwowitz 13.09.13 23:27:18: Info od předcházejícího majitele: Prodanej do Irska ve 2003, evidentně od tý doby odstavenej a nehnul se
SKODA RAPIDE 136 Cabrio K REG B
SKODA RAPIDE 136 Cabrio K REG B
-> šrek 07.10.13 19:21:11: Co ? od tý doby co odjel ode mě všechno...Všechno muselo bejt echt... Makak vysíral, že našel 2 asi 1mm bublinky na laku a pak to někde v litni nechal stát, aby dovnitř několik měsíců chcalo a pak když mi několik lidí nezávisle na sobě psalo, jakým stylem to skládal, jako např že vytahaj z nějakejch vraků koberce a nasral je tam, každej pes jiná ves atp atp atp až si to nasranej majitel odvezl, aniž by mu ve finále již zmíněný zajistil český papíry jak sliboval...mám pokračovat ???
-> De&coN: tak majitel je starsi pan a ani se svou feldou temer nejezdi.
-> Matsoft: Naposledy jsem ho tu viděl někdy před rokem
-> Borin - Král tuzerů: info nemam, ale mel by byt v Tyne v garazi.
-> Borin - Král tuzerů: skoda-virt.cz/cz/.../4883
-ff-rapid-130-lux
tenhle? Ten by měl existovat, nedávno jsem se na něj Matěje ptal
tenhle? Ten by měl existovat, nedávno jsem se na něj Matěje ptal
>-> Borin - Král tuzerů: Co na něm dojebal prosimtě?
-> Borin - Král tuzerů: Vůbec netuším, třeba Matěj bude vědět
Ví někdo, jak dopadl ten žlutej, se kterým jsme se tak dlouho mrdali a makaksoft ho domrdal úplně ??? jezdí, nebo ne ?