Před chvílí jsem mohl umřít

prohledat
214 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 28.09.2008 do 05.10.2009, založil/a Shade Nouf
řadit dle data
14:05:29
04.10.2008
Slavek
-> David29 - Mrázovka: Musíme si zvyknout že v Česku jezděj řidiči jak dobytek a pokud chcem přežít,musíme jim ustoupit..i když se mi to taky nelíbí..Jak už sem psal výš o tom Rakousku-tak dálnice přes Vídeň je 4 až 5ti pruhová a všechny pruhy sou plný aut a jedou všichni stovkou a pořád,bez jediný krizový situace a v naprostym klidu a pohodě i v pěti pruzích.6 Když sem si tam vzpoměl na naší D1 v místech už blízkých Praze tak se mi nechtělo vracet do Česka..7
13:55:22
04.10.2008
Slavek
David29 - Mrázovka 04.10.08 12:14:58 napsal: -> Slavek: ... jenže uhybej ve 140 do pruhu, kde jedou 130... Ten Tranzit nemá brzdy..?1 Přibrzdim na 130 a xenonum jedoucim 180 uhnu a necham ho ať si rozbije držku sám a co nejdál ode mne.. Jet po dálnici "jen" 130 dle mého názoru neni žádná ostuda1
12:15:21
04.10.2008
David29
-> Slavek: Jinak nesnažim se brzdit ostatní - naopak - chápu je
12:14:58
04.10.2008
David29
-> Slavek: Tak když můžu jedu taky co nejvíc vpravo... jenže D5 - pravej kamiony, prostřední do 130 a levej já a další co jedou víc jak 140... jelikož u Tranzita nad 130 to jde pomalu, tak než se rozjedu na 150, kord ve směru na Prahu, kde to je do kopce, tak sou rychlejší... jenže uhybej ve 140 do pruhu, kde jedou 130...
12:00:07
04.10.2008
Slavek
-> David29 - Mrázovka: Když mi tohle někdo na dálnici udělá tak mu uhnu a když mne předjede tak ho taky zrentgenuju a je to a jede se dál .Jo-sou věci který nemá cenu řešit a sou věci,jako třeba oslnění,který se daj(a musej) oplacet2 No ale tohle se mi zas tak nestává protože vlastnim slabé malé české auto takže v levym pruhu se na dálnici vyskytuju vyjímečně1Ne to byl jen vtip,samo že to taky někdy z kopce pustim šusem a pak se ta felda rozěřve i nad 150,ale už sem ve věku kdy stejně jedu 120-130 a když vidim v noci v zrcátku xenony tak mi dojde že to asi nebude Favorit ani stodváca a rychle levej pruh vyklidim..Byť bych jel 140.. Nepatřim mezi ty který když viděj na tacho 140 tak si myslej že už nikdo jinej rychleji nedokáže jet 3
10:15:26
04.10.2008
David29
-> King: Občas jo... ale třeba když sem chtěl otočit a debil co se otáčel z druhý strany zabral celej průjezd, tak sem se holt zastavil a hned Fabia za mnou troubila... přitom znamení o změně směru jízdu jsem řádně zapnul...

-> Slavek: Když je to na místě, tak to troubení čí dálkový beru... ale když je to nějakej nervozní debil, tak tuplem sem ještě pomalejší...

Když ve 140 na dálnici D5 začnu předjíždět se služebnim Tranzitem, a za mnou hned Land Rover co mi tam pustí svoje vybojkový dálkový, pač 150 km/h je dneska málo, tak sem fakt myslel že mu to za dupnu, protože takovou bombu do očí sem nazažil... a když mu po xx-metrech uhnu, tak mě předjel, a dál už neujížděl.... celou dobu sem byl za nim, a to jedu okolo těch 150...
09:47:25
04.10.2008
King
-> Slavek: Tak nějak :) Tuhle jsem zrovna jel pod Hvězdou v raní špičce a koukám, že nějakej lojzík vykouk z vedlejší, ale při rozhlížení do mýho směru měl takovej lehce nepřítomnej pohled. A taky jo, prostě vystřelil mi před čumák - naštěstí se mi už nožky pudově přesunuly na spojku a brzdu a flekujíc jsem to strhnul do protisměru, kde bylo naštěstí prázdno. Lojzík už omluvně gestikuloval a tak jsem jenom pracku, která se chastala troubit převelel do pozice vztyčenej ukazovák (skutečně ukazovák, ne prostřebník :). Ale protože se mi to nestává denně, při rozjezdu mi to chcíplo :)
09:24:50
04.10.2008
Slavek
-> David29 - Mrázovka: No takže naopak na to nesereš4 a velmi to řeříš6 Hele já si tady na to různý troubení a nebo to popohánění dálkovejma nestěžuju,jen konstatuju že jsou na světě řidiči kteří to dělaj,protože to řízení moc prožívaj. Neni snad na světě nic co by mne donutilo vybíhat ven z auta a nebo jen na někoho křičet z okýnka.. Já si nanejvýš zanadávam a jedu dál1
09:20:32
04.10.2008
King
-> Slavek: Aaa, už to leze ven :)

Jj, ježdění po paměti je svinstvo :)

-> David29 - Mrázovka: Ale no taaak, jestě řekni, že se ti nikdy nestalo, že by to zatroubení nebylo na místě 4
03:23:51
04.10.2008
David29
-> King, Slavek: Trobení v Praze... seru na to.. na mě zkusit někdo zatroubit, tak z auta lezu ven 3
00:16:32
04.10.2008
Slavek
-> Pavel P.. 02.10.08 23:12:01: No já myslim tu zastávku co je vejš než myslíš ty,naproti ČSAO,jak je křižovatka s tou slepou ulicí-myslim že Sazečskou(?).No ale přiznávam že netušim jestli tam ta 30ka je nebo už ne,ale každopádně i tam bejvávala..Tak jestli tam jak řikáš půl roku neni,tak v tom případě tam půl roku jezdim jak s hnojem zbytečně3 1 4 No a co-je menší zlo jet pomalejc než letět nad limit a ten s tou dodávkou měl čumět na cestu a pak by se nelek že jedu pomalu a navíc pouštim chodce-vždyť sou tam dva pruhy a pěkně široký2
17:50:58
03.10.2008
Slavek
-> King 03.10.08 15:50:09: Ale jo,troubí se tam dost a souhlasim že to jsou právě asi většinou ti drni jak řikáš."Staropražáci& quot; to jsou vyjímečně.Dost často to sou taxikáři s nepražskou značkou(jezdí jich tam dost),to so u ti co vždycky tak spěchaj že jezděj v Křížovnický po tramvajovym pásu a podobně 4
15:50:09
03.10.2008
King
-> Slavek: "Tak buď rád,že se zrovna na tebe náhodou nikdo v Praze netroubí"

Přeju ti ze srdce to samý :)

Fakt marně pátrám v paměti, jestli mě někdo vytroubil kvůli zpomalení na třeba na 30tce nebo pouštění chodců, ale bohužel. Ne, že by se mi to stávalo každen den 3x, ale u turbodehta s puštěnou klimou není problém dosáhnout chcípnutí motoru. Když okamžitě nastartuju a vyrazím, žádný fanfáry z Libuše se nekonaj4 Tím samozřejmě netvrdím, že na mě párkrát za rok v katastru hl. města nezatrobí, ale buď se mu podle okolností omluvím nebo na něj seru a pouštím to z hlavy. Rozhodně mě to ale netankuje natolik, abych někde na fóru generalizoval, že v Praze se troubí ostošest....
15:32:33
03.10.2008
King
-> Slavek: Mno, dobrá. Narazil jsi na prostě na idiota. V Praze se díky hustotě provozu odehraje denně tolik dopr. situací jako v celým SČ kraji dohromady. I kdekoliv jinde v Čechách se najde idiot, kterej tě za to vytroubí. Znova opakuju, že ne každý auto v Praze (ač má pražskou RZ) má s Prahou něco společnýho. Hromady aut lízingovek se sídlem v Praze maj pražskou značku, ale říděj je drni z celejch Čech. Právě tyhle drny, co se trošku naučili jezdit po Praze, považuju za hardcore trubačů. Něco o tom vím, sám jsem drn se služebním autem s pražskou SPZ :)
23:12:01
02.10.2008
Pavel P..
-> Slavek: mno tenhle úsek Černokostelecký jezdim velice často ale o 30ce teda nevim... jediná co byla tak byla vedle zastávky před křižovatkou s Limuzskou ale ta už tam dobrej půl rok neni... jinak ten kopec od Šterbohol do centra přímo svádí to tam rozjet co to jde... 1 1
23:07:45
02.10.2008
Slavek
-> King 02.10.08 19:05:37: Píšu o tom troubení který sem zažil zrovna včera večer když sem jel po Černokostelecký do centra jako směrem na Vinohradskou a tam je naproti ČSAO z mne neznámýho důvodu třicítka(snad kvůli zastávce tramvaje?) No sice nesmyslná třicítka ale je tam no tak sem alespoň na těch 40 zpomalil no a jako slušnej chlapec sem navíc pustil chodce na zebře a hned sem byl brutálně myškou předjet a vytrouben od jakési dodávky.Tak například o tomhle troubení píšu.Jasně,kdybych tam taky letěl jak magor a na chodce se vy..kašlal tak bych vytrouben asi nebyl.Jo a zhasnutí motoru na křižovatce když padne zelená?Cháá,to je uplnej orchestr klaxonů!Tak buď rád,že se zrovna na tebe náhodou nikdo v Praze netroubí4 6
22:55:26
02.10.2008
Slavek
-> ken-lam 02.10.08 12:03:23: No jestli to bylo po dvacátym v měsíci tak to museli dohnat shora předepsanou"statisti ku výslednosti" kterou musí každé obvodní oddělení k poslednímu odevzdat na ředitelství..No a ty procenta jim musej "sedět" přibližně s minulými měsíci,jinak když maj málo procent,jsou sankce,když maj "lepší" výsledky-veliktelství usoudí že maj málo práce a buď uberou lidi(převelej jinam)nebo přidaj větší rajon..Tak z lidskýho hlediska takový buzerování vždy koncem měsíce docela chápu.No a jinak zastavení vozidla z jedoucího auta s pomocí majáku je běžnej a legální způsob zastavování aut k silniční kontrole a používá se všude na světě;když mne takhle stavěj tak si jako zloděj nepřipadam,prostě to beru jako jeden ze způsobů zastavování policií.
19:08:52
02.10.2008
King
-> ken-lam: Tak buď rád, aspoň to máš s plnou parádou :)

Mě taky v Říši už 2x předjelo civilní auto, nasadilo majáček a s nápisem "FOLGEN" si mě zavedlo na odpočívadlo, kde mi udělali štáru v autě. Sice zánovní mondeo, ale holt špatná spztka :)

Pokecáme, rozptýlím jejich podezření a jede se dál :)
19:05:37
02.10.2008
King
-> Slavek: Ale já furt nechápu o čem píšeš :) O jakým troubení? Já teda nevím jakým způsobem se po Praze pohybuješ, ale troubení na někoho je tam hodně řídkej jev. Dokonce i za chcípnutí auta na rozjezdu na semaforu se poslední dobou žádný troubící orgie nekonaj. Nejsem žádnej advokát "pražáků", ale vždycky, když slyším nářky na chování řidičů v Praze a srovnám to s mojí skoro každodení zkušeností, shledávám ty nářky poněkud nepodstatněnými

4
12:03:23
02.10.2008
ken-lam
nejde jen o to, že měl nestejnoměrně sjeté gumy, ale už jen to že se za tebou rozjedou večer s majáčkama jako by si byl zloděj nebo co..
23:04:10
01.10.2008
Slavek
-> ken-lam 01.10.08 11:03:01: No kdyby kamarád neměl sjetý gumy tak by ti jen poděkovali a popřáli šťastnou cestu.4 Jinak ale s tebou souhlasim že policie vždy neplní to co by měla.. Sem takhle jel v podvečer v Praze po magistrále a v Legerovce koukam že přede mnou v klídku jedou dva rakouský kamiony a šinuli si to smerem ke Štvanici a pak do Holešovic a dál na Ústí. No a za tu dobu co sem za nima jel tak nás předjeli dvě policejní auta a jedno stálo na Štvanici naproti zimáku a řešili tam nějakýho strejdu se starou Astrou a žádnýmu z nich nevadili dva kamiony v centru kam nesměj.Možná když viděli že se jedná o cizince tak z důvodu jazykové nevybavenosti nezasáhli a šli hlídat raději zda někdo na chodník nevyplivne žvejkačku..
19:59:02
01.10.2008
Slavek
Jinak jako benešák mam každej pátek odpoledne a v neděli večer možnost si "užít" provozu na silnici 1.třídy č.3 z Mirošovic do Tábora.Běžně stupeň 4 až 5 a stojící kolony aut z 99% s pražskou spz.A ke vzniku kolony stačí neznalost zipu a tak je běžný že pravej pruh je prázdnej a v prostřednim stojí kolona a ještě častěji to je typicky kolonová kreška,tj nabourání do stojícího auta.To když se stane,tak někdy policie silnici uzavře a pošle ty vlčáky na objížďku na okresku a nebo přes město..To je pak podívaná1Zmatený bloudění po Benešově se zrakem upřenym na krabičku GPS a já si řikam"jo,teď bych vám,milí pražáci moh oplácet to vaše troubení když sem v Praze já a to i když ani nebloudim"2
19:47:36
01.10.2008
Slavek
Letos sem jel do Maďarska na dovču a jel sem skoro přes celý Rakousko po dálnici směrem od Vídně až na hranice do Maďarska.Zajímavý je že Vídeň nemá klasickej obchvat,dálnice vede pod městem v několika tunelech.No a poznatky mam velmi kladný z provozu v Rakousku.Na dálnici mají dovoleno 130,mimo obec 100.v obci 50.Náklaďáky maj dovoleno na dálnici 100 km/h.A přestože maj dovoleno osobáky na dálnici 130,tak všichni jedou 100-110,v klidu,bez předjíždění,bez myškování z pruhu do pruhu,bez blikání dálkovejma,bez troubení.. Za celou cestu rakouskou dálnicí sem viděl jen jedno auto dělat myšky a předjíždět pravym pruhem no a byla to oktávka s brněnskym číslem..Jinak je tam vyloučený aby kamion jel jinde než v pravym pruhu a podobně.. U dálnice žádnej bilboard kterej by rozptyloval a v noci svítil do xichtu,benzínka max 1x za 30-40 km,což myslim že je taky rozumný,protože každá benzinka rovná se hromadění pomalu se rozjíždějících aut a hlavně kamionů na výjezdu a tim pádem další možnost problémů při provozu dálnice..To mi připomíná hroznej nešvar českých řidičů-najede na dálnici,má tam půl kiláku připojovací pruh na to aby dostatečne zrychlil,ale čech se hned na prvních metrech sere do průběžnýho s 50kou na tachometru..8
12:38:23
01.10.2008
King
-> ken-lam: Jestli si všimli při kontrole sjetech gum, pak v tom nevidím žádnou buzeraci4 Když už jsem jezdil "popelnicí" (stoprdem) aspoň jsem na ni neměl nic, co by viditelně vybízelo k pokutování, protože s 90pct pravděpodobností jsem byl terčem všech hlídek.

Jako ohrazovat se proti pokutě za sjetý gumy s poukazem na to, že "našlapaný auto" projelo kolem údajně 80 mi příjde trošku mimo4

Rychlost aut se u nás zaplaťpámbu zatím neměří pocitem odhadce:)
12:33:03
01.10.2008
King
-> Jarda: Já nevím jaká je Itoška dneska, ale tak zhruba před 5ti rokama, kdy jsem tam služebně jezdil mi přišla jako řidičsky naprosto pohodová. A to ke konci začal Berlusconi tvrdě buzerovat kvůli rychlosti, takže jsme jezdily jenom mírně přes limit a nestalo se mi, aby se někdo z místních choval jako idiot. Je to jenom o to akceptovat jejich nepsaný zákony (STOPka je pouze informace o nájezdu na hlavní, červená na semaforu v noci neplatí atd. :)
12:30:58
01.10.2008
David29
-> ken-lam: Víš že uplácet se nemá? 1
12:26:00
01.10.2008
King
-> Slavek: Ale houby :) Ani nepočítám, že ve svým věku a při relativní blízkosti bydliště od Phy, budeš "drn" :)

To bylo míněno obecně, akorát ten příspěvek začínal tvým nickem.

To s tím chováním se "pražskejch" řidičů vůči "cizejm" nemůžu úplně objektivně posoudit, protože se stopětkou se do pražskýho provozu nořil maskován mazáckou SPZ "ADB xx xx" :) a žádnou zášť ani ústrky jsem nepociťoval. A většinu kariéry jezdím Prahou autama s pražskejma SPZ, takže zas nemám srovnání.

Jedinou zkušeností tohodle druhu byly moje dávný vejlety do prahy s Š100 a nymburskou SPZ, který jsem ale absolvoval jako skutečnej prahy-neznalej drn a s pouhejma 20tkm za volantem a místy to byl masakr :) Ovšem podotýkám, že veškerou vinu beru na sebe včetně situace, kdy na mě vyběh na Čerňáku nerudnej taxikář a hodlal mě inzultovat, ale když letmo porovnal naše fyz. dispozice a vyslech mojí omluvu, rozmyslel si to :)

Osobně považuju puštění "cizího/bloudícího&q uot; auta do svýho pruhu za základ řidičský slušnosti a tiše doufám, že mi to pak jednou oplatěj :)
11:27:23
01.10.2008
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> 105: To ja som mal pocit, ze ma vsetci chcu zabit asi pred mesiacom... Cesta 20 km... 1x mi nejaky pako vletel pred auto na kruhaci, to som este rozdychal... o dva kilometre dalej som musel zadupnut, lebo niekto mal oci v prdeli pri vychadzani z benzinky..... potom bol chvilku klud... a potom krizovatka mimo obce, na vedlajdej nejaky hrdzavy dieselfiat, videl ma z dialky, svetal som mal rozsvietene ale ten k..ot pockal, kym nepridem uplne k nemu a vtedy vyletel predomna na hlavnu.. pritom na vedlajsej stal asi minutu.... ubrzdil som to asi 20 cm za nim, ked som ho potom predbiehal, tak este nieco pindal spoza volantu tej dieselpopolnice.. keby som neviezol mamu, tak mu asi nieco poviem heverom.... no a o par kilometrov dalej, v obci mi nedal prednost traktor.... brzdy na doraz, dobrzdil som tesne za vlackou, mozno 10 - 20 cm.... a samozrejme ked som ho chcel potom predbehnut, nasral sa do stredu cesty..... Takze bilancia - 20 km, 4x nedanie prednosti v jazde, 3x mohol na to dotycny kruto doplatit (mamine Suzuki SX4 vs favo, felda a nejaky hrdzavy fiat) a 1x mohlo byt po nas (Zetor je vacsi...)
11:03:01
01.10.2008
ken-lam
njn dnes se člověk diví všemu...mě nedávno zastavili policajti(jel sem jako spolujzdec) samozřejmně s majáčkama a ještě na autobusové zastávce v centru tak začali prolízat auto. Všimli si sjetých gum při kontrole. A když jim dával doklady(místo občanky měl pas) v kterém měl založenej litr tak mu hned řekli pane řidiči hotovost ani neschovávejte..prostě vychcanost a když už to bylo vyřízené tak to okolo proletěl někdo tak 80 a když jsme naznačili že ten nejel asi 50 tak na něj srali prostě měl lepší auto zmrdi normální lidi buzerace jako svině ale hovada v našláplejch kárách nechaj..
10:55:21
01.10.2008
Majklsto
zaujmavo sa jazdi po rumunskych mestach,to je exotika najvyssej akosti.kruhove objazdy su najvecia chutovka.v kruhaci ide vedla seba tolko aut kolko sa tam zmesti vedla seba,a odbocuje sa s kruhacu samozrejme bez smerovky nezavisle od toho v ktorom pruhu si zaradeny.aj s uplne vnutorneho.
08:52:26
01.10.2008
Jarda - zrušená registrace
no v zahranici to tky neni takova slava... mozna nemecko a rakousko je OK, polsko je horsi, italie taky, v cerny hore musite pred zatackou do ktery neni videt troubit jinak proti bude nekdo predjizdet a pokud neslysi troubeni, tak klidne pojede aniz by tam videl.

V chorvatsku me zas stve, kdyz jedu o 10km vic nez je povoleno, tak ze mam za prdeli hned 3 nakladaky a vsechny troubi. Ale co me letos fakt dostalo byl autobus u zahrebu, na 60ce jsem jel 80 tachmetrovych a kdyz jsem jen malinko pribrzdil do zatacky, tak na to hned odpovedel dalkovejma, no proste na kazde rozsviceni brzdovek on dal dalkovy... :/, jel uplne na me, tak metr..., pak zacal blikat, dozadoval se predjeti, az mi tam dal dalkovy natvrdo, nato jsem mu rozsvitil mlhovku 1 a on zacal nepretrzite troubit, tak rikam at si jede debil, zpomalil jsem aby me mohl predjet a dal jsem pravej blikac, nechal jsem pred sebou misto... (uz jsem mel davno mlhovku vypnutou) a on mi ji po predjeti zapnul a za staleho troubeni zacal predjizdet kolonu asi peti aut, samozrejme v neprehlednem useku proti nemu neco vyjelo, tak on 3 auta natlacil do prikopu (ja jsem si udrzoval hodne bezpecnou vzdalenost) a pokracoval... potom jsem ho dojel, kdyz cekal na zastavce, mel jsem sto chuti mu rozmlatit hubu... nechapu, jak takovy hovado muze vozit lidi 8 10
22:07:36
30.09.2008
Slavek
-> Pavel P.. 30.09.08 08:58:33: 1 4
22:04:22
30.09.2008
Slavek
-> King 30.09.08 00:56:20: Vim kam míříš-jako že já sem byl ten venkovan co se zmateně a vyplašeně motal poprvý v životě na sjezdu z baranďáku, ale trochu namyšleně se považuju za řidiče kterej Prahu zná docela dobře,po Praze se s autem pohybuju velmi často a mnoho let.Nikdy sem netvrdil že pražáci jsou "ti zlí" co jezdej bezohledně.Ale vidim rozdíl když jedu v pražskym provozu např. se svojim veteránem Garde s venkovskou spz tak na mne co chvílí někdo troubí a "zavírá" místo když se chci zařadit do jinýho pruhu a troubí když na oranžovou v pohodě a poklidu zastavim.. A když jedu v Praze felicií a naprosto stejnym způsobem tak je kupodivu až na vyjímky jako sou taxikáři,klid 4
18:35:42
30.09.2008
105
-> Rooney: asi mesic :D5
17:04:59
30.09.2008
zedd
na mě když se někdo nalepí a oslňuje dálkačema, natočím venkovní špigl přímo na něj ať si svítí sám do ksychtu, většinou zhasne1
16:34:52
30.09.2008
Rooney - zrušená registrace
-> 105: Od kdy máš Rapo?5
15:55:48
30.09.2008
Majklsto
treba byt nad vecou tak dlho ako sa da,ked uz sa nasrat tak poriadne.ja som nasraty skoro stale.neviem co dnes v tej autoskole ucia,ale nejake zaklady slusnosti za volantom to urcite nebudu.
15:52:49
30.09.2008
David29
-> 105: Dneska se ně mě lepil na D5 debil s Land Roverem... hned to do mě osolil dálkovejma... to byla bomba, že mě fakt oslepil. Měl sem mu to zahamtnout - byl sem oslepen, musel jsem okamžitě zastavit vozidlo. Smůla...
15:42:12
30.09.2008
105
kluci mam pocit ze se dneska na me konaly atentaty..:( jedu si takhle rapidoj ,,, po hlavni pekne 70-80 km/h nikam sem nespechal ... na blizke krizovatce vidim stat z vedlejsi kamion dam krk na to ze videl aj me ... jedu dal protoze su na hlavni ,,, .. mno vjel mi tam primo pred nos 9 zdupl sem rapida., sel do smyku .. tak sem povolil brzdu aby se odvalovaly kola,.... smyk sem zazrakem zvladnul ... kamion kdyz videl co zpusobil snazil se mi delat misto jak se dalo .. bohuzel uz bylo po vsem ,, ja uplne v soku ,,, ty vole... vsecko ok... a nebo jedu takhle od benzinky a videm z leva (byl sem na vedlejsi) letet sierru ale ve meste ten letel jak prase odhaduju tak 60-80.. a ted co nevidim ten pica to staci na me .. samozrejme se mu smykl predek ,, proletel kolem moji prdele da serict jen tak na centimetry ,, potom vletel na benzinku pres rucku a malem naboril auto ,, ja sem jen v klidu zacouval , zaparkoval .. a to co sem mu rekl si bude snad pamatovat do konce zivota :)
13:36:03
30.09.2008
Pedros
-> King: řekl bych že je to všude+- stejný a nevím nevím,jestli Prahu dávat za vzor.. 4
08:58:33
30.09.2008
Pavel P..
-> Slavek: jo ještě tu je všude...1
00:58:59
30.09.2008
King
-> Slavek: Tak to mám kliku, že už maj cyklomamrdi po sezóně :) Protože bejt ze předu pruzen pelotonkem svátečních cykloušů a ze zadu příslušníkem golfový generace, je moje noční můra :)
00:56:20
30.09.2008
King
-> Slavek: Věřím, ale chtěl bych zdůraznit, že spousta aut v Praze jsou tranzitující "drni" (včetně mě :) a to, že tě někdo nepustí, kam potřebuješ, je je často tím, že "drn", kterej tam tudy jede už podruhý má potřebu školit drna, co tam jede poprvý :) Jinak znova opakuju - Prahu považuju obecně za enklávu řidičský slušnosti a ohleduplnosti, která snese srovnání i s civilizovanějším zahraničím. Pro pochybovače dodávám, že psychopati a frustráti žijou všude, ale v průměru bych pražskej provoz klidně dal za vzor i zbytku Czecholandu. A prosím o vynechání nářků "jak na mě byli pražáci oškliví, když jsem se tam motal jak hovno pod splavem" :)
00:35:21
30.09.2008
Slavek
-> King: Co se týče ústeckoorlicka tak můžu potvrdit tvoje zkušenosti.Znam to tam moc dobře-máme tam chalupu.Je to zvláštní kraj,je tam víc cyklistů než v Číně.Zejména na tratse Kerhartice-ÚnO-Lanšperk-L etohrad.V obou směrech ,v jakoukoliv denní nebo noční dobu a v jakémkoliv ročním období se na tomhle úseku musí řidič neustále plazit za cyklistama a nemůže předjet jelikož naproti jedou další cyklisté..No a dotoho se vždycky připlete nějakej ten tebou zmiňovanej domorodec s čipnutym tédéíčkem na hlínách, v metle a se šíbrem.
00:24:55
30.09.2008
Slavek
-> King 29.09.08 11:42:02: Tak přesně na tomhle místě sem si jen jednou dovolil to co popisuješ-levym až k exitu no a taky sem si myslel že jako dam civilizovaně směrovku a vmísim se mezi ostatní..Se zlou sem se potázal a nedobrovolně byl donucenej pokračovat směr Smíchov2 Prostě mne tam nepustili..Viděli RZ středočecha a bylo to.
00:19:47
30.09.2008
Slavek
-> Pavel P.. 29.09.08 12:00:14: U vás máte ještě kukuřici na poli?Je nejvyšší čas jí sklidit 2
00:12:13
30.09.2008
Slavek
-> King 28.09.08 23:54:31: Já jim říkam Golf generation1 4
20:10:26
29.09.2008
RON
dodam hlasku meho kamarada co jezdil driv s kamionem:fakovak z okna a prej"ty cu*aku, roztrhnu te jako noviny!"3 to me zborilo
17:59:25
29.09.2008
Syny
-> petr s: 3 3 3 3 3
17:53:02
29.09.2008
Adam6666 - zrušená registrace
-> charon: nastesti ma 405 peugota sedana3
Extreme Tyres