no v zahranici to tky neni takova slava... mozna nemecko a rakousko je OK, polsko je horsi, italie taky, v cerny hore musite pred zatackou do ktery neni videt troubit jinak proti bude nekdo predjizdet a pokud neslysi troubeni, tak klidne pojede aniz by tam videl.
V chorvatsku me zas stve, kdyz jedu o 10km vic nez je povoleno, tak ze mam za prdeli hned 3 nakladaky a vsechny troubi. Ale co me letos fakt dostalo byl autobus u zahrebu, na 60ce jsem jel 80 tachmetrovych a kdyz jsem jen malinko pribrzdil do zatacky, tak na to hned odpovedel dalkovejma, no proste na kazde rozsviceni brzdovek on dal dalkovy... :/, jel uplne na me, tak metr..., pak zacal blikat, dozadoval se predjeti, az mi tam dal dalkovy natvrdo, nato jsem mu rozsvitil mlhovku

a on zacal nepretrzite troubit, tak rikam at si jede debil, zpomalil jsem aby me mohl predjet a dal jsem pravej blikac, nechal jsem pred sebou misto... (uz jsem mel davno mlhovku vypnutou) a on mi ji po predjeti zapnul a za staleho troubeni zacal predjizdet kolonu asi peti aut, samozrejme v neprehlednem useku proti nemu neco vyjelo, tak on 3 auta natlacil do prikopu (ja jsem si udrzoval hodne bezpecnou vzdalenost) a pokracoval... potom jsem ho dojel, kdyz cekal na zastavce, mel jsem sto chuti mu rozmlatit hubu... nechapu, jak takovy hovado muze vozit lidi