-> 105: Pro případy krizové komunikace s ostatními účastníky provozu, vozím vedle sedačky pajsr z OBI :) Zatím naštěstí nebyl díkypřírodě důvod ho vytahovat.
Co se týče chování se za volantem, tak v tom asi budeme naprostá světová špička

To jen hrstka rádobyodborníků si před 2ma roky usmyslela, že ráj na zemi nastolí přísnou kontrolou rychlostních limitů a buzerací za banality.
Já už jsem přestal nad podobnejma psychoušema přestal nasrávat už dávno. Troubení a blikání si shcovávám jenom na to odvracení bezprostředního nebezpečí a mám klid :) Dokonce se občas kokůtek omluví i bez troubení. Mojí "oblíbenou" destinací je teďko orlickoústecko, protože při každý návštěvě tohodle regionu mám to štěstí (smůlu) narazit nějakýho frustráta, kterej bere předjíždění jako útok na jeho ego a proto udělá maximum pro to, aby to "pražákovi" maximálně osladil. Fakt, co cesta do UnO, to nějakej magor, co považuje závodění za plnýho provozu za naprosto normální

Dorazil mě ovšem mladej zmrdeček v Golfu, kterej přesně podle předpokladů neustál předjíždění od jinýho auta a pěkně mi zatopil. Nicméně 130klokanů mýho tubodehta se nakonec s tím zmrdem nějak vypořádalo, byť to bylo poměrně na hraně, a celou kauzu jsem považoval za uzavřenou. Jenom malý odbočení - jsem zvědavej kolik zmrdů dostane za tohle v našem dokonalém bodovém systému bodíky v porovnání se slušnou většinou na kterou budou možná dál číhat měšťáci s radaram na výjezdech z vesnic
Ale co se mi nestalo, v poslední obci před ÚnO se vymaštěnec v golfu přiřítil a zavěsil se nechutně blízko za mým nárazníkem. Opět, podle předem známýho scénaře, předjet nehodlal/bál se, jenom chtěl prudit. Obvykle v takovým případě dávám pravej blinkr a předstírám parkování, abych se vzápětí zařadil za interceptora, ale naprosto otevřeně říkám, že mi ruply nervy a lehce jsem přibrzdil před fiktivní kočičkou, která mi přeběhla přes cestu :) Ano, znova opakuju, že vychovávání za volant nepatří, ale po tom co ten čurák před tím ohrozil nás oba i v auto v protisměru a ještě měl tu drzost mě schválně tajlovat, jsem se nechal halt nechal unýst emocema :)