Před chvílí jsem mohl umřít

prohledat
214 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 28.09.2008 do 05.10.2009, založil/a Shade Nouf
řadit dle data
17:49:08
29.09.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> charon: 107 107 107
17:48:57
29.09.2008
petr s
-> charon: Mě takhle zdrhl zajíc
17:47:55
29.09.2008
charon
-> Adam6666: Kamos srazil srnku, hodil ji do kufru, vecer pro ni sel a srnka v prdeli a okno z patejch dveri venku na zemi ...
17:34:59
29.09.2008
Adam6666 - zrušená registrace
kamoš srazil srnku tak to hodil do kufru a pak meli dva tydny na obed zverinu3
17:14:58
29.09.2008
-> Pavel P..: Kde si v praze potkal srnky? 3 Nebo si vyrazil mimo mesto? Jinak zviratka sou hovada... prasatka, srnky, kone, psi, kocky, holubi nejvic 8
12:13:59
29.09.2008
Syny
-> petr s 29.09.08 12:06:17: 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 Tak tohle me malem polozilo pod stul
12:08:58
29.09.2008
David29
-> King: Tam to brzdí hlavně kamiony, co zdechaj do toho kopce...
12:08:04
29.09.2008
Pavel P..
když jsem zatroubil tak utekla...
12:07:37
29.09.2008
David29
-> Pavel P..: Asi něco zapoměli 3
12:06:17
29.09.2008
petr s
-> Pavel P..: Aby se podívala kdo na ni svítí
12:04:46
29.09.2008
Pavel P..
-> Nwkt: nojo ale proč se vrací když už je na druhý straně?
12:02:03
29.09.2008
Nwkt
-> Pavel P..: Se zastaví páč je oslněná 8
12:00:14
29.09.2008
Pavel P..
No já včera v noci málem sejmul dvě srnky co vyběhly na silnici z kukuřice... ještě že jsem dost zpomalil, ikdyž už byly na druhý straně silnice, protože ty dvě pitomý zvířata bez mozku se najednou obrátili a vběhli zpátky a zastavili se uprostřed silnice.. no zaflekování bylo teda krásný, tak 20cm před srnkou, která stála a čuměla na mě....kdybych přidal když už byly na druhý straně a myslel si že se nevrátěj tak je felda na sračku a mi někde v nemocnici v tom lepšim případě.
11:42:02
29.09.2008
King
-> David29 - Mrázovka: Jestli myslíš to samý místo jako já, pak je to těžký rozhodnout. Proud aut odbočující na Barrandov je několikanásobně větší, než ten miniproudík, co pokračuje rovně. Každopádně tam to volá po rozšíření na 2 pruhy (jde o pár set metrů), protože je to zbytečný úzký hrdlo. Zcela nepokrytě přiznávám, že pokud pospíchám, dojíždím levým pruhem až k exitu a pokud možno civilizovaně se tam nějak zakomponuju :)
11:30:41
29.09.2008
Syny
-> King 29.09.08 10:28:18: Presne... Pokazdy kdyz jedu pres prahu ve spicce, tak se auta cpou do prubeznyho pruhu pul kilaku pred zuzenim... Fakt nechapu proc, protoze pak ten zip proste fungovat ani nemuze...
10:32:17
29.09.2008
David29
-> King: Co tim myslíš?

Uvedu příklad - Pražský okruh, sjezd na Baranndov. Kolem 7 už to tam stojí...

Všichni sou vpravo a zbytek co jede rovně se sere doleva - špatně, či dobře?

Nebo by bylo dobře, kdyby se roztáhli do obou dvou pruhů a těsně před sjezdem se "zipovali" do jednoho?
10:28:18
29.09.2008
King
-> David29 - Mrázovka: Mno, ono klasicky se tohle stává tam, kde se dva pruhy sbíhaj v jeden, což při aplikaci "zipu" všude na světě funguje, ale Čechy jsou vyjímka, kde se každej moták už 1km před kritickým místem tlačí do průběžnýho pruhu, což má na plynulost katastrofální vliv. Tady je každej, kdo jede až do místa zúžení branej jako vychcánek a proto si kdejakej trouba v průběžným pruhu výchovně osobuje právo porušovat pravidlo "zipu".
09:49:44
29.09.2008
David29
-> King: Já taky pouštim.... ale řekněme si na rovinu, kdyby nikdo takhle "nepředjížděl" tak z toho 4. stupně je klidně 3. stupeň...
09:41:45
29.09.2008
King
-> PeterP136: Tak jsem se pozrel, co píše haso a zaujala mě věta:

"...raz som skoro nabural do porsche cayenne turboS alebo som ho nechcel pustit ked sa na mna tlacil cez srafovanie ......"

Na to mám jednoduchej recept, kterej 100pctně funguje v pražským provozu. Nedělám nikomu naschvály a když se někdo chce dostat do mýho pruhu, tak ho prostě pustím. Neřeším, jestli se jedná zmatenýho vidloně, kterej si splet řazení do pruhů nebo vychcánka, co vyjebává s frontou aut ve špičce. Místo "fakováků", klepání na čelo a vyhrožování inzultací dotyčnej obvykle poděkuje a život jde dál :) Mě to nezabije a když se nebude cpát přede mě, zkusí to o kousek dál, kde může narazit na vychovávače a z původního stupně dopravy 4, může bejt 5tka kvůli zytečný bouračce4
07:31:51
29.09.2008
Slavek
-> Shade Nouf: Něco podobnýho se mi stalo v Praze na křižovatce Ječná/Legerova a já najel na zelenou z Ječný do leva a v tom okamžiku zprava policejní felicie asi tak 80km/h(ale s vypnutym majákem)a Minuli sme se o několik centimetrů a ani sem je nestih vytroubit a zmizeli někde "v davu" .
00:28:11
29.09.2008
PeterP136
jazdite par mesiadov po ba a ako pise haso tak vam to bude salam ci vas zivot ohrozuje nejaky k...t
23:54:31
28.09.2008
King
-> U-Geen: Tak to je potom jasný - Ford nemůže ńikdy pokořit Lidovozidlo :) Ale před tím to byla 205tka v dehtu - ten taky vyprodukoval slušnou porci sazí, abych to neměl při předjíždění snažší. O pár km dál pak ještě nějakej starší mamrd v koktávce dokončil moje přesvědčení, že v daným regionu je nějakej faktor, kterej ne zrovna pozitivně ovlivňuje psychiku řidičů :)

Abych si to u škodivkářů v daným regionu nerozházel, dodávám, že to zažívám i jinde, ale 3 kauzy v jednom dni jsou přinejmenším zvláštní :)

A abych si to nerozházel u golfistů - nic proti, to auto za to nemůže, ale bohužel je to často první motorizace testosteronových superdriverů (stejně jako shade :), takže jakmile si zautomatizujou řazení rychlostních stupňů a párkrát se na šotolině otočej přes ručku, maj pocit, že silnice brázděj jenom přizdisráči8
23:44:20
28.09.2008
Syny
-> zedd 28.09.08 11:41:31: Plynovku s peprovim nabojem na takovy... Jak by otevrel dvere, namirit mu to na drzku a von by se sklidnil. A kdyz ne, tak mu trochu osvezit dech peprem :) Ja si tu plynovku chci co nejdriv poridit...
23:35:18
28.09.2008
-> Stepix: Neboj nehazim 6
23:32:27
28.09.2008
Adam6666 - zrušená registrace
tyhle Golfisty potkavame i u nas, jak se lepi na prdel tak se musi zpomalit na 40 ne li 20 podle nalady a pak uz jen sledovat jeho reakce ve zpetnem zrcatku kdyz mlati zlosti do volantu3
23:05:29
28.09.2008
Stepix
-> Matthes, záškodník z TechWebu: helejs, ja mam golfa, tak nas nehazej do jednoho pytle a tyhle kokůtky potkávám také denně, bohužel jsou to lidi na cestách neprotřelí, ve městě svou herku nevyhecujou a mimo musí bejt prostě páni silnice....

Zpátky k tématu, podobná věc se mi stala asi dva a půl roku zpět. Tenkrát jsem nosil bradku a mladá mne vyhecovala a oholil jsem si ji, rázem jsem vypadal jako 14ti letý klučík ve stodvacítce. Jeden dědek plesnivej (cca 50let) mi na T křižovatce při odbočování doleva podjel z prava tak, že jsem to musel fakt zašlápnout a hodně mě to nasralo. (čtete dobře - při odbočování doleva mne podjel z prava). Inu po dvaceti metrech následovala červená a jal jsem se vystoupit s úmyslem mu to slušně vystoupit, otevírajíce jeho dveře jsem byl nad věcí a spustil na něj že jezdí jak hovado atd... s tim mi řekl že já jezdim jak hovado a ať nehrabu na jeho auto. Odvětil jsem ať se sklidní a už se to neopakuje, praštil mu s dveřma a šel zpátky, a v tu chvíli se to obrátilo a šel je otevřít on. Najednou jsme stáli naproti sobě a dělili nás pouhé přední dveře od škodovky. Naštěstí pouze naznačil že mi jí chce lísknout a pak už duchapřítomný řidič za mnou začal troubit, čímž ho zmátl že je zelená a on běžel zpátky. Zpátky ke mě si to dovolil pouze kvůli mladistvému vzhledu. Dnes už bych na sebe srát nenechal, teda pokud by to nebyl mistr světa v kickboxu, nebo jiný nasteroidovaný a vymlácený hovado3 Dnes již suveréně z okýnka řvu větu: co držkuješ a neser, nebo vystoupim a většinou to funguje. Už se mi stalo něco podobného při parkování u OBI, blbeček machroval, já jsem mu docela odsekával z okýnka, už tak nasraně šel, že mi dá pěstí. Mno maličko jsem vytočil přední do rejdu a už už chytal za kliku, protočil jsem kola a naházel mu tak bordel ze země do xichtu... a byll klid5
22:32:41
28.09.2008
-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): A co teda ted delas kdyz to na tebe prijde? 4
22:23:06
28.09.2008
Samantus
-> Matthes, záškodník z TechWebu: srat na vofce
21:33:32
28.09.2008
-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): Radsi kdyzby si poridili par wofci... 8
21:22:57
28.09.2008
U-Geen
zvlastni, zrovna v golfem jich potkavam velice malo :-) a nebo jsou koncernove soudrzni.
21:19:17
28.09.2008
Samantus
-> Matthes, záškodník z TechWebu: orgasmus:-) kdyz maj na hovno starou, tak si musej odsypat jinym zpusobem
20:35:51
28.09.2008
-> King: Me by zajimalo co z toho ty kokoti v golfech maj ze se nekomu zavesi za rit a jedou za nim...
20:23:01
28.09.2008
King
-> 105: Pro případy krizové komunikace s ostatními účastníky provozu, vozím vedle sedačky pajsr z OBI :) Zatím naštěstí nebyl díkypřírodě důvod ho vytahovat.

Co se týče chování se za volantem, tak v tom asi budeme naprostá světová špička 8 To jen hrstka rádobyodborníků si před 2ma roky usmyslela, že ráj na zemi nastolí přísnou kontrolou rychlostních limitů a buzerací za banality.

Já už jsem přestal nad podobnejma psychoušema přestal nasrávat už dávno. Troubení a blikání si shcovávám jenom na to odvracení bezprostředního nebezpečí a mám klid :) Dokonce se občas kokůtek omluví i bez troubení. Mojí "oblíbenou" destinací je teďko orlickoústecko, protože při každý návštěvě tohodle regionu mám to štěstí (smůlu) narazit nějakýho frustráta, kterej bere předjíždění jako útok na jeho ego a proto udělá maximum pro to, aby to "pražákovi" maximálně osladil. Fakt, co cesta do UnO, to nějakej magor, co považuje závodění za plnýho provozu za naprosto normální8 Dorazil mě ovšem mladej zmrdeček v Golfu, kterej přesně podle předpokladů neustál předjíždění od jinýho auta a pěkně mi zatopil. Nicméně 130klokanů mýho tubodehta se nakonec s tím zmrdem nějak vypořádalo, byť to bylo poměrně na hraně, a celou kauzu jsem považoval za uzavřenou. Jenom malý odbočení - jsem zvědavej kolik zmrdů dostane za tohle v našem dokonalém bodovém systému bodíky v porovnání se slušnou většinou na kterou budou možná dál číhat měšťáci s radaram na výjezdech z vesnic8

Ale co se mi nestalo, v poslední obci před ÚnO se vymaštěnec v golfu přiřítil a zavěsil se nechutně blízko za mým nárazníkem. Opět, podle předem známýho scénaře, předjet nehodlal/bál se, jenom chtěl prudit. Obvykle v takovým případě dávám pravej blinkr a předstírám parkování, abych se vzápětí zařadil za interceptora, ale naprosto otevřeně říkám, že mi ruply nervy a lehce jsem přibrzdil před fiktivní kočičkou, která mi přeběhla přes cestu :) Ano, znova opakuju, že vychovávání za volant nepatří, ale po tom co ten čurák před tím ohrozil nás oba i v auto v protisměru a ještě měl tu drzost mě schválně tajlovat, jsem se nechal halt nechal unýst emocema :)
16:56:12
28.09.2008
105
-> Zdeněk.: hej ten klic vozim v aute taky 5 30-32 kdybych nahodou potreboval pootacet na ceste klikou ..btw ,, ja sem mezi vama nemusel bejt uz ... 2x ne moji vinou ..
15:49:06
28.09.2008
MOLSO
-> Zdeněk.: 3 3 3 3 3 nie nadarmo nosim očkový kluč 30 - 32 na dotahovanie poloosi pod sedačkou 40
15:30:49
28.09.2008
Zdeněk.
bejsbolovka je nepraktická a tohle je řekl bych skladnější3
zvětšit Před chvílí jsem mohl umřít - obrázek od Zdeněk. vložen 28.09.2008 15:30:49
15:07:59
28.09.2008
zedd
jo no, bylo to rok a půl zpátky a bylo to takové moje první setkání s hajzlem na silnici, tak sme tam seděli s hubama dokořan, dneska bych asi jednal jinak
15:01:59
28.09.2008
kury
-> Reeaper: Taky první co mě napadlo, jaktože auto plný kámošů a dostane po hubě. Ale jestli mu jí napálil a hned se srábek spakoval, tak z toho rapida se tak rychle nevysoukaj7 Ale i tak, kdybych viděl, že nějákej kripl takhle nasraně jde ke mě, tak bych se rychle soukal ven, protože v autě zaplej v pásech se moc bránit nemůžeš10
14:31:47
28.09.2008
Reeaper
-> zedd: jako woe auto plný kámošů a to sis nechal dát po hubě? co to sou za kámoši? 9 Ste na něho měli skočit a naklepat mu xycht kktovi.. tak se na takový musí..

btw kámoš s sebou vozí v přihrádce takovej ten vyhazovací klíč na kola.. už to jednou použil.. tím bych nechtěl dostat švihnutý 4
13:45:07
28.09.2008
haso
-> vhml: to nam vraveli v autoskole3

a v BA pravidelne su situacie ze sa dakto tlaci tade kde nema, a podobne a vobec si z toho uz nerobim tazku hlavu, raz som skoro nabural do porsche cayenne turboS alebo som ho nechcel pustit ked sa na mna tlacil cez srafovanie a ked uz som bol tak ze medzi nami bola medzera fakt minimalna som zatrubil, otvoril okno a vypicoval mu3 treba byvat vo velkom meste a nic vas nevytoci a take ze dakto neda blinker pri odbacani bude pre vas iba sprijemnenim dna4
13:14:57
28.09.2008
vhml
Sice je to trochu blbý, ale ve spojení s tůtim jsem slyšel jeden vtip: víš co dělaj frajeři na červenou??? Jedou. A víš co dělaj frajeři na zelenou? Stojí, protože z druhýho směru jedou frajeři na červenou...
13:12:27
28.09.2008
P@nis
Mi se stalo že mě borec předjel před křížovatkou přes plnou čaru a rychle zabrzdil. Tak na něho zatroubim a on ještě vyleze z fačka a začne po mě něco řvat, tak jsem se vysoukal z auta a když mě viděl tak mu sklaplo a zalezl do auta. zrovna jsem jel v nátělníku z posilovny, a nejlepší bylo že ten typek měl tak 60kg vypadal jak narkoman ale měl stylově čepici nakřivo tak jsem se slitoval a nerozthl jsem ho na dva kusy..69 nechápu tyhle lidi
13:11:35
28.09.2008
Zdeněk.
u nás taky jezdí jeden mladej blb v Cliu, myslí si jakej je borec, když mu to ve městě jede víc než ostatním, mimo město předjíždí ať něco proti jede nebo ne. Vždycky se nalepí na prdel jak debil, nevim co si tim dokazuje, párkrát už mě předjížděl, tak sem se schválně nalepil na řidiče přede mnou, to mě začal vytlačovat do příkopu...kdybych nejezdil pujčeným autem, tak ho nepustim i kdybych měl svý auto rozmlátit, protože je jenom otázkou času, kdy někoho zabije8
13:01:07
28.09.2008
gabo000000 - zrušená registrace
ja chodim denno dene do Kosic do skoly(cca35Km)a stretavam sa s takymi situaciami kde je hoodne vido ake su svine niektory ludia..uz neraz som mal namale kôli pakovy ktoremu nesli brzdove svetla alebo odbocoval tam kde nemal alebo vychadzal z vedlajsej na hlavnu a obzeral sa po bohvie com a ani piskanie mojich pneumatik ho nevyrusilo..proste niekedy fakt sa normalnemu cloveku az mozog zastavy...alebo take pripady ked ja si idem kludne 80-90 vecsinou pod 90 chodim...a stahujem sa ku krajnici aby som nikoho nezdrziaval lebo dnes fakt kazdy jak blazon a ide vas predbehovat taky kamion alebo autobus a uz idete po kraji cesty a on vas este stlaca lebo jasne ze z protismeru idu auta alebo na 2pruhovej ceste ide v lavom pruhu a prednim azbrzdi auto ta on nebude brzdit.. ..sup volantom do prava a ja som bol uz skoro v rokline a to jazdim este len mesiac tuto rpavidelnu trasu ale denno denne aspon 1-2x sa musis stretnut s takou situaciuo ktora mi vyrazy dych8 odla man ta situacia na cestach.h.lavne v piatok je uz neiekedy smutna8
12:53:43
28.09.2008
MOLSO
predvčerom .... tiez nejake hovado išlo ...

vychádzam z obce na stopke som zastavil auta boli daleko a vychadzam z krizovatky ... po asi 6 metroch chcem odbočit na benzinku tak hodim blinker doprava a prechadzam do druheho pruhu a zrazu kukam ze sa ku mne rychlo približuje auto a pravdepodobne asi predbieha (cez to šikme čiarovanie ... proste v mieste kde nesmie vozidlo vobec vojsť ... ten sektor šikmo vyšrafovany. Debil to ledva ubrzdil a išiel stále za mnou v odbočovacom pruhu a este na mna trubil ako keby som ja urobil chybu ... zastavim na konci odbočovacieho pruhu a čakam kym prejdu auta v protismere aby som mohol zabočit na tu benzinku a ten kkt stoji za mnou a trubi a trubi ako jebnuty a ked som zabočil tak on išol rovno, vobec nezabočil a zase po tom šikmo šrafovanom pásme. A ešte sa stihol na mna pozret a poklepkat si na čelo ... na benzinke som skontroloval a smerovky aj brzdove svetla fugovali ... by som mu zobral aj rodny list nie len vodicak 30
12:23:44
28.09.2008
Zeke-ten šestý
-> Pedros: jj bejsbolka je neohrabana....peprak je malej a rychle pouzitejnej :)
12:09:40
28.09.2008
Pedros
-> Zeke: jeden čas jsem vozil bejsbolku,ale s tím než bych se z toho auta vyhrabal,tak už by frajer byl v prdeli..pepřák je optimální řešení a nebo nějakej paralyzér
12:04:06
28.09.2008
zedd
jn uvažuju že tohle začnu vozit, naš byvaly učitel ze středni taky viděl pěkne psycho, stal v opavě na křižovatce a před nim si dvě auta nedaly přednost, tak zastavily, a z jednoho vylez chlap s bouchačkou a namiřil ji k hlavě toho druhyho řidiče, asi tam do něj hustil nějake výhružky a pak odjel, tohle se fakt stalo, stim učitelem jelo ještě par lidí od nás ze třídy co to viděli, po tomhle je fakt lepší u sebe něco vozit 7
12:00:42
28.09.2008
kury
-> zedd: Ty woe tak to je moc, škoda, že z rapida se fakt leze tak blbě10 Bejt to sedan, tak ho tam zvalchujete ne121
11:53:35
28.09.2008
Zeke-ten šestý
-> zedd: hm mit pri ruce peprak,tak bych mu ho hned nastrikal do ksichtu...
Extreme Tyres