-> dragons44: 600 je pro začátečníka nebo pro někoho komu vyhovuje tenhle malej motor.. ale on je to takovej velkej lenoch.. pod 7tis to nepředvede vůbec nic a pak se to začne trochu probouzet.. ten výkon je prostě až moc nahoře a dole je to fakt hodně mrtvý.. proto bych volil když už horneta tak 900.. váhově je to to samý.. 900 je těžší o zanedbatelnej rozdíl.. myslím že dostala navíc lepší vidle a něco.. nevím.. už si to nepamatuju a napsanýho toho bude o tom někde dost..
-> Luky: jo tak samozřejmě .. ale oxidace nula, koroze nula.. celkově originální stav.. pěknej stav.. no může to bejt cokoliv.. ale docela solidní bych řekl..
-> iDawe 10.09.13 19:15:43: ono s těmi 62tis to nemusí být zas taková jistota Třeba ta moje má najeto údajně 92tis, ale podle spotřeby motorového oleje je to aspoň 292 nebo spíš 392tis
-> Mantrabeach: Krajina je tam spíš nudnější, je to dost placka, ale mě to nějak nevadí. A daj se tam najít moc hezký jezera a mořský pobřeží je taky pěkný. Ty městečka jsou útulný, památky zajímavý, co pár km jinej místní pivovar, jídlo super, ceny ještě snesitelný, lidi v pohodě... Teď jsme jen projížděli na cestě z Norska a hodně mě mrzelo že není čas pár dní zůstat.
Třeba postupně cukat po trase Berlin -> Neuruppin -> Lübz -> Parchim -> Schwerin -> Ratzeburg -> Lübeck -> Hamburg má určitě něco do sebe a pokud by byl čas, tak to pak přes Brémy švihnout do Jeveru... každý z těch měst co jsem napsal je buď zajímavý samo o sobě nebo má moc hezký okolí. My jsme teda ale přejížděli autem a okolo crcali na kolech...
-> dragon_cb_cz: chtěl bych se ženou na nějakou poznávací dovolenou.pokoukat po hezkych krajinách.okolí atd.nebo sem myslel se otočit v Chorvatsku.prostě co nejvíc toho vidět.
-> Mantrabeach: Záleží co chceš dělat, pokud jako já máš rád dobrý jídlo a pivo a procházky po městě nebo značně kulturní krajině, tak za mě severní německo... a v bejvalým ostdeutschlandu nejni ani nijak hrozně draho.
Takovej rychlej dotaz.máte nějaké tip na rychlou dovolenou po Čechách ale i zahraničí. sice ne na masine ale autem.něco co by stálo za shlidnuti a kde je hezky.celkem to spěchá. v pondělí max odjezd:)