skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motorkáři sobě
-> vhml: a co bys doporučil ? nějaký soukromý tip ?:) řikám pro mě je to španělská vesnice tyhle nový motorky
-> tunerlada: určitě by to měl bejt 4T, protože ostrej 2T je docela divoká věc do začátků
kluci motokkáři poraď te..co říkáte na tento stroj ? Suzuki RG 125
www.motoinzerce.cz/motork y/.../544291-rg-125.html
bylo by to na naučení pro přítelkyni
a nebo doporučujete něco jiného (popř. co ) , podmínka je taková že od 50 - 125ccm max do 10 000 klidně i na menší opravu.
Ještě sem viděl hojně prodávat dandy 50 na to máte jaký názor ? děkuji předem v tomto sem se zasek na Babettě a Stadionu S 22 :)
www.motoinzerce.cz/motork y/.../544291-rg-125.html
bylo by to na naučení pro přítelkyni
a nebo doporučujete něco jiného (popř. co ) , podmínka je taková že od 50 - 125ccm max do 10 000 klidně i na menší opravu.
Ještě sem viděl hojně prodávat dandy 50 na to máte jaký názor ? děkuji předem v tomto sem se zasek na Babettě a Stadionu S 22 :)
Nástřel z víkendové akce - orientační závod
Moje drahá na startu (pozdější vítězka kategorie žen
)
Moje drahá na startu (pozdější vítězka kategorie žen

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jen nakupuj..Patra o vily je prazdný a motorek se tam dá skladovat dost 

-> kachník: ano, čistě rodinný zvei takt gang

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
založíme 2takt gang

tak odhalím můj nový stroj , snad mi ji zas neukradnou
Môj stroj na bláznenie , treba ho dať do kopy , ale inak ide skvele :Yamaha FZR 600 r.v. 94
Já letos nemam ještě ani km, motorka rozházená a příští pondělí mam zkoušku na neomezeno :D.
-> Rooney: spokojen jsem velice už mám druhého a zatím se ho budu držet,je to velice živý a ovladatelný stroj,nicméně můj sen je trošku jiný snad si ho příší nebo přespříští sezonu splním

-> Maxx: Hmm Hornet
, uvažuju že si ho tež pořídím, jak si s ním spokojen? 

Tež sem byl dnes provětrat DRko, Bohumín - Těrlicko - Žermanice - Komorní Lhotka a zpět, celkem 140km, prostě paráda 

-> Qwak: No ono tenkrat nebylo misto,tak jsem do daroval kamosovi co o to mel zajem s tím,že se o to dobře postara.Kdybych věděl,že to za dva roky prodá a někdo to takhle sprasí,tak bych to nejak udělal a nechal doma.
-> Vrba: si to neměl dávat pryč, já po maturitě budu dávat dohromady ješte jednoho a ten bude na 100% tak nevím jak na tohohle budou prostředky ale uvidíme

-> Luboš: ta fotka by se dala nazvat "Až do nebes" 

-> Qwak: To bych ti byl moc vdecny,kdyby jsi to co nekdo zprasil alespon dodelal do poradnyho stavu.Mel jsem toho pincka od decka a prvni upravy a snažení bylo prave na něm.Hodně jsem se na tom naucil a mám s tím hodně zážitků.Když jsem to včera videl,tak mi z toho bylo uprimne do breku.
-> Vrba: chudák dostal zabrat, je to zbastlený až hruza ale o prazdninách bych ho chtel odbastlit a udelat to pořádně 

-> Qwak 02.05.11 12:54:17: jůůůů speciál dragster

-> Qwak: jo,je to on :( :( :( :(
-> Pivodak: Krasavice 

-> Vrba: to fakt nevím, jestli si ho prodal nekam k mlade boleslavi tak je to možný 

-> MOLSO: 150 není takový peklo... viděl jsem stavbu s motorem z hranatý 175 a to musela být střela
-> Qwak: Není to nahodou muj bývalej pionýr?poznavam lak i sedlo
-> m8rinek: kejvu nechci. Já teda nějak neprahnul ani po tomhle, ale bylo to za dobrou cenu a je ve velmi pěknym stavu. Neplánuju nějak rozšiřovat motopark. Zkrátka když už jí mam, tak si ji teda holt necham
-> squalo: aha, tak to bude v tom - na Rapidu tažný mam taky. I tady bych ho přežil. Mam totiž asi celkově posunutý hodnoty

-> squalo: aha, tak to bude v tom - na Rapidu tažný mam taky. I tady bych ho přežil. Mam totiž asi celkově posunutý hodnoty

-> Qwak:
tyvole sak to musia byt splasene trubky 

-> MOLSO:
až takový dělo to není, ale pomalý taky ne..
třeba to někdy přivezu na sraz tak ti to pučim 

-> Luky.: za športku by som pava nedaval, to je ako ked najebeš na rapid ťažne
na moju Barborku by sa to celkom hodilo len momentálne na to niesu prachy...

na moju Barborku by sa to celkom hodilo len momentálne na to niesu prachy...
-> Qwak: mam novy zivotny sen
previezt sa na tom 

-> MOLSO: co se ti nezdá? 

-> Qwak: BOHA JEHO

Tak sem si pořidil hračku na léto
jawa 20 - motor čz 150

-> Luky.: pořiď ještě kejvačku, za tu pav patří... I když já nejsem ani příznivcem Sportek, i když ono jde asi o jinej sport, než asfaltovej, jinak nechápu větší kolo... Taková parádní 350/354 s kolem vyplněnym bubnem :))).
-> m8rinek: mně bude stačit když to pojede 40, tu jedničku na začátku klidně vynecham
Jak říkám, PAV by se mi líbil, osobní problém bych s tim neměl, ale chápu, že dělat ze sportovního stroje náklaďák může být znalcům (to já naštěstí nejsem
) proti srsti

Jak říkám, PAV by se mi líbil, osobní problém bych s tim neměl, ale chápu, že dělat ze sportovního stroje náklaďák může být znalcům (to já naštěstí nejsem

-> Luky.: pav za sportku v žádném případě...
-> Luky.: jojo původní ale nevim jestli anglickej štítek.

-> Luky.: jenže sajdy maj ingot a ne tuhle titěrnost :))). A pak na tom lítaj 140. Peklostroj.
-> m8rinek: copak se ti na nich nezdá?
Když to takhle můžou mít sajdy... 
-> Pavel P..: a taky ji měl v původním stavu a s anglickým štítkem?
PAV by se mi taky líbil, možná si ho taky pořídím. Jen škoda že zřejmě nebude takhle modrý a budu ho muset stříkat a k patině motorky to nebude sedět. Sice jsem slyšel názor, že PAVa za sportku v žádném případě, no ale když nic vhodnějšího nemam...

-> Pavel P..: a taky ji měl v původním stavu a s anglickým štítkem?

-> Luky.: já když vidim ty vahadýlka na tom přednim kole... fuj
-> Luky.: přesně takovou tmavě modrou sportku měl kámoš, aj s PAVem.. asi před rokem jí prodal.