-> Nwkt 26.05.17 08:30:15: To je cena narychlo nalezená na netu, Jirka měl stejně jen čínu, tak jí tam jdu lípnout. Stála 230,- což je adekvátní cena za sklíčko.
-> Jirik_Tuňák1983 26.05.17 08:31:50: Hele ona ta 1,6tka nejede zase tak zle když je potřeba, takže to zpocené triko se myslím nekoná. Alespoň u mě ne a že už jsem se s tím něco napředjížděl (typicky chasníky co jednou 70 vesnice a 70 mimo...)
-> Syny 26.05.17 07:05:03: Já zase moc nechápu logiku sypat peníze do spotřební věci? Ta má sloužit s minimem nákladů a nic víc... Na krásu, ani pro radost to stejně není... A ještě jedna věc. Rád si připlatím za kvalitu, např. teď řeším hmoždinky na fasádu a než dát 15tKč za Mungo, tak jdu do Fischera s speciálního vrtacího trnu za 24tKč. Nicméně za sklíčko, kde výrobní cena je silně pod hranicí 100,- dávat přes litr? To si může VW nasr*t. Já navíc stejně pravé zrcátko moc nepoužívám, stejně tam hlavně ve městě raději ještě hodím hlavu, protože mrtvej úhel je svině a už mě to párkrát zachránilo auto.

Navíc dneska jsem se bez zrcátka po Plzni (6 míst kam jsem potřeboval) obešel úplně