Tak po me soused chtel, abych mu dal trochu do cajku auto pred STK, jednickova ovce combi dotazena z D za 80tis.kc, pred 6 lety zachovala, najeto 175tis.km, ted ma najeto 213 a je z ni polovrak po 38tis. km, je to predokolka 20V bez turba, civky mu neodchazeji jako me, ale on to ani neprohreje, dal asi 20tis.kc za 2 sady gum, olej menil jen jednou a rozvody jen reminek, ale pry i tak nechal v servisu 15tis.kc, za benzin dal 120tis.kc, zbytkova hodnota toho vozu muze byt dejme tomu 30tis.kc, tzn. ho kilometr vychazi ted na 205000/38000 na 5,4kc na km
On to nechal hlavne shnit, protoze mu kazdej rikal, ze u toho uz se dutiny nedelaji, takze tomu davam tak max. 4roky, mozna min., ta spojka uz moc neda, jak jsem s tim jel a az na neho vyvaleji v servise cenu, tak to asi hodi do srotu :)
Moje ovce 1.8T 4x4 byla za 50, najel jsem 93tis.km na LPG, vsechno co jsem delat musel i nemusel prave ted atakuje hranici 100 tis.kc (je v tom LPG - 10tis.kc, velke brzdy taky 10tis.kc, spojka, rizeni, dve sady litaku, nekolikery gumy, vsechny mozne opravy a upravy), LPG mi na kilometr vychazi 1,5 kc. Zustatkova hodnota auta je dejme tomu 50tis.kc, za to bych ji nikdy neprodal a mozna by mi to ani nikdo nedal :), ale kdyz to porovnam se sousedovym vrakem... takze to mame kilometr vychazi na 250000/93000 necelych 2,7kc na km
A to me bude kazdej rikat, ze jsem blazen dat do jednickove ovce 100 litru