-> Milan 136 13.07.23 17:31:09: Jezdim občas s tou 110kW verzí, s 96kW jsem nejel. Máme to v práci v Karoqu a Kamiqu (tedy ten Kamiq nevim jestli byl 110kW, tan Karoq jo). A nějaká extra raketa to neni, to od toho asi ani nečekam. To odpojování válců jsem tam poznal jen díky tomu, že to psalo na maxidotu. Když jsem se snažil poslouchat, tak to asi na zvuku znát trochu je, ale nic zásadího co by mě nějak štvalo. Každopádně už dám království za nějakej schopnej stav auta a co v něm bude za motor mi začíná bejt skoro jedno. Tedy nějakou úplnou vydechlinu taky nechci, ale zrovna tohle dvojí už je mi asi fuk.
-> Pavel P@nkáč: -> Milan 136: Takže to je sice už složitostí na úrovni TDI, ale alespoň tam nejsou nějaký výjeby. Tak to je dobře. Předpokládám, že auto z roku 2019 s tím TSI ještě nemá GPF, ne? Jinak tedy předpokládám, že těch 96kW a 110kW bude jen SW rozdíl, že? Nebo je tam něco mechanicky jinak?
-> minno: Fakt jsem si nemyslel, že najít něco kloudnýho bude takový utrpení. Drahý ty auta jsou jako pes, ale i u auta za 1/2 míče není problém mít 4 pojistné události. A když už se povede najít nějaký s normální historií, tak se na něj přijedeš podívat a poškrábaný snad všechny díly, na první pohled najdeš 7 dolíků a promáčklin, z toho 3 až do plechu, rám okna rezavej od výměny, brzdy všecky na sračku (Passat za půl mega a kopaly brzdy, jestli se tak tej kupě rzi dalo říkat, při brždění do pedálu), gumy sotva 2mm, disky dojebaný od obrubníků atd... Jako jasný, brzdy, gumy atd. to je spotřební věc, ale když to pak všecko sečteš, tak seš rázem o dalších min. 30 tisíc s celkovou cenou dál atd...