Jinak včera jsem měl docela dlouhej telefonát s brantrancem, kterej ještě s jednim má dílnu, dělá většinou koncern. Volal mi, že ta OI co koupil jeden známej, je fakt boží, že ten jeho kolega za ní borcovi nabízí 120 tKč.

Je to ten jednorožec "02 ALH Elegance, koupená v ČR, aktuálně najeto 80 tkm. Že něco v takovým stavu neviděl už dlouhý roky. I ramena to má bez koroze. A majiteli toho auta se s tim přestává chtít jezdit, protože dostal služebák, tohohle veterána parkuje v garáži a je mu to líto tahat do sraček.
No nic, to jen mimo. Dostal jsem nabídku že někdo prodává nějakou 2010 OII 1,6 TDI 250 tkm za 120k. Děkuji, nechci, ale zeptal jsem se, jestli neví o nějakým špinavým autu místo Toleda (ideálně větší kombík traktor). Odvětil mi, že s OI ať moc nepočítám, že v okolí se toho (už) nikdo nezbavuje a každej kdo to má, tak to má víceméně na dojetí a dojížděj to dlouhý roky, protože se to ne a ne definitivně rozpadnout. Prej jestli chci špinavý auto, tak levnějc seženu OII.
E: což je teda dost absurdní představa, že bych měl o několik let novější auto na ježdění kolem komína s cihlama a na nedělní oběd k babičce bychom jeli v OI