-> saskyn2 24.10.20 22:38:10: jezedaci to urco nemeli, ale reditel s tim postavil barak, uz jsem to tu jednou psal, no 4 kola to urco neni :) jak jsi na to prisel?, ano 2008 to je (sef mi tenkrat rikal, ze to je 2010, za to se omlouvam za dezinformaci), ja se v tom nevyznam a priznam se ze ani nepoznam face a predface u O2, protoze muj zajem o auta proste skoncil u O1 (a i to je VW srajda, sice super komfort, vse co clovek od normalniho auta pozaduje, ale opravovat to, to je na hozeni si masle). Delalo se vse na podvozku, tlumice, pruziny, ramena, vsechny cepy, silenty... pak se resilo spousta dalsich veci, trebas oprava klimy, proste vse co bylo treba z funkcniho hlediska, i neco s turbem, brzdy komplet (pak stejne odesel ten valec), GO rizeni, vsak jsem byl nastvanej, ze i po tom vsem to jak nove auto neni, ale funguje bez problemu.
Vitku sorry, prosimte, co to meles o haldexu? to myslis to, ze jsem mel spatny uhliky za 450,-kc na me ovci? :). Jo dat za uhliky 450,- a ne 20,-kc me taky sere.
A myslis, ze jsem jim ve firme nerikal, ze chci nove auto? A Vitku, zrovna u Tebe bych necekal, ze pri Tve inteligenci budes posuzovat stav auta podle viditelne kosmetiky, pekny lak na aute nic nezmeni, jen ze vsichni reknou - auto jak nove nebo u tohodle vrak.
Ano kolikrat mam velky oci, treba opravu funa jsem odhadoval na 3 mesice a delam to uz 2 roky a zdaleka nejsem spokojen, ale STK uz to projde, snad, jede fakt pekne, na emisich trochu problem s CO, ale proslo, vsechny ostatni hodnoty byly OK.
Dacii nikdo tady nekoupi, povolene znacky jsou skoda, vw, volvo a toyota, nevim proc jen nove, pry byla moznost koupit od skodovky sluzebaky s najezdem do 50tis.km a hned to smetli ze stolu.
Jako tadle ovce nema moc najeto, prave proto, ze ji mel reditel jako druhe auto k soukromemu uziti. Ted jsem koukal, jedna opravdu 4kola, ktera vypada trochu lip a na tachu 750tis.km, jestli se auta meni podle poctu najetejch km, tak mi ji nechaji jeste dlouho.
A odmitam tu resit sluzebni hujdu, neni to moje auto a je mi to jedno, hlavne, ze funguje na 100%, Milan chtel foto, tak jsem muho dal, vic me k tomu nezajima... ztrata casu. Mam par svojich aut na hrani si... a az koupim buchanku, tak teprv budu mit o zabavu postarano.