-> Milan 136: tak krouzek ABS byl OK, ale bylo to snimacem, dal jsem optimal za 75,-kc :) a uz to chodi jak ma...
-> palinator: pritelkyni taky nekopaly, ale zacaly po cca 10tis.km, me po 20tis.km stale nekopou, mozna to bude tim, ze se obcas projedu brzda - plyn :)
nebo jestli ta loziska, ridicovo melo fakt vetsi vuli, spolujezdcovo ma trochu, zadek nekope, to jsem ruckou zkousel, po vymene to kope o dost min, ale jestli to nebude tim, ze jsem to projel ja :) rapid po nejakych 500km uz taky prestava kopat...
Jinak jsem dnes prerizl ten zavit pro vodici cep trmenu na M10 a povedlo se a funguje OK
Zarazilo me, ze ma vpredu cerne pistky, to je nejaka nitridace?, ja mam chromovane.
No trochu me nastvalo, ze ten naftovej kram jede vic, nez zlutej rapid, do 120kmh jsem mel navrch, pak se to zacalo obracet
Ale asi me z toho auta klepne, zas zacal ubyvat olej v rizeni, jeste minuly tyden bylo rameno na ridicove strane suche a ted je od oleje :/.
-> StepaNoFUN:
do lady davali BAS driv, nez ESP
A jeste jsem dnes vymenil tu spojkovou kapalinu, vyslapanim to slo, jen jsem musel na pedal spojky privazat provaz a vzdy ho zvednou, protoze po odstriknuti kapaliny nesel nahoru, ale spojkuje to normalne, mozna ted bere spojka trochu niz.
A co se mi nepovedlo - vymenit spinac vrtuli na chladici, je tam hroznej pristup i po odmontovani drzaku baterky a chtelo by to dlouhy orech a ja mam nejvetsi dlouhou je 19 :/