skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Octavia 1, 2, 3, 4
-> Jura_Favorit 27.03.17 20:54:09: bosna je dávno , sem tam sa primieša aj germany
-> suri: -> Milan 136: -> Athlonek: díky za reakce. Nepředpokládal jsem, že by si koncern kvalitu nepohlídal, ale přece jenom že UFI vyrábí v Číně mě teda překvapilo... Všichni máme zkušenosti s Vikou, tak člověk trochu znejistí
Mimochodem zadní kotouče jsou z Bosny a Hercegoviny, tam se to vyrábí taky už déle? Asi už jsem fakt dlouho pryč :D

Mimochodem zadní kotouče jsou z Bosny a Hercegoviny, tam se to vyrábí taky už déle? Asi už jsem fakt dlouho pryč :D
Tady jsou fotky, když jsem kuchnul filtr Mahle a KS Kolbenschmidt. tdi.dieselpower.cz/forum/
viewtopic.php?t=150148&a..
.
-> Jura_Favorit: bez obav. UFI jsou vždy china
-> Jura_Favorit: je to ok
Spíše pro zajímavost...
Koupil jsem si (mimo jiné) v autorizáku palivový filtr 1J0 127 401 A na OI ASV. Originální díl, výrobce UFI - co mě však zarazilo, je MADE IN CHINA. Nemusím se doufám začít bát.....
Koupil jsem si (mimo jiné) v autorizáku palivový filtr 1J0 127 401 A na OI ASV. Originální díl, výrobce UFI - co mě však zarazilo, je MADE IN CHINA. Nemusím se doufám začít bát.....
Zajímací
nicméně mám hozenej v rezervě klíč od goly se 17 přesným ořechem a ještě dlouhým nástavcem 

-> Syny 27.03.17 07:40:55: Já jsem nikdy originální klíče nepoužil a nebyly nikdy ani vyndané z držáku. Na druhou stranu chápu, že křížovej zabalenej ve starém svetru asi není to pravé. 

-> Nwkt 26.03.17 20:48:35: Ja na aute povoluju kola jen tim origo, takze minimalne 8 let funguje :)
-> saskyn2 26.03.17 22:21:48: v druhým autě mam tenhle klíč značenej Hazet na ten bych se ani tý trubky nebál 

-> saskyn2 26.03.17 22:21:48: tak teď už nemám vůbec strach 

-> Nwkt 26.03.17 20:48:35: On nebudí důvěru jak je dutej a lehkej, ale je to dobrej matroš, ještě jsem neviděl zničenej, a kolikrát jsem ho bral trubkou.
-> Nwkt: kdyz nejsem debil a nemas utazeny kola na 300Nm, tak v pohode funguje. Ale taky se mi moc nelibi a nebudi moc duvery
Jinej nevozim. V nouzi staci

Jinej nevozim. V nouzi staci
-> Nwkt: to je takovej ten lehkej? neco takovyho jsem mel v toledu a nejak to asi kupodivu fungovalo.
btw ten polystyren jsem ted z OTB vyhodil a najednou se do rezervy vejde vsechny co potrebuju :) vyuzitelnost ty vyplne byla cca 30% jejiho objemu
btw ten polystyren jsem ted z OTB vyhodil a najednou se do rezervy vejde vsechny co potrebuju :) vyuzitelnost ty vyplne byla cca 30% jejiho objemu
-> Nwkt 26.03.17 20:48:35: funguje normálne , osobne ho nepoužívam kvôli tomu aby som neškrabol disky ale je funkčný
-> Milan 136: -> suri: Vydrží něco ten origo klíč na kola?
nějak nemám důvěru ho vůbec odzkoušet, vozím jinej

-> Milan 136 26.03.17 20:39:36: Origo je pičovina celé predsa...
Origo hák super. Pěkně se dá na své místo a nikde nepřekáží. A je po ruce 

-> suri: Už to čtu
. Ok, vyzkouším to a uvidím.

-> Athlonek: nie , toho roku urobím len upgrade zadku na väčšie a na rok dám asi nové predné už
-> suri 25.03.17 12:33:40: Jsi měnil i kotouče?
-> Shader: čítal si čo som písal nižšie ? prehoď ho zľava doprava a načítaj a vieš na čom si . Ak to nepomôže tak budeš musieť natiahnuť ho nanovo a možno to skončí výmenou jednotky .
-> Athlonek 25.03.17 09:06:10: jo. O rok novější je AWC. Dvě lambdy, elektrická klapka, euro4
Zdravím
Mám problém s zadním snímačem nárazu, strana spolujezdce (Octavia II). Čidlo jsem vyměnil za čidlo z passata stejný r.v. a kontrolka se rozsvítila znovu. Dneska jsem proměřil kabeláž od konektoru k jednotce a ta je v pořádku. Je možné, že to způsobuje čidlo z toho passatu nebo mám hledat příčinu jinde? Dík.
Mám problém s zadním snímačem nárazu, strana spolujezdce (Octavia II). Čidlo jsem vyměnil za čidlo z passata stejný r.v. a kontrolka se rozsvítila znovu. Dneska jsem proměřil kabeláž od konektoru k jednotce a ta je v pořádku. Je možné, že to způsobuje čidlo z toho passatu nebo mám hledat příčinu jinde? Dík.
-> Shader: mal som tu tiež takú oct , výmena čidla sprava doľava ukázala chybu , vždy to rožlo kontrolku v rýchlosti v tiahlej zákrute
Zdar chlapi
Mám dotaz, potřebuji proměřit kabeláž k zadnímu čidlu nárazu (spolujezdec). Mám odpojený konektor na řj airbagu, ale nedaří se mi najít schéma zapojení konektoru. Může někdo poradit? Díky. Škoda Octavia 2.0 TDi II r.v 06.
Mám dotaz, potřebuji proměřit kabeláž k zadnímu čidlu nárazu (spolujezdec). Mám odpojený konektor na řj airbagu, ale nedaří se mi najít schéma zapojení konektoru. Může někdo poradit? Díky. Škoda Octavia 2.0 TDi II r.v 06.
-> vhml: -> vhml: Taky mi to tam ukazuje že je použit, ale jenom do roku výroby 2000, když zadám rok výroby 2001 tak není použit. Asi od roku 2001 jse montoval motor s jiným kódem plnící Euro 4? Ten tvůj motor plní jenom Euro 2.
NWKTův odkaz říká, že je použitá u motoru AJH, což mám. Jen z toho taky není poznat kde.
-> vhml: Nevím jaký máš rok výroba a kód motoru, ale na obrázku číslo pozice 4 není použitá na autě.
-> Nwkt 24.03.17 11:06:52: Kupodivu jo. Divný. Přes data to otevřu. Tak na to kouknu doma
-> vhml: ja ho nezkousel :-D
-> Milan 136 24.03.17 09:43:31: akorat že ten odkaz nějak nehraje :-)
Taky si myslím, že to šroubovaný mít musí.
Taky si myslím, že to šroubovaný mít musí.
-> vhml: asi odkaz od Nwkt. Kde je to po netu nevim. Ale pokud mas sroubovany civky, tak by to tam melo nekde byt podle me
-> vhml: www.oemepc.com/ schémata ElsaWin
-> Athlonek 23.03.17 22:30:11: podle jakýho katalogu? Když zkouším po internetu hledat číslo dílu a jeho použití, tak mi to Sharana píše.
-> Milan 136 23.03.17 22:42:55: kde k nim přijít? musím už si něco postahovat, bez toho je to vždycky práce nahovno a půl informací.
-> Milan 136 23.03.17 22:42:55: kde k nim přijít? musím už si něco postahovat, bez toho je to vždycky práce nahovno a půl informací.
-> vhml: nebude to treba v jednotce? To ny chtelo projet schemata a bylo by jasno
-> vhml: Podle katalogu to taky žádný nemá.
-> Athlonek 23.03.17 19:01:02: na filtru jako u oktávky není. A svazek od cívek vede někam do ztracena pod motor 

-> Jarda/felda: ja splasil tohle a jezdilo nandany. Asi hodinu jsem to vyndaval a navic bylo nabourany jeste. Z haku jsem oklepaval asi 3mm vrstvu rzi
-> Milan 136 23.03.17 19:59:14: já když ho chtěl rozhejbat tak při klepání padali kusy rezu
stejně ale musim koupit novej domeček protože ty pitomci si nechali namontovat bajonetový tažný a pak ho nikdy nepoužili

-> Milan 136 23.03.17 19:59:14: beztak ma to sere
-> suri 23.03.17 10:20:02: nebyl nějak čas na to
-> Jarda/felda 23.03.17 12:27:44: nasrat
tohle jsem odkládal asi půl roku. Hrozná práce
-> Jarda/felda 23.03.17 12:27:44: nasrat