mám tu ted problem s Octavkou 2 - 1.9 Tdi 5kvalt chrastí na volnoběh vypadalo to jako dvouhmota, tak se dala nová jednohmota ale chrastění na volnoběh pokračuje (při sešláplé spojce to přestane) asi to dělá převodovka ale při rozebrání se nic nenašlo, zkoušel jsem to jen s jednou hřidelí co je přímo do lamely a to to nechrastí, když se přidá druhá hřídel na ktere jsou synchrony atd. (bez pětky) tak to chrastí...
-když je sundaný dekl z páté rychlosti tak je zvuk o dost hlasitější
co jsem googloval tak pišou o ložiskách ale těm nic není tak nevím co stím....
-> MVM: auto nevlastním ale byl sem se na něj podívat v bazaru tak proto můj dotaz.
A ještě jeden dotaz je normální, že po cca 3minutách stání na volnoběh po jízdě cca dlouhé 6km začaly běhat ventilátory na chladiči.A takhle se to opakovalo.
-> Petrson: Tak na volnoběh nemusí být proudění vidět,a při zvýšených se začne běžně objevovat voda (růžová) .. což značí,že taky správně funguje vodní pumpa. Možná sis toho dřív nevšimnul - ale tak to dělá běžně
Mě svítila jednička dobře (čirá světla, facelift). Ale kámoš měl služební (to samý, jen dýzl) a tam to bylo mizerný. Když za náma jelo auto, tak bylo vidět, že i když svítíme, tak před sebe házíme stín :-D
-> Milan 136: Bohužel jediný kloudný řešení,Osram NBje sice lepší ale pořád je to málo.Problém je hlavně u dálkovejch ty svítí mizerně oproti třeba Fávu,tlumený svítí v pohodě.
Ahojte, řeším u 1,9,TDI dodatečnou montáž origo výhřevu vody přes 3 žhavičky. Vše mám, kromě hadice která povede z boku toho domečku se žhavičkama. Nedaří se mi jí identifikovat a ani se nemám ke komu kouknout, jestli by z ní šlo vyčíst číslo dílu nebo popř. vyfotit.
Pánové, neporadil by mi někdo z čeho hleda plug and play sportovnější sedčky do předface koktávky? Já byl zvyklej na bavorácké sportsitze a v origo sedačkách v octě poletuju v zatáčkách na sedačce až hanba. Elektrickou výbavu v autě žádnou nemám (kromě zrcátek), takže ideálně na manuální ovládání