skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tuxik
prohledat
94 příspěvků (zobrazeno 51 až 94) od 08.04.2008 do 25.09.2012, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> VeTeV: oki 

-> Tuxik: Ok tak nekdy az budu na Mnichu a nebo zajedu nekdy do litne a dame tam pokec ne 

-> VeTeV: Radotin, Zbraslav (prevazna cast dne), Lipence, Liten, Cisovice - to je okruh kde jsem k zastizeni
-> Tuxik: co je pobliz? ja ani nevim kde se ted vyskytujes - ja mam problem ze jsme velkou cast tydne v Benesove - na Mnisek uz moc nejezdim, posledne kdyz jsem tam jel, jsem rozsekal spotrebaka 

-> Tuxik: Tam se na tebe vyserou, hlavně když za tebe dostanou prachy 

-> VeTeV: cece vychovat mne se nepodarilo zatim vubec nikomu, takze neverim ze se to podari ve skole :) i psycholog si na mne vylamal zoubky :) a dej vedet az budes nekde pobliz, taky bych rad pokecal
-> Tuxik: aha te musej vychovat-jo to potrebujes - tak at se dari pane, a nekdy bych zase rad pokecal 

-> VeTeV: Technicka Informacni Vychova
-> Tuxik: co je TIV? ty a učitel?
to snad ne 

-> VeTeV: nn ale v oboru je to jen castecne... UK Pedagogicka fakulta, obor TIV-IT
-> Tuxik: Pod na hnojarnu 

-> Tuxik: vidíš o co jsi přišel :-)) kam jdeš? nějaká síťařina?
-> Pavel P..: Ok vemu basu ferdíků a ono se to nějak poddá 

-> VeTeV: ja na vejsku jdu taky od zari, ale jen dalkove... ale ekonomka to nebude
-> VeTeV: bacha je jich tam jak v mraveništi.... občas i jedna vopice
takže basu a karton stařen

-> Tuxik: jsem nestudoval tu ekonomku jen tak pro nic za nic ne :-)) to víš státnice z ekonomie 

-> VeTeV: 

-> Tuxik: jestli je tam kde si myslim, tak souhlas netreba - uplatim maleho tucnaka dvema lahvacema a krabkou staren bez 

-> VeTeV:
nedam, davam ji nadeji ze jednou jeste vyjede (cervena to ma za sebou, bilou nedam :) )

-> Pavel P..: takže z ní není použitelný už ani šroubek a poslední co zbylo má tuxík v uchu
-> VeTeV: Tak to vis, to neni nejaka zdechla litina 
-> Tuxik: Prave... tak by to vyslo nastejno.

-> Tuxik: Prave... tak by to vyslo nastejno.
-> VeTeV: ta se pomalu rozpouští jak šumivá tabletka

-> Tuxik: a zbytek bile je kde? z te bych bral sedaky 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: porad s tou tvoji 136kou - nadelas 

-> VeTeV: yes :-D
-> Tuxik: si nacpal do 120 motor z bily? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja mam taky 136ku :-)
-> Tuxik: A nezkousej ujizdet mam 136
My sme te jednou se Semikem potkali, kdyz si jel do kopce ze Vsenor docela svizne. On rikal jesi te budem nahanet, ale rikal sem, ze nevim jaky motor mas ty a ze bys asi ujel nezbychom se otocili. (ikdyz on ma 1,4)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: oki :)
-> Tuxik: a ja te nepotkam ani nahodou 

-> Tuxik: Tak ja na tebe snad nekdy bliknu, kdyztak bezova 125L se svetlama pro denni sviceni. Poznat jde, to jo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: moje auto jde poznat snadno kdyz na celnim skle je napis "TUXIK" :D ale jo v Lisnici jsem jel :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jsi poněkud odvážný
pojistku máš 

-> afro100: Pastiku 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jeho alebo tu pastiku? 

-> Tuxik: Dneska odpoledne v Lisnici. Jeli sme zelenym formanem s modrou kapotou
Ja te vidam casto, ale v 60% jedu sockou a pri zbytku setkani neridim. Dneska to vlastne bylo prvne, ale s tou jeho pastikou nejsem szitej moc, sem mel co delat abych ho nehodil do skarpy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: kdy a kde jsi mne potkal ? :)
-> J3STER: pekne povedane

-> Tuxik: Cece, proc se tak strasne mracis kdyz ridis? Ja bych na tebe bliknul dneska jak sme jeli se Zekem tou jeho pastikou, ale nevedel jsem hned jak se tam s tim naraba a jesi to skutecne jsi ty...

-> Pavel P.: Co slovo to perla.

-> Reeaper: dokouřil a hodil mu do tlamy vajgl

-> Tuxik:
jak si z toho vyváznul? 

-> Matthes130: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
chudak 

To nevypada dobre halbot.haluze.sk/?id=4090