skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pro všechny Virťáky
-> Jirik_Tuňák: nz

-> Mates: Díky, ještě pokukám
. Nemám nic zapojeno, tak to půjde ještě příp. přepotáhnout.

-> Jirik_Tuňák: Mám to tažený za topením a je to rozdíl viz fotky
před
před
Jirik_Tuňák 03.06.12 14:30:37 napsal:
→ Nwkt 03.06.12 14:15:40: I tak diky, tak snad nekdo dalsi
ochotny se mi ohnout.
Tohle už žádnýma výmluvama nezachráníš.
→ Nwkt 03.06.12 14:15:40: I tak diky, tak snad nekdo dalsi
ochotny se mi ohnout.

Tohle už žádnýma výmluvama nezachráníš.

... pod palubovku....

-> Nwkt 03.06.12 14:15:40: I tak diky, tak snad nekdo dalsi ochotny se mi ohnout. 

-> Jirik_Tuňák: Netušim, nepamatuju se a na fotkách to bohužel už nemám 

-> Nwkt: Prohozene uz to mam. Ale jeste si nejsem jistej kudy to vede u topeni. Aby to tam neviselo jak vocas. Kdyz jsem to nahnal kudy jsem myslel, nestacily mi draty k brzdovymu pedalu, ale bylo to uhledny. Nejde to nekde taky nad nekterym z prostrednich drzaku pristrojovky?
-> Nwkt: Danke šén. 

-> Jirik_Tuňák: v matesu vede nad
-> Jirik_Tuňák: ide ponad hriadel, resp. okolo kurenia az ponad ten hruby husi krk na rozvod vzduchu z kurenia...
-> Jirik_Tuňák:
Já mám takovej dojem že vede nad.
Já mám takovej dojem že vede nad.
Nemáte někdo fotku kudy vede kabeláž za přístrojovkou?
Jde mi o to, jestli vede pod volantovou tyčí a nebo nad. Už si to nepamatuju a teď mi tam leží přehozená přes tunel halda kabelů visící jen u pojistkovky a kostřícím očku.
Díky moc.
Jde mi o to, jestli vede pod volantovou tyčí a nebo nad. Už si to nepamatuju a teď mi tam leží přehozená přes tunel halda kabelů visící jen u pojistkovky a kostřícím očku.
Díky moc.
-> Don_pepe: 

Tak šťastný nový rok!
Kalbě zdar a silvestrovské zvlášť
Kalbě zdar a silvestrovské zvlášť

Taky přeji všem Virťákům vše nejlepší do nového roku ať Vám ty škodovky pořádně jezdí 

-> Radza: díky, tobě též

Správci pro tentokrát odpustí,že jo:-):
Všem Virťákům přeju jen to nejlepší do Novýho roku.Aby jste měli hodně pracovních i soukromých úspěchů.Aby vám ty škodovky šlapaly jak hodinky a dělaly vám jen samou radost a potěšení.Zkrátka,ať vám VYCHÁZÍ V NOVÝM ROCE VŠECHNO,CO SI PŘEJETE A NA CO SÁHNETE!!!
Pořádně oslavte všichni toho Silvestra!!!!!!
Všem Virťákům přeju jen to nejlepší do Novýho roku.Aby jste měli hodně pracovních i soukromých úspěchů.Aby vám ty škodovky šlapaly jak hodinky a dělaly vám jen samou radost a potěšení.Zkrátka,ať vám VYCHÁZÍ V NOVÝM ROCE VŠECHNO,CO SI PŘEJETE A NA CO SÁHNETE!!!
Pořádně oslavte všichni toho Silvestra!!!!!!