skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
icq Help!! ( vyreseno dekuju vám ! )
prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 01.06.2011 do 01.06.2011, založil/a Ceskejparan10 - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno už nepotřebuju připomínky :)
Zastavil:Ceskejparan10 - zrušená registrace
-> havlik: já prestanu od ted´:)
já vubec nechápu jak mužete tu zamrdanou aplikaci od icq vubec používat 

-> Ceskejparan10: tak ještě vyřeš, že se píše UŽ !!
-> kamikaze: sak uz vyreseno dekuju asi mám fakt blbej internet
-> ZdeněkH: 

-> Ceskejparan10: Na virtu už nějakej pátek jsem, navíc za 3 roky prošlo ICQ tolika změnama, že je to malinko neobjektivní. Minulý rok jsem na ICQ strávil 80% mého volného času, výpadky si nepamatuju, jen že zpráva něšla odeslat, ale to se vyřešilo přeinstalací aplikace. Radím ti dobře, hledej chybu u sebe.
Pár otázek na tebe. OS (jaký, kdy instalován, jaká údržba), rychlost připojení internetu
Pár otázek na tebe. OS (jaký, kdy instalován, jaká údržba), rychlost připojení internetu
uz je ignorován díky vám :-> Nwkt: -> Syny: -> Matthes, záškodník z TechWebu: -> kamikaze:

a ty se nauč češtinu to je hrůza to číst
kamikaze 01.06.11 16:23:21 napsal: → Ceskejparan10: Panáčku, ICQ pracuje z 99% dobře, to že ti to „laguje“ je spíš problém s tvým připojením na internet, zahnojeným kompem nebo článkem mezi klávesnicí a myší
nevím ale pecti si tady na virtu ruzné fora ale sou 3 2 roky stary a tk píšou ze jím lagovalo takze nechápu a je to obycejní :) ze to laguje

napiste do hledaný icq a vyjed tam i:: icq zase nákej kokot ...nejedná se o stejního človeka? ale bude to enkde pokud tady z virtu nebo nekdo z okolí ale mam sousedku starou babu bez auta ) a pak je naproti mně takovej mladej chlap pracuje v bance a ostátný sousedy neznám :? Protoze sem se přistehoval teprve minulej týden

-> Ceskejparan10: Panáčku, ICQ pracuje z 99% dobře, to že ti to "laguje" je spíš problém s tvým připojením na internet, zahnojeným kompem nebo článkem mezi klávesnicí a myší

-> Syny: není moje chyba není prece ze chybuje icq ne? ja ho asi zrusim
-> Matthes, záškodník z TechWebu 01.06.11 16:13:59: No tak to je pak jeho problem ale :)
-> Ceskejparan10: Řekněme, že si někdo z tebe dělá prdel, tipnul bych někoho z tvého okolí.
Zruš ICQ jak já a máš klid.

Zruš ICQ jak já a máš klid.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: spravne a nemám to nastávené na to abych to potvrdil a us písu ze icq furt laguje a nejde tam nastavení a nic 1 den se mi přihlásit de 2 zase ne asi si udelám ten qiq nebo jak..
-> Syny: Pac to ma blbe nastavene.
-> Ceskejparan10: jak si te muze pridat, kdzy ho nepotvrdis?
ja si ho nepřídávám to on mně furt a když sem mu napsal prestan bu*** tak prestal a nahlasim sem jako spam a ted us ok a ignolist nejde nechápu ... icw má furt naký lagy ne?
To je divny ne? Tak proc si ho pridavas? Ho smaz a nepridavej, pripadne ignorlist a nebo nahlasit jako spam...
neco hezkého mu napište ale už přestal spamovat :) 728 92 66 14 napište

-> Nwkt: já se snažím ale ten debil nic proste to nejde dám ho tam ale stejně mně furt píše D: klidně se kouknete ruddy 344–297-645
dát do ignorelistu
prosím poradtě mi dnes si mně přidal naký debil ruddy 344–297-645 furt mně nadává a říká že moje užovka je celá schnilá a že je na hovno a má vyblitou barvu... kokot tak nevíte co sním? odstranil bych si ho ale on si mně zase hned přidá zpátky a ignorovat nejde já nechápu jaktože co to je za magora a jaktoze zná moje jméno a moje auto???

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno už nepotřebuju připomínky :)
Zastavil:Ceskejparan10 - zrušená registrace