skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Molso - priečka
-> škodec: dobre, nechajme to uz tak, pretoze aj tak neviem co sa ti na mojej reakcii zdalo "ze som dotknuty", proste si si vysvetlil inac moj zamer, to je cele. Uz je to vzajomne vysvetlene.
-> minno: Zrejme si to nepochopil. No sam si si teraz odpovedal. Ked do niecoho das peniaze tak to vyuzijes...nikde som nepisal o vyhodeni a pod. Pisem o tom ze ak to robis len pre skusenosti tak je to potom drahe ziskavanie skusenosti ked to v buducnu nevyuzijes alebo to predas- preto ten vietor v penazenke. Mne je to fuk, co robíš len nemusis byt taky nedotklivy. Mier s tebou a vo svete 

škodec 10.03.11 10:12:04 napsal:
→ MOLSO: uvidis :P
A uvidí leda tak hovno

→ MOLSO: uvidis :P
A uvidí leda tak hovno

-> škodec: neurážam, ale píšeš kraviny. Neznamená, že keď napíšem, že niečo robím - keď už pre nič iné tak aspoň pre to, že ma to baví a kvôli získaniu nových skúseností, tak že potom tú danú vec po dokončení vyhodím do koša (to tvoje "skúsenosti a vietor v peňaženke"). Keď už niečo spravím a dám do toho čas a peniaze, tak to buď využijem na plno alebo to bude slúžiť niekomu inému (v tomto prípade buď namontujem sebe do auta - ak nie hneď, tak možno neskoršie, alebo to odložím a použije sa to v nejakej inej škodovke v budúcnosti).
-> škodec: prides ma dnes na nej pozret ?

-> MOLSO: uvidis :P
-> škodec: a robis volaco ?

-> minno: ale co sa hned urážaš
To že nemam fotky na virte neznamena ze na aute nerobim.

-> škodec: ty si hňup. nechytaj za slovíčka a nevytrhuj z kontextu.
radšej konečne sprav aj ty niečo na tom svojom fáre

minno 10.03.11 09:27:19 napsal:
žiadna prestavba sa konať
nebude. A možno sa nebude konať ani tak. Ale baví ma to, aspoň tak získam
nové skúsenosti.
tak touto vetou si ma zabil
skusenosti a vietor v penaženke
žiadna prestavba sa konať
nebude. A možno sa nebude konať ani tak. Ale baví ma to, aspoň tak získam
nové skúsenosti.
tak touto vetou si ma zabil

-> MOLSO: uvidím, povedal slepý

-> minno: tak si zhanaj druhu priečku
ja som to mal mozno estehorsie ako ty po opieskovani to vyzera dobre a ten plech tu prevodovku udrzi aj keby nechcel.
ja som to mal mozno estehorsie ako ty po opieskovani to vyzera dobre a ten plech tu prevodovku udrzi aj keby nechcel.
-> MOLSO: no ak je toto v pohode tak ja už neviem
keď miestami ako sú tie vyžraté jamky tak je ten držiak oslabený z 3 mm možno tak na 1,8-2 mm, na to že to drží agregát tak je to ozaj v pohode

to je podľa mňa ešte fajn , opieskovať pozinkovať a zaliať kvalitným lakom , prežije to auto
-> Jirik_Tuňák: zatiaľ len syslím diely
Nie je to pre mňa urgentné. Kým nebudem mať všetko 100%, žiadna prestavba sa konať nebude. A možno sa nebude konať ani tak. Ale baví ma to, aspoň tak získam nové skúsenosti.

-> minno: to je v pohode neboj sa toho
ja som to mal horšie
uvidíš po opieskovaní

uvidíš po opieskovaní

-> miminno: Že ti to za to stojí, to předělávat, když se většina věcí na vlečenici dá sehnat v takto špatném stavu.
-> minno: ok, vdaka!
-> darabos: aha ok, ten mail mi aj tak neodoslalo, nejaky problem s mail serverom :) skusim neskor.
-> minno: diky, idem cez vikend prevarat na stovke uchytenie sikmych ramien do karoserie (priecka je priliz nizko...s pneu 175/50 asi 3-4cm nad zemou), ale tam uz ani stena nie je povodna a uz nic nesedi, tak teraz este spekulujem ako to riesit...a prave taky pohlad som hladal a nahodou tu uvidel, vcera som zabudol odfotit pri aute...
-> darabos: odoslane. načo?
-> minno: OFF: vedel by si mi poslat to prve foto priecky v povodnom rozliseni? :) vdaka! adresa darabos[zavinac]vdracing.sk
moc dobre to nevidno, ale spodok toho držiaku je už minimálne o 0,5 mm oslabený plech oproti krajom držiaka. nič moc teda
zospodu celkom OK, ale v mieste ako je to privarené je to tiež vyžraté
Po zhodení silentbloku držiak poriadne vyžratý
Horšie si to asi nemal. To biele je povlak po odhrdzovači.