skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 51 až 72) od 25.02.2011 do 13.06.2011, založil/a 1560 - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
téma vyčerpáno
Zastavil:1560 - zrušená registrace
-> 1560: Ta s tou fontánou je Ostrava, ta druhá nevím, ale Plzeň to není na 100%.
A z kama to teda je? Díval jsem se a z druhé strany to není vůbec čitelný :( Ostrava?
-> Nwkt: Ani poznat nemůžeš, tedy ne z Plzně.
-> 1560 24.03.11 23:38:33: Hlavák, zbylý dvě nepoznávam
-> 1560 24.03.11 23:38:33: Tak tohle jediny poznavam kde je :) Ta prvni vypada taky na Plzen, ale kde, to netusim :)
Ten druhej nevím, jestli není Ostrava, ale myslím, že ne... Nemám to teď u sebe, tak se nemůžu podívat.
Jojo, to bylo ono :-)
Jojo, to bylo ono :-)
-> 1560: Asi sem blbej ale ani jedno misto nepoznavam...
Nebylo to tohle? skoda-virt.cz/cz/.../1278 15-historicke-fotky-nasich -ulic?gotopost=2...
Nebylo to tohle? skoda-virt.cz/cz/.../1278 15-historicke-fotky-nasich -ulic?gotopost=2...
A ještě jeden.
Někde se to tu řešilo, nevím kde.. Našel jsem nějaké pohledy z Plzně, třeba to někoho bude zajímat.
Jen ty skeny nejsou nic moc.
Jen ty skeny nejsou nic moc.
-> 1560: Linka 35, asi by panáčci potřeboval pořádně nakopat do prdele
-> Syny:
To je zajímavý
To je zajímavý

-> 1560: Hele jako spoj 29 do dneska nechapu... Jede presne trasu jako 30tka s tim rozdilem, ze se ke konci asi na 3km oddeli od trasy 30tky a jede uplne nezazivnou lokalitou, kam nejezdi snad nikdo, pac to obsluhujou zase jiny linky z centra... Kdo vymejslel ty spoje tady, to musel bejt uplnej kokot, protoze oni zavedli treba linku, kde jede autobus jednou denne...
Tak mi říkal kolega, že budou zase nějaké průzkumy...
Úterý 29.3. – linka 28 v úseku Bukovec – Papírna
Středa 30.3. - linka 34 od Mrakodrapu směrem k Práci
Sobota 2.4. - linka 29
Neděle 3.4. - linka 29, ale jen jeden večerní spoj 21:15 z Doubravky na Borská Pole a zpět
Úterý 5.4. - linka 35, od Mrakodrapu směrem k Práci
Středa 6.4. - linka 41 a 56
Čtvrtek 7.4. - linka 29
Tak co vám budou zase rušit? Myslím, že ten spoj 21:15 na 29 je asi jasnej, když jsou na něj spešl průzkumy :)
Úterý 29.3. – linka 28 v úseku Bukovec – Papírna
Středa 30.3. - linka 34 od Mrakodrapu směrem k Práci
Sobota 2.4. - linka 29
Neděle 3.4. - linka 29, ale jen jeden večerní spoj 21:15 z Doubravky na Borská Pole a zpět
Úterý 5.4. - linka 35, od Mrakodrapu směrem k Práci
Středa 6.4. - linka 41 a 56
Čtvrtek 7.4. - linka 29
Tak co vám budou zase rušit? Myslím, že ten spoj 21:15 na 29 je asi jasnej, když jsou na něj spešl průzkumy :)
Díky pánové :)
Naprosto no problem, zásobování, nebo i nákup aplikuješ zastavení na varovky, objede se to po kolejích. Vše ostatní zaznělo a nehoda co vím nikdy nic vážného.
-> Nwkt: Na parkoviště by tam byl samozřejmě vjezd a co se týče objíždění, tak to už jsme tady probírali, jak se to má dělat (ale praxe je jiná). 

Parkovani u stredovy cary je tam bezny... Stojici auto se objede zprava po kolejich... Nehody tam ani nejsou, tramvaje si tam davaj pozor, kdyz nekdo odbocuje z ty slovansky doprava pres ty koleje a preventivne cinkaj. Ridici tam taky davaj vetsiho majzla rekl bych... Akorat nekteri exoti pres ty koleje predjizdi, takze najednou se kolem tebe proriti auto zprava, coz je docela neprijemny. Kort kdyz odbocujes vpravo, zatacis a najednou te u spolujezdce flekuje auto co se riti nebo predjizdi po kolejich - to se mi tam stalo uz 3x
Chodci jsou tam na to uz zvykly :) Parkovani je jeste za kolejema, takze musis prejet nejdriv koleje a pak zaplujes na parkovaci misto. Horsi je kdyz vycouvavas, to musis davat extra bacha no, aby te bambajka nezkratila kufrik :) Me osobne to (az na vymasteny ridice co to vyuzivaj jako souromej pruh) nevadi. Jen to chce cumet proste do zrcatka, kdyz pak odbocujes z ty slovansky nekam doprava no :))
Mimochodem, tedko ma slovanska novej povrch a od Milady az k papirne je tam novej asfalt. Takze je to rekl bych nej ulice v Plzni :) Jezdim po ni temer denne a uzivam si tam to ticho, kdyz po ni jedu - jen je slyset odvalujici se gumy :) Takovy kdyby tu ty cesty byly vsecky :)
Osobne mi tenhle system koleji vyhovujve vic, nez kdyz jsou uprostred. Odbocovani doleva neobnasi nutnsot zastavit na kolejich nez projedou auta proti, cestujici nastupujou a vystupujou rovnou z chodniku a neprdeli se pres cestu atd... Dle me to je lepsi. Jak rikam jen si davat bacha pri odbocovani doprava a na debily co to berou jako osobni pruh. Jinak s tim nemam problem vubec - spis naopak... Pro neznaly je asi zvlastni zaparkovany auto uprostred cesty, ale objet ho po kolejcih zprava neni problem a opet je to dle me lepsi, nez kdyz stoji vpravo a musi se jet (byt jen casti auta) do protismeru nebo na koleje uprostred... Takhle jen kouknu jestli zamnou neni tramvaj a objedu ho...

Mimochodem, tedko ma slovanska novej povrch a od Milady az k papirne je tam novej asfalt. Takze je to rekl bych nej ulice v Plzni :) Jezdim po ni temer denne a uzivam si tam to ticho, kdyz po ni jedu - jen je slyset odvalujici se gumy :) Takovy kdyby tu ty cesty byly vsecky :)
Osobne mi tenhle system koleji vyhovujve vic, nez kdyz jsou uprostred. Odbocovani doleva neobnasi nutnsot zastavit na kolejich nez projedou auta proti, cestujici nastupujou a vystupujou rovnou z chodniku a neprdeli se pres cestu atd... Dle me to je lepsi. Jak rikam jen si davat bacha pri odbocovani doprava a na debily co to berou jako osobni pruh. Jinak s tim nemam problem vubec - spis naopak... Pro neznaly je asi zvlastni zaparkovany auto uprostred cesty, ale objet ho po kolejcih zprava neni problem a opet je to dle me lepsi, nez kdyz stoji vpravo a musi se jet (byt jen casti auta) do protismeru nebo na koleje uprostred... Takhle jen kouknu jestli zamnou neni tramvaj a objedu ho...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Těžko, to by bylo víc nebezpečnější než teď, zastaví tam někdo a musel by si ho předjíždět do protisměru, takhle to vemeš doprava po kolejích a vše v pohodě a druhá věc nedostal by ses na parkovací místa za kolejema
Já bych jenom podotknul, že bych ten tramvajový pás oddělil ze strany silnice výškově (obrubníkem) a ze strany chodníku zábradlím. Pak by to podle mě bylo bezpečnější pro chodce a přecházet by mohli jen v místě přechodu a auta by neobjížděla po kolejích.
Zvykneš si. Kolizi jsem tam neviděl žádnou. Parkování je až za kolejeme. Tudíž uprostřed pruh, pak koleje, pak teprve parkoviště. Horší je to pro zásobování, který musí zůstat stát v pruhu pro auta. Řešilo se to kvůli kktům co podjíždí pruh pro auta po kolejích
Pánové,
jaké máte zkušenosti s uspořádáním kolejí a vozovky na Slovanské třídě, kde je tramvaj na okraji vozovky a auta uprostřed? Co na to říkají místní, jak často se tam stávají nehody, jak se tam řeší parkování, co křížení chodců s tramvají a tak?
Bavím se teď s jedním kolegou, jaké + a - toto uspořádání přináší... No a protože je to takto snad jen u Vás v Plzni, tak mě zajímá váš názor, zkušenosti a tak :)
Někde se to tu už řešilo v souvislosti s nějakou nehodou, ale nevím, kde to bylo.
jaké máte zkušenosti s uspořádáním kolejí a vozovky na Slovanské třídě, kde je tramvaj na okraji vozovky a auta uprostřed? Co na to říkají místní, jak často se tam stávají nehody, jak se tam řeší parkování, co křížení chodců s tramvají a tak?
Bavím se teď s jedním kolegou, jaké + a - toto uspořádání přináší... No a protože je to takto snad jen u Vás v Plzni, tak mě zajímá váš názor, zkušenosti a tak :)
Někde se to tu už řešilo v souvislosti s nějakou nehodou, ale nevím, kde to bylo.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
téma vyčerpáno
Zastavil:1560 - zrušená registrace