skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mattess
-> Péďa17 12.10.12 23:53:53: JJ mám ale jen v 1024 pix. Mám takový pocit, že to snad fotil admin. Panebože, ono je to 10 let...
-> Tuner#2: máš tuhle?
Edit:fotky nejsou moje,někde jsem je stahl už ani nevím kde
Edit:fotky nejsou moje,někde jsem je stahl už ani nevím kde
-> MATTESS: zrovna jdu na to
-> Péďa17 12.10.12 23:48:29: 

-> Péďa17: můžeš mi tu fotku poslat na mail? A Honzovi asi rovnou taky
Díky

-> Tuner#2: hned, jak jsem to viděl, mi bylo jasný, co s tím provedu. A první si toho všimla žena

-> MATTESS 12.10.12 19:20:34: I Ty brute, dostals mě

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak ona je i pojmenována jedna ulice a v dalším nedalekém městě i náměstí v reálu dle občanského příjmení (a snad i s nějakou vzdálenou příbuzností) po aktivním členu národního obrození.
Na tom náměstí vystupují z autobusu už celé generace nešťastných školáků vláčených po povinné literární exkurzy za jednou tváří z bankovky.
Na tom náměstí vystupují z autobusu už celé generace nešťastných školáků vláčených po povinné literární exkurzy za jednou tváří z bankovky.
-> Karlos (WIO46): Dedo kovac vidim taky, ale hurdisky si nepletu...
-> Hurdis: ake to tam je
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To je ale hrozný. Jak furt místo DEKODOVAC vidim že Dedo Kovac, tak stejně tak furt vidim "Hudris".

-> Hurdis: Heh, ale odkaz v podobe hurdisky zustane v kdejakym baraku staleti 

-> Hurdis: tak nevím, zda
nebo 

-> MATTESS 12.10.12 10:01:03: To máš ještě dobrý
www.google.cz/url?source= img...

To by byla hooodně velká náhoda. Originál je jen takto
Ale povedlo se mi to 

-> MATTESS 12.10.12 10:01:03: No to mě poser holý záda i dvojice písmen sedí

Přišel jsem k tomu jako slepý k houslím

-> MATTESS: Pan je podnikatel a ani se nepochlubi 

-> MATTESS: Máš v hospodě nějakou slevu pro virťáky?

-> M@rtin 26.01.10 10:50:39: v úterý jsem tam parkoval, taky s bílou jen trochu mladší ročník
Tak jsem si zavzpomínal

-> Tuner#2: to je krásy najednou

Myslím, že tahle stránka se Tě bude líbit:
www.tuning-forum.org/view topic.php?f=20&t...
aneb včerejší "nuda" v práci
www.tuning-forum.org/view topic.php?f=20&t...
aneb včerejší "nuda" v práci

-> M@rtin 26.01.10 10:50:39: Jééé ten je od nás z Roudnice a ještě jezdí jestli se nepletu
Jednou jsem se bavil s klukem co ho stavěl a tvrdil, že s ním jezdí buď ségra nebo mamka... Ale to už je let 

-> M@rtin 26.01.10 10:50:39: Jasný, bíla 105tka MATTESS, Zlatka a Žlutka :-)
-> MATTESS: JJ, už jsem to dopřebral a pokochal jsem se, tak to odpoledne naházím do mailů.
-> M@rtin: o tom žádná
Štílec 2001

Tak co chlapci, nějaké další fotky z minulosti?
Jedna památeční na krásné smyky na sněhu

Jedna památeční na krásné smyky na sněhu
Tak to ja projdu taky fotky co mam doma na CD .. to jsem stahoval vsechny obrazky skodovek co jsem nasel .. Je to tak 10-12 let, takze se podivam.
Z této fotky 07.01.10 19:45:59: samo, že Žlutka, naše Běláda ještě taky (ale do konce roku). Světle modrý Rapid byl cca před rokem a půl na prodej (v barvě fialové), ale nevím, kde mu je konec. Za ním bílý Rapid, teď nejstříbrnější stříbrná taky žije, ale trochu sešel. To zelený - nevím
Ale je to zajímavé si po letech zavzpomínat
Ale je to zajímavé si po letech zavzpomínat
Tak zrovna Žlutka ještě existuje, ne?
-> jarda.u1: No moc ne, a když jo, tak nikde nejsou k vidění
-> M@rtin: kolikpak tech aut je jeste vubec na svete co jsou na fotkach?Uz je to preci jen 10 let.Pocitam ze asi moc ne.

-> Kluci plzeňský: No tyhle fotky jsem našel na dvou CD, kde jsou fotky z nějakejch srazů r.99,2000,2001. Ještě to musím dopřebrat, třeba se tam ještě někde najdete. Jsou to teda fotky někde po různu postahovaný, tak nevím ani kdo to fotil
-> M@rtin: tak to pošli 2x, prosím 

-> M@rtin 07.01.10 19:45:59: Ty wole Žlutka, pošli mě ty fotky na mail, případně pokud máš víc kde jsme vidět :-))
-> M@rtin: si piš, že je. Páni, Štílec