skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
To Apple Sts Chvojkovice Brod
prohledat
58 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 30.12.2009 do 11.07.2012, založil/a Mantrabeach
-> Petrson 17.03.12 14:23:53: Hehe Bohouškovo RHčko 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Budeš se dál zapírat, nebrat telefony a neodpovídat na zprávy? Chci jen aby jsi v klidu dodělal práci, kterou mi už dlužíš rok, chci se v klidu domluvit a dozvědět se, v čem je problém. Je to pro tebe tak těžké?
-> Petrson: dobrá nostalgie
-> Kaprof: to rozhodně :)
-> Kaprof: Nj, sluší. Ještě to tak být kupé. :)
-> Vojťas: Ale tomuhle to čtyřoko aspon sluší

-> Kaprof: kurde to je pěknéééé, čtyřoko a je to taky modrý 

-> Pavel P..: 

-> Kaprof:
To je dehet jo? Mordova rokle!
To je dehet jo? Mordova rokle!
-> Pavel P..: kombinace slunička a po půlroce nakoplého dehtu neni moc štastná :-)
Kaprof 10.03.12 20:35:57 napsal:
Tu to máte pane :)
vy tam ale máte zahulíno
Tu to máte pane :)
vy tam ale máte zahulíno

-> Nwkt: jj, měl by být, senzory samo také

-> Mantrabeach: 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ok no bude to těžký něco sehnat.tohle byl luxus.kdybys o něčem věděl tak dej klidně vědět
-> Mantrabeach: diesel..... a to nezaujatě, když se na benzínech začne srát elektrika tak to stojí za to
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hmm hochu tak sem to prosral,ten pěknej kousek je pryč.zrovna když to vypadá že auta půjdou pryč
.Tak babo raď co najít místo toho.jestli nějakej benzín nebo diesel čekat ?

-> Mantrabeach:

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: teda ona to černá asi nebude ale z fotek to není poznat moc
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak stále koukám na toho černýho jak si posílal odkaz.No je to rozhodně favorit no
.i s tou sockovou výbavou mi je to jedno 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: hmm tak to se mi asi nepovede to sehnat
-> Jarda/felda: jj, to jest pravda, 2.0 oproti 2.5 nejede, a žere stejně ne-li více, sehnat 2.5 v lpg tak jsi vysmátej, rozhodně jsou to mnohem větší držáky než maloválce
-> Mantrabeach: 2.0 prej nejsou dobrý v porovnání 2.5 žerou stejně ale vim to z doslechu zkušenost s tim nemam
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jo slyšel jsem že to jsou cvakátka.no ono je těžký sehnat nevylítanou mrchu když je to tak starý.a co šestiválce?M20B20 a M20B25?ale zase spotřeba někde jinde bez plynu
-> Kaprof: hezkýýýý
-> Mantrabeach: no benzin proč ne, ale má to pár zádrhelů, 1.6, ani 1.8 nejsou žádný lenoši, ale musíš trefit nevylítanej motor, 4 válům se říká cvakátka, páč 80procent má už projetou vačku, špatná hydra atd, dá se to poznat že auto za jízdy nejde točit do omezovače, ale tak max 4-5tis, jinak když už tak radši 1,6, 1.8M40 je dost nepovedenej motor a nebo 1.8M10-stará dobrá klasika, jezdí to za rozumně a když nehceš sprintovat s týdýčkama z křižovatky , jede schopně
-> Mantrabeach: no benzin proč ne, ale má to pár zádrhelů, 1.6, ani 1.8 nejsou žádný lenoši, ale musíš trefit nevylítanej motor, 4 válům se říká cvakátka, páč 80procent má už projetou vačku, špatná hydra atd, dá se to poznat že auto za jízdy nejde točit do omezovače, ale tak max 4-5tis, jinak když už tak radši 1,6, 1.8M40 je dost nepovedenej motor a nebo 1.8M10-stará dobrá klasika, jezdí to za rozumně a když nehceš sprintovat s týdýčkama z křižovatky , jede schopně
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ti přemejšlím jestli nejít ještě do benzínu abych měl toura.Co myslíš?jenže co?1,6 bude líná mrcha,1,8 by mohlo už bejt lepší.ale taky jestli se dá sehnat vůbec do 25t.

Hele co jsem objevil po letech:-)
Milovice 2006

Milovice 2006

-> Mantrabeach: Potvrzuji, že kateřina je velmi šikovná klempířka, sám ji chuděru zásobuji prací :-)
-> myschaak AZNP K.Hora 31.07.10 21:46:24: tak v tom případě mu tam chybí nula 

-> Mantrabeach: Jako jestli volis mezi E30 a Felinou, tak je to uplne jasny :) Felinu bych volil jen kdyby bylo potreba odvazet s tim vetsi/objemnejsi veci (precijen se vyklapi cela vrata), jinak jasne E30 :)
-> Mantrabeach:

-> Stepan FUN: vůbec nevím právě.čuměl sem na foru jak tele na nový vrata
.Že bych ji potom požádal i o vyvaření pár drobností na éru či snad budoucí e30? 

-> Mantrabeach: Jojo... Kačka klempířina dělá a je moooc šikovná. ;-) Už to tu párkrát virtem proběhlo. :-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: koukám na tvoji třícu na foru a ty seš taky hovado pěkný
.Ani sem nevěděl že ses do něj tak pustil.Hele a mladá bez prdele takhle dělá klempířinu jo?
Kolik bere na hodinu ?
Jinak nakloňuju se spíš k tý 324D než k felině,asi si mě nakazil

Jinak nakloňuju se spíš k tý 324D než k felině,asi si mě nakazil

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 01.08.10 11:46:08: no byl mi taky povědomej,ty kecy stupidní.ten černej nevypadá zle teda.teď ale potřebuju abych prodal ty auta a měl na to auto sakra.to se bude táhnout bůhví jak dlouho
Mantrabeach 31.07.10 22:56:03 napsal:
tohle by se mi docela líbilo ale jen na to mít.bohužel socka
výbava
bmw-autobazar.sbazar.cz/ bmw-e30–2–4-diesel-
pardubice-o4364023.html
na toho zapomen, polovina inzerátu sou keci, měl ho kamarád a loni ho prodával, koupil to tenjle cigoš z pardubek, auto je na go kastle, je tam jen koncovej díl ladák, jinak je to takové dost zbědované, kamarád s nim trefil strom, pak do boku někdo naboural na parkovišti..... no prostě toto nebrat
tohle by se mi docela líbilo ale jen na to mít.bohužel socka
výbava

bmw-autobazar.sbazar.cz/ bmw-e30–2–4-diesel-
pardubice-o4364023.html
na toho zapomen, polovina inzerátu sou keci, měl ho kamarád a loni ho prodával, koupil to tenjle cigoš z pardubek, auto je na go kastle, je tam jen koncovej díl ladák, jinak je to takové dost zbědované, kamarád s nim trefil strom, pak do boku někdo naboural na parkovišti..... no prostě toto nebrat
-> Kaprof: no to som si prave myslel tiež, ale istý som si tým nebol ...
-> afro100: myslim že to bude mít přičinu tu že tenhle starej motor se dával dřív novejší preplnovanky až později proto chrom/ plast 

-> Mantrabeach: hezký ... a zase chromák :)
tohle by se mi docela líbilo ale jen na to mít.bohužel socka výbava
bmw-autobazar.sbazar.cz/b mw-e30-2-4-diesel-pardubic e-o4364023.html

bmw-autobazar.sbazar.cz/b mw-e30-2-4-diesel-pardubic e-o4364023.html
Ked sa tu riesia tie e30 324D tak sa opytam. Ako je mozne, alebo kvoli comu je viac e30 s touto motorizaciu chromak? Ci to je len nejaka geograficka anomalia?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: sakra koukám na forum e30 a samá chvála na něj.přemýšlím přemýšlím ale musel bych jedině v sedanu
kombi bylo až td.teď jde o to aby něco bylo na prodej vůbec

-> Mantrabeach: má to řemen, toura v D nevim nevim, spíš 4dvéř, coupé se nedělali, a tour myslim jen td, jinak s difem špatnym sem se ještě nesetkal, přecijen to není žádný závodník aby mu někdo dával pohulit, ale jede velmi solidně,půl mega na hrbu bez zásahů upně v poho, muj má 300 a vše původní, téměř nemusíš řadit, sptřeba od 6ti -8mi litrů