→ castrol: tak 1.6 nechtel nikdy co vim chctěl nechtěl to si len myslíš , ten motor tiež poznám aj jeho problémy , jediný problém je ten že tu slušný nenájdeš a kúpiť hujdu a zistiť že to žere olej beznín 1:1 tak ma asi jebne , a osobne mi 1,3 stačí až až
-> Tomáššš: servo čerpadlo , klíma kompresor a bosch alternátor -> Tommyk: a ktoré je to auto? to zväčša k inzerátom dávajú takéto videá , pekná takúto chcem ale 1,3 , abs ani bagy nemusí mať na to kašlem , hlavne málo km , kombi a glx
-> suri: Nu nevím, když by jsi měl objednat vše, dáš za to 10600 SK? To mi zrovna levné nepřipadá, včera jsem koupil dvě přední sedačky s výhřevem, kabeláží, regulátorem a řídící jednotkou za 2000 Kč. Svazek pro okýnka jsem měl doma už dřív, oba jsem dneska kuchnul a udělal z nich jeden.
pojistkovka v osazení pro pickup s tažným, elektrickými zrcátky, okénky, atd.. Je použit novější cyklovač stěrače čelního skla a přerušovač blinkrů pro tažné.
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: ja som jeden motor do šrotu tiež dal , to kúpil chalan z favorita bmm na výmenu za 150€ dal do auta a že to nejako nejde a že to klepe , piestne čepy komplet zapečené v púzdrach a čepy sa otáčali v piestoch kde mali milimetrové vôľe