skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pro záškodníka z Techwebu
-> Petrson 18.03.11 13:36:58: Bingo, to je to RSo s dvou stabíkama, to znám už hodně dlouho a ani nevím, že zas jezdí. Dík
-> Tuner#2 18.03.11 13:35:16: Něco málo v mé hlavě
.
Ne pokusím se najít stránky.
E:tady www.skoda110r.cz/article. php?id=131

Ne pokusím se najít stránky.
E:tady www.skoda110r.cz/article. php?id=131
-> Petrson 18.03.11 10:10:30: Pěkně, víc info o autě najdu kde?
Kraucher jezdi zavodne? Sakra ja nic nevim, to je v riti, se musim informovat.
-> Luky.: JJ vím

-> Petrson: jestli to nebude spíš tím, že Martin Kraucher pracuje ve společnosti Matthes 

Tak se podívejme koho nám to sponzoruje, a ani se nepochlubí

-> petr s: No cas si musis sam prehodit na spravny pasmo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Vy na TW máte letní čas nebo ruské hodiny?
To čumím co se tu člověk dozví... ale už pozdě

-> myschaak AZNP K.Hora: treba ta spajzka nebo neco by se mohlo objevit
-> petr s: tak jsem tam byl až po tobě

-> filcek: no už toho asi moc nemaj....
-> myschaak AZNP K.Hora: Myslíš ty za necelé 300? vzal jsem jich pár
-> Pavel P..: aha ja ze sem tam videl nejakej areal tenhle , v Prelouci to prodavaj dily teda jo? bych se tam mohl jet podivat
-> petr s: to je možný...a zadní blatníky si tam zalídnul?ty z regálu poslední jsem bral já)
-> filcek: když pojedeš smě pardubice tak je to nahoře na kopci u tý benzínky nalevo.....
-> filcek: v lese to neni.. je to v Přelouči
se zeptám ten Excalibur army není to náhodou v tom lese mezi Pardubicema a Valama?
-> myschaak AZNP K.Hora: Celou sadu jsem tam bral já 390 kus A ty LP jsem tam našel taky schované v hangáru
-> Pavel P..: no asi si zas někdy udělám vejlet...jinak kdysi tam měli všechny kromě lp

-> Pavel P..: Pravé byli
-> petr s: kterou? nejspíš pravou, ty se daj sehnat ale levý vůbec nejsou
-> myschaak AZNP K.Hora: netušim ale prej je to repas .. maj jí v tom hangáru s motorama na tatry když tam vlezeš tak po pravý straně na takový polici nahoře... maj tam i novou na 1203 a fůru plechů na 1203.
-> myschaak AZNP K.Hora: netušim ale prej je to repas .. maj jí v tom hangáru s motorama na tatry když tam vlezeš tak po pravý straně na takový polici nahoře... maj tam i novou na 1203 a fůru plechů na 1203.
-> petr s: já tam už chvíli nebyl...měli ještě př.skla,pp dveře a možná další věci
-> Pavel P..: co chtěli za špajku na kilo???
-> Pavel P..: co chtěli za špajku na kilo???
-> Pavel P..: Předek měli jenom jednu polovinu
-> petr s:
no proto tam zbyli jen dvě stejný zadní půlky

-> Pavel P..: Tak já bral jenom 8 nárazníků po 50 koruně
-> petr s: vůbec.. možná tak špajzku na kilo, jinka nic.. kupvali jme poslední dvě poloviny nárazníku a přední okno jinak ničevo... prej se po tom zaprášilo
-> myschaak AZNP K.Hora: A na 120 už nic nemají?
kluci stavte se až pojedete přes Přelouč v Excalibur army...maj tam ty srážečky,myslím že mě stála 400kč..super věc,dá se s tím srazit i kolo z tatry

-> Klubko_: Ahoj, to je pekny :-) Urcite rychlejsi nez ten muj porychtung. Hlavne dneska jedna OR34 tak vzdorovala az jsem tu trubku z ponku urval
Jsem ji rozrizl, se mi nechtelo vytahovat svarecku...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: muj zouvak, jak sem ti rikal 

založte tu cituji: "aby měli kde plkat když TW nejde"

-> Fén:

Tak snad uz ok.

To dostal TW server epileptický záchvat z toho jak to teď na Virtu frčí? :o)