skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá jména, co jste slyšeli...
prohledat
792 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 14.03.2010 do 20.06.2025, založil/a Borin - Král tuzerů
Len dnes z práce:
- Hadová
- Zajacová
- Vyškrabková
- Veselá
- Velikovová
- Chlpeková

- Hadová
- Zajacová
- Vyškrabková
- Veselá
- Velikovová
- Chlpeková

-> Jirik_Tuňák1983 19.06.25 19:09:47: To má tak dlouhé příjmení, že to nějaký softvér toho diskusního fóra takhle zkrátil?
-> King:

-> Jirik_Tuňák1983 04.06.24 12:48:37: Kdybych si nechal bambuli presit na frajtra, tak se mi libi kralovna v hantecu - "kingoška " 

-> Jirik_Tuňák1983:

-> OndraKrupi 03.06.24 12:24:42: Na druhou stranu má náš King inspiraci, kdyby se náhodou rozhodl pro změnu pohlaví. 

-> Jozka:

-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.06.24 19:40:46: Stejně tohle bejvá houby platný - alespoň v místě. U nás byl policajt Koza, ženě se říkalo Stará Koza, dceři Mladá Koza.. a když se vdala, tak se sice jmenovala po manželovi, ovšem tomu se říkalo Mladej Koza - takže vlastně ani nevím, jak se jmenoval.. 

-> Pavel P..: Vošoust, normální príjmení. Pro jednoho někde v Holešovicích jsme se Žabákem dělali nový zvonky v bytovce... Nevím proč, ale jeho pani si nechala své dívčí jméno a dcera má také její jméno...
-> minno 03.06.24 18:39:19: Ještě jsem tipoval Švéda, ale nakonec jsem zkusil toho Francouze. 

-> minno 03.06.24 16:47:16: Francouz, že? 

-> isti: 

-> minno: Gratulujem

Ja mám nového kolegu Novytskyi Maksym

-> isti 03.06.24 15:31:14: Přesně tak.
-> OndraKrupi: Bežné Magyarské meno

dneska u mě byla zákaznice ročník 1993 s křestním jménem Kinga 

-> john simple: Kukol som ten web, a vyzerá, že to nie sú mená, len majú taký slogan firmy
privys.cz/

-> Sita:

-> palinator: hergot, ty nectes jenom nadpisy?! 

-> Bukaj: Ani ne :-) www.bemaniax.cz/cs/.../lu
igi-cocotti
-> Pavel P..: To bude nějakej recesistickej název, ne?
Když jsme u název firem..
AutoDoleva
TutenFood
GoldenPazour
AutoDoleva
TutenFood
GoldenPazour
-> Jumbo: Dovedu si to představit 

-> dragon_cb_cz: Ten nam vozil nejake zbozi, paradoxne dobra firma, ale bylo vzdycky veselo, kdyz prijel kamion...
po mé bohaté zkušenosti...extrakce je zdarma:-)
-> john simple: no aspon bude levnej :))
-> Bukaj 03.11.23 08:24:29: To bylo kdysi na E2 ve zpátky do minulosti. Prej musíme si zvolit nového šéfa. Naštvaláh už nestačí 

Něco z Novinek:
"V pátek odpoledne se rovněž s napětím očekává první veřejné vystoupení šéfa libanonského Hizballáhu Hasana Nasralláha."
Na základce se říkalo "neser bohy", tak tenhle se tím zjevně neřídil
"V pátek odpoledne se rovněž s napětím očekává první veřejné vystoupení šéfa libanonského Hizballáhu Hasana Nasralláha."

Na základce se říkalo "neser bohy", tak tenhle se tím zjevně neřídil

-> Matsoft: 

Zena ted neco prodavala pani Jednorožcové
-> Pavel P.. 13.06.23 22:16:10: Přesně to jsem si říkal o dělňasech, když se vrátila po jejich užívání pronajatá zdvižka. Taky kterej Oleksij s tím jezdil. Holt to není jejich. 

Na zvonku jméno Ködöbög. Co to je za národnost?