skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
-> doly120: šak pišem že čaka na rozpalenie
motor už niekto kupil
Rozvadzač tam už asi nieje,pozeral som do kabiny ale nevšimol som si to...ked tam pojdem tak pozriem

Rozvadzač tam už asi nieje,pozeral som do kabiny ale nevšimol som si to...ked tam pojdem tak pozriem

-> marek668112: stím si lis moc neporadí
jedině autogen a rozpálit to..
škoda že je už bez motoru
Hydraulický rozvaděč v tom ještě je?

škoda že je už bez motoru

Hydraulický rozvaděč v tom ještě je?
-> doly120: ved aj je,len nemam lepšie foto
Bola plne pojazdna a na predaj.Nikto ju nechcel tak už len čaka na rozpalenie a lys...
Bola plne pojazdna a na predaj.Nikto ju nechcel tak už len čaka na rozpalenie a lys...
-> marek668112: vypadá to jako Š180

-> Enggik 25.02.11 20:54:58: ty tisicarny uz tam sou pres rok a nemyslim ze se nekam pohnou protoze sem se tam byl podivat na nejaky dili a bylo mi receno ze z toho se zadny dili sundavat nemuzou a ze to proda jen v celku a za tu modrou 68/69 nasracky shnilou s proslapnutou strechou chtel 5000 a pritom ja sem tu svou koupil v mnohem lepsim stavu i s papirma za 4
ja som dnes videl vyhodenú úzku nápravu , kilo alebo žehlička , ale šnek mala napravo , asi anglán
-> Tomaso435 28.04.11 15:30:41: urcite, kedze iny model sipky nemal ...
-> Tomáššš: bohužel, něboli :-( když stála ještě venku tak sem zase neměl foťák sebou.. má to kliky ven, lišty na blatníkcích, v řpedu rakvičku s lištama.
-> Tomaso435: lepsie fotky toho kila by neboli ? tipol by som to na 70rocnik :) standart 

-> skoda 120ls: Skladujou a čekají, alespoň je pod střechou
-> Tomaso435: to mb to bych vzal hned je ho skoda na vrakaci

moskalenko

-> Tomaso435 28.04.11 15:28:11:
ten Moskvič je nadherny

-> Tomaso435: wau moskvič 403 

a asi první model kilča... ten motor to bylo no comment. jak novej
-> Star LC20: sakra ta palubní deska a ty koberce 

byla naborena radne a v kufru bylospoustu samolepek ze srazu taky je ji skoda ale z venci vypadala dobre
-> Star LC20: tak ta tu ma aj kartu dakde myslim ...
Další. Je to focený mnou v Přerově, srpen 07
EDIT: S odstupem času je to těžkej tuzyng
EDIT: S odstupem času je to těžkej tuzyng
Já myslím, že vím, o kterou se jedná.....o to víc mě šukuje, že takhle skončila 

-> afro100: to je proste tuzing afto tam ide o krasu ne o funkcnost 

-> castrol 26.04.11 17:28:00: ja proti kyvke nic nemam, len mi nesedi to uvazovanie toho cloveka ... nasere tam hromadu capovin a na funkcne veci sa vyprdne ...
-> afro100: kyfka je donra
-> skoda 120ls: tuning kchar a ono tam kyfka ... :D:D
panove nezna nekdo tuhle skudku vydal sem ji v jihlave a byla mooc pekna dvere se otviraly nahoru a fura tuningu a najednou ji privezli naprcanou do srotu tak sem si z ni vzal alespon par veci

-> Star LC20: SZ 

-> Vojťas: No nee, ale moje zelená je shnilá jak zahradnickej hnůj.....chápeš
Kontakt na ně nemáš prosímtě?

-> Star LC20: udrzovana je, ale na podvozek sem nekoukal, ani motor nevidel. Mozna kdyby se zbytek rozlestil tak by tolik nebyl patrny rozdil stary a novy lak. Chces snad mit dalsi zelenou ? :)
-> Vojťas: Takhle na fotce vypadá dobře, ale zdání klame říkáš ?
-> Star LC20: ani bych nerekl, neptal sem se ale rekl bych ze ji bude chtit prodat v celku, ale zadna libovka to teda neni.
-> Vojťas: Kdepak to je? Jsou tam rozumní?
-> Vojťas: celkom pekna
mno...
nový blatníky a stříkaná kapota, zánovní zadní lampy, a k tomu OR 34
nový blatníky a stříkaná kapota, zánovní zadní lampy, a k tomu OR 34

Zdravím, potřeboval bych od někoho pomoct. Scháním bez úspěchu kousek kastle ze stovky. Chci poprosit až se někdo budete motat na vrakáči a bude tam mit chvili, jestli by jste mi odřezali tenhle kus. Mám to v inzerci skoda-virt.cz/cz/.../1443
82-konzole-brzd-s-100 ale bez úspěchu. Díky
-> Kaprof: Však jsem taky psal jen o palubce

-> Enggik: až na ten volant...
-> Rapi1: Divná barva
Ale nevypadá tak zle?
-takhle zachovalo palubku v 1203ce jsem snad ještě neviděl

-takhle zachovalo palubku v 1203ce jsem snad ještě neviděl