Tak je to tam, ale nějak moc nadšený z toho nejsem. Sehnal jsem použitou origo bezklínkovou gumu, umyl nasadil a je to takové hrbolaté. Pak jsem zjistil, že je to hrbolaté podle bodování karoserie.
PS. jak při zandavání trefujete okno doprostřed? Mě to celkem činí problémy. Okno se mi vždy vytlačuje na nějakou stranu, na tu co je jako poslední přehrnutá.
-> Milan 136: Hm. A samotný holý pozink moc nevydrží (zima, soľ...), tak preto to takto hnije. V rovnakom ohnilom stave mala brzdové trubky aj kolegyňa na Fave po 20 rokoch, keď som jej ich menil za nové.
-> isti 16.07.25 09:47:24: No fuj. Ale tak naťahať nové trubky nie je problém, ak to nemá iné závažné nedostatky.
Inak brzdové trubky na Felde boli z fabriky bez povrchovej úpravy (bez poplastu)? Že to takto dokáže vyhniť. Obvykle bývajú trubky aj na 20 ročnom aute bez vady.
-> minno: Možno by sa to dalo predať za pár stoviek,kombi s lpg ale brzdové trubky už boli v poslednom štádiu.Brzdilo to do poslednej chvíle výborne ale bola to časovaná bomba a preto by som to nikomu nepredal.
-> isti: njn, ja jsem o tom pred cca 15 rokama taky premejslel, protoze to byla cesta jak nejlevneji prijit k traktoru. Byl jsem uz dokonce s jednim chlapkem kousek od nas domluvenej, ale nakonec z toho seslo, protoze to nedokazal nastartovat
-> Matthes, záškodník z TechWebu 11.07.25 22:19:10: jakou jsi koupil? Já "nedávno" měl 2, první myslím taky 3M, druhá byla Sundstrom z Ardonu. 3M do litru, ta druhá skoro za 2 a o spokojenosti moc mluvit nemůžu
t3 , dopátrat se u toho co to může naložit je vlastně vše s otazníkem, původní 3 místa nákladní bouda, v Bosně udělaný bus vyřezáním okna, osazením prosklených šoupaček a namontováním dalších 5ti míst k sezení..divočina.. na dorazech to neleželo a ani to na ně nebouchalo, víc už bych tam neložil. Bylo to i v rámci testování, co tam bude možno postupně dostavět v rámci turistického přežívání mimo domov..výkon dostačuje, převodovka funguje, brzdy brzdí..bude to v pohodě.
-> Bukaj: kdybych tam měl ty horní výklopný dvířka tak bych asi prošel, ale technik si to prej nechtěl vzít na sebe, když je tam jen díra, protože je to vidět na fotkách. Prej tam mám vrátit vrata nebo sundat boudu
Jestli chceš poradit, vyser se na to včas... mám uložiště po předchozím majiteli z palet a je to tak akorát k vzteku. Obtížně se to do něj rovná i z něj vyndavá. Podle mě je lepší mít dřevo naskládané v řadách v dlouhejch hranicích a brát/doplňovat to na střídačku.
Pokud na to člověk jebe a nahází to tam, tak se do toho zase vejde prd.
-> Skili 26.06.25 20:30:30: Co je to za blbost - byly přece různý verze boudy na pickupy - a některý z nich měly právě výklopné sklo a původní sklopná dvířka...