fungl novej rozdelovac hanart 880 s vickem a palcem- skubalo to, dal jsem cinskej palec bez odporu a bylo po skubani, pak samozrejme muze byt problem v kabelech nebo civce, jednou mi to skubalo, nekolik dni jsem nemohl prijit na to proc a pak jsem to zkousel po tme a pritelkyne rika, to svetylko na tom valecku je pekne, rikam co?, no a mel jsem mikroskopickou trhlinu na viku indukcky, ktera nebyla videt

snimaci civka v rozdelovaci mi vydrzela vzdy mezi 1500km-50 000km a dost casto za jeji zanik mohl prebijejici pal altik, kde mi v podobnem intervalu odchazeji diody a resim to vymenou spatne diody, potom je loterie, jak dlouho to zas vydrzi, pak to treba neco odpali a tak porad dokola :), takze bez altiku a rozdelovace bych nikam dal rapidem nejel, tak me napadla otazka pro Kinga jestli by nesla udelat nejaka ochrana te snimaci civky? mysli, ze me by se to uz i vyplatilo, ikdyz u rapida uz tachometr nepretacim po 2 letech
-> dragon_cb_cz 12.11.17 22:53:28: proc bych jezdil ve spanelskym nedodelku, kdyz muzu jezdit ve skodovce
ja tady ty nazory nechapu, mam Ti ukazat toledo srazeny s nivou? ikdyz felda by asi nedopadla lip...-> U-Geen 13.11.17 00:09:42:

Podle mě to nemá vůbec žádný vliv. Jinak máš naprostou pravdu, je to nastavené tak, že pokud se zajímáš o to kolik platíš, tak najednou není problém udělat povinné na 3.0tdi za cenu kterou má jiný na 1.2. Holt když se nechá někdo oškubat, tak ho pojištovna oholí jak stromeček na vánoce