Ale beztak mi 2x praskol vrchný úchyt toho držiaka o motor a musel som ho meniť. Naposledy som tam už dal veľkú podložku pod matku, aby sa vibrácie neprenášali len na malú plochu, ale ako dlho toto vydrží už nezistím.
-> Robert 106 20.08.24 21:44:46: Já jsem k tomuhle řešení poněkud skeptický. Silentbloky se vyvěsí, provozem a teplotami ještě více. Celou váhu tlumiče pak nese stejně už jen výfukové potrubí na hlavě.
-> Robert 106: Jestli by nebylo lepsi to nejak doohybat a vypodlozit, aby pri dotazeni to bylo bez predpeti... Anzto takhle se ta podkova transformovala na ryze mechanickou pojistku proti odpadnuti tlumice.
-> Robert 106: Asi to nech, jak to mas, bude to sice na krivo po montazi vyfuku, ale zas symetricky k tem vystupnim rouram. A jak to mas vic kolmo na vytok plynu z rour, tak je mensi riziko, ze tam prileti kapka vody, pocitam, ze zpozdeny vyhrejvani resit nechces.
Nevim, jak uzkopasmovy LS, ale sirokopasmovy nemaj moc rady zalejvani vodou a tohle umisteni je na ostrik vodou choulostivy (at uz jde o sok nebo kontinualni chlazeni), tak bych tam zvazil nejaky stit(ek) - klidne chytit pod tu LS. Nicmene ja se k tomu nedokopal a se sirokopasmovou LS jsem uspesne odjezil nekolik desitek tisic km, ale pravda v desti moc ne.
-> Robert 106: Aha, trubky končící vepředu jsem nikdy neřešil... já jsem to "svoje" umístění určil někdy před 15 lety podle data datasheetu k boshackym wb lambdam.
-> COL: -> COL: Ohledně umístění LS, mám právě problém a tohle byl hlavní důvod proč jsem dělal toho poláka. Teď mám v autě myslím, že Maďarský
a stejně umístěnou LS. Tam je problém, že trubky končí hned vepředu a pak to přechází dozadu. LS dle diagnostiky funguje, ale s velkým zpožděním.
Po puštění plynu mi padají otáčky 2- 3 sec. Myslel jsem, že se nevrací pedál, ale po laborování jsem zjistil pomocí VAGu, že pedál se vrací, ale jednotka zavírá klapku pomalu - dle Cimbu špatně umístěné LS.
Ohřeje se celkem rychle sama, nicméně je dobrý vyhrivani zapínat při studeným motoru s drobným zpožděním, aby na zahrady sonde nepristal kondenzat, pak se muze hned vyhodit.
-> Robert 106 18.08.24 20:41:38: Já tu díru dělám trochu víc do boku, aby LS byla zhruba nahoru po montáži vejfuku, a trochu dozadu, aby byla trochu víc vystavena ofuku plyny.
-> darklord: Iba tolko?Za tú polhodinu čo som tam pobehoval v okolí videl veterány rôzných značiek.
Mimochodom to som vedel že existuje ferrari v kombíku ale fakt je ajonik so spalovacím motorom (mal klasické značky,niečo staršie,nebol tak nafuknutý ako tie dnešné)a arteon kombi?Videl som to dobre?
-> darklord 10.08.24 20:51:42: Já když slyším slovo tuning, tak si dycky vybavím tu fotku z nějakého kempu, kde seděl maník v zapáskovaném prostoru na stoličce a po obvodu všude visely cedule Chips Tunning.
Dnes som chcel spojiť príjemné s užitočným a vybral sa na zraz v Ľubine.Užitočné vyšlo lebo som nakúpil čo chcel a pritom natrafil na človeka s ktorým som bol na vojne.On ma hneď spoznal,ja z nich na nikoho nepamätám ani podla mien.
Čo sa stalo v Novom Meste?Okolo jedenástej bol aj odbočovací pruh aj nadjazd nad dialnicou plný aut.
-> Vojťas: Jo, v tomhle stavu jezdila posledních pár let. Ale loni cestou z Wieliczky to už došlo tak daleko, že se nedalo jet rychleji jak 100kmh skrze strašné vibrace od PZ kola. Cestou jsme ještě přehazovali PZ/PP kolo a beze změny.
Koukám, že je to se životními etapami všude stejný.
Upravujeme škodovky, jezdíme s nimi, baví nás to => Už jen jezdíme se škodovkami, na úpravy není čas => Už není ani čas s nimi jezdit, natož je opravovat. => Odstaveno skrze banální závadu na jedno odpoledne, na kterou prostě není čas a mezitím propadne STK.