Konečně částečně dořešil skladovaní interiérů. Tím i částečně uvolnil kus garáže, takže ode dneška se dají uskladnit dvě auta a vozejk Pokračování na druhý stěně až na jaře, teď už jsou auta zazimovaný.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Dotaz na to jestli to mám poskládat byl zodpovězen stylem - neskládej to. Stejně bych to rozebral...
Mimochodem - Co myslíš tím rozbil? Že jsem na to koupil novej chladič, protože ten původní to neuchladil, vyměnil jsem pro jistotu těsnění pod hlavou a vyklepal, vykitoval a do plniče stříknul bouchnutou masku???
Už som sa raz asi pýtal. Kedysi mal ktosi na škodovke vyrobený taký pekný štítok s tlakmi pneu, umiestnený buď na B stĺpiku alebo na boku dverí po otvorení. Nemáte niekto foto, alebo kto to bol? Neviem to nikde nájsť.
já v týdnu vyměnil olej a filtr a navíc jsem se dokopal k výměně termostatu holt teploměr neukazoval netopilo to tak jsem si to vyměnil takže zase o nějakou starost méně ještě mě čeká výměna prachovek na tyči řízení a na poloose a při příští výměně asi přetěsním vanu :D
Dnes opraven na spotřebáku přepínač LPG/BA, takže už to nebude loterie a modlení při změně paliva za jízdy, dále vyluxován interiér a také jsem "zničil" jednu rapidí sedačku - v sedanu nepotřebuju sklápění a vůle jek v žentouru, takže přebytečné součásti šly do šrotu a zbytky mechanismu poněkud "vylepšeny" svářečkou
-> vhml: zatím to ostatní jezdí v pohodě,tak snad i já.. a vím že to tak je,letos jsou ale slabší finance tak to takhle dopadlo, technik z vraníku říkal,že by to mělo být uplně v pohodě
-> Borderer: Taky se mi na felině hřálo levé přední... někde to vždycky nasálo vzduch a třeba po měsíci jak se to zahřálo tak to natvrdo bloklo při jízdě... tak jsem repasoval komplet brzdič a nic... nakonec to bylo nejspíš v hadici, která začala slzet až když jsem ji vymontovával... a to jsem s tím tak jezdil asi půl roku vozil jsem 9ku klíč a vždycky když se to bloklo odvzdušnil a jel dál
-> Tomaso435: až pojedu kolem, tak se budu z každý škůdky snažit urvat křídlo
-> vhml: Pokud dobře koukám, tak má Sharan pohotovostní 1650 Kg? To je míň než mám na Saabu, zimáky mám taky 91 (už přišly s autem) a funguje to... nadšenej z toho nejsem, ale funguje to. Jasně, jsou to Nokiany, ne protektory...
-> skodovak 26.11.15 23:35:34: Na to jak Vraníkům fandím, tak dát je na Sharana, kde maj bejt gumy s indexem 95, dát protektory s 91, na to jsem neměl nikdy odvahu.