Jo a když jsem byl na tom jednom úřadě, tak jsem vedle slyšel týpka, jak křičí na paní u přepážky - Ale do pr**le, já to auto prostě neřídil, tak jak mi můžete strhnout body bez mého vědomí! Já ten řidičák potřebuju... Tak jsem si taky radši nechal vyjet svůj bodový stav a je to všechno v plném počtu a byl jsem paní pochválen...
-> Syny: : ano ano :-) ale jestlo to bude carbon design nevim,podle toho jak se povede vyloupnout no...kdyz spatne tak to dokituju a bude jen lehka no :-D
jarda.u1 22.03.09 19:42:42 napsal: → Bery: Krasnej Rapid,nejel si s nim nahodou zavody Berounsky vrch?Kdepak, vrchy jezdí Bery jen rekreačně, tohle je rally auto
potom sme teda motor nainstalovali a vecer zacali zabiehat na osvedcenom EDSRi, rapidackom sani, a tichom dvoj-tlmicovom vyfuku.......motor je dost neposedny len tak tak ide volnobeh.....
v sobotu sme doskladali zavodny motor, no pri vysrobovavani jedneho sroba som utrhol prave montazne oko na bloku (a tak dobre sa darilo....), nezostavalo nic ine len to opravit, bol som pozicat usmernenu domarobo zvaracku, bracho miesto zvaru nahrieval teplovzduskou a ja som zvaral hlinnik, padli 4 elektrody a cele je to zaliate.......
-> Plisek: ovsem ta posledni fotka se ti povedla ja na to cumim, proc se ti pod sade vali jakejsi vozicek, , zidla, dvoják žebř... a ona je kastla na boku
J3STER 22.03.09 19:19:56 napsal: → Klubko_: Budeš zkracovat ručku nebo tunel? Já jsem zkrátil tunel a není to ani poznat.no ja te nevim. Ja kdyz dam rucku dolu, tak mi akorat doseda ten cudlik na tunel, takze si ani moc nezavazi. Uvidim, kam se to pohne, az pod radio prijde ten plech, ke kterymu to pridelam. A mozna by se tunel u rucky dal spustit este kousek niz a ani si to nebude vadit.