-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak to seš dobrej....mě už doma takovýhle věci tolerovaný nejsou....nejde ani tak o mladou spíš jako o psa. víc barvy by bylo na něm ;o)
ráno sem se byl juknout v zaměstnání,zdali budu mít co dělat, nikoliv, tak sem jel domu, koupil si alkyton, a v kuchyni ,páč venku chčije ,natírám tlumiče a brzdiče na báwo
-> suri: ja sa nechcem hadat len mne sa zda ze ked idem so skodulou v skaredom pocasi a nastartujem ju tak je taka leniva aj ked sa zohreje ... a ked dam cestou co chodim len 110km/hod. . a ked nastartujem v peknom slnecnom teplom dni,tak motor ide ako besny utrhnuty z retaze a toucestou dam v pohode 120Km/hod , dalo by aj viac len uz ta cesta ta dobra cesta na tych 120Km/hod konci a treba znizit ...
-> Tomo: neviem ako to je neviem čím to je ale je to tak , chceš mi povedať že keď je dusno pred búrkou ide motor lepšie ako po nej??? blbosť ..
viem ako sme pred dvoma rokmi išli s kamošom ( ja babeta 210 on skúter Keway ) na dosť ďaleké prevezenie za prales . išli sme okolo 14 00 a bola pred búrkou suchý vzduch teplo a dusno , prišli sme do pol kopca a motorky nič absolutne mrtve , bohove zahriate a začali brhlať . ok vypli sme motory išli domov .... asi 3 hodiny bola búrka a potom krásne vlhký vzduch a išli sme znova a vyšli až tam kde sme ani pôvodne nechceli , motory zohriate akurát a bez menšieho poklesu akcelerácie . podľa mňa na takejto slabej 50 tke to cítiť dosť dobre ..
→ Tomo: studenší a vlhšídobre, ale nacvo je taky dobry ??? ja by som skor povedal ze ked je teplejsi lepsie ide celkovo motor ... ako ked je hnusne pocasie ...
-> maca: Ja se ptal na na veci okoro superba (ale je to u vsech aut VW...) a nikdo nic. Pred nedavnem sem tam poslal kamarada co resil problem s chrochtou a taky bez odezvy...