skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124241 příspěvků (zobrazeno 107701 až 107750) od 06.12.2007 do 29.05.2025, založil/a iDawe
-> Zeke-kaviárový toust: 

-> doly120=velebnosti:

-> Zeke-kaviárový toust: Ale jak píšeš.. ty nic to větříček

-> Zeke-kaviárový toust: → doly120: smat se muzes,sme v demokraticky zemi3 3 3 a kdyz nevyjde tahle,tak mam jeste jednu v zaloze od kamose :)a kdyby nevysla ani ta tak vim o jedny k pronajmu3
hele
co to je?
hele

-> Tampajs: tak v praze,,tam je kalamita jak mile spadně vločka, a už to je ve zprávách

-> doly120=velebnosti: Ja? ja nic samozrejme
to ti asi poseptal vetricek

-> Tampajs: tak i to je mozny
ale namrzly je to okolo baraku solidne,sam uz sem mel nehodu

-> Zeke-kaviárový toust: asi tě budu muset zase citovat co si napsal na podzim žejo?

-> Zeke-kaviárový toust: pozoor ale to si posbíral za poslední 3 zimy ne?

-> Tampajs: nahodou,na Rapidovi mam ted tk cca 7cm snehu

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: U nás takovou vrstvu tak za 14dní a v Praze by s toho ani nedocílyl
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: uz neeee

-> stika87: máš na tom sníh!
-> m8rinek: u nás už za 9

-> m8rinek: u nás už za 9

-> Klubko_: takovouhle vrstvicku u nas mas behem 10ti minut...
Tak jsem se dneska rozhodl ze se svezu v Ouze. Sel jsme ji odhrabat chudaka byla pod bilou perinou. kapaliny byli v pohode. tak sjem 3x pumpnul a na podruhy uz si krasne mrucela. a reknu vam je to Nejlepsi svezeni v Ouze .... strasne mi to chybelo
Klubko_ 18.02.09 16:54:36 napsal: ja dnes prijdu k vozu a po 3 dnesch na parkovistu sem nasel toto
co se ti na ni nelíbí?

-> mototechna: 10 párov som rozobral na 3 zlomený klin takže tak
ja dnes prijdu k vozu a po 3 dnesch na parkovistu sem nasel toto 

-> peti: joooo jo natahnout novy draty uvnitr kvuli lepsi izolaci, dat novou privodni snuru a zbytek je tak poctivej, ze to uz ty tady nebudes a bude to este nabijet 

-> suri: Keď tam držia "nafest", nemá význam ich vyklepávať von, riskuješ že zničíš alebo ohneš závit.
tak já dneska zasilikonoval trojúhelníčky ve dveřích protože mě tam furt foukalo tak sem se nasral..a přítelka zase trošku připálila ručku..jela rapidem do školy a pak jela ze školy pro mě a přijede a řiká--to vůbec nejede já vlezu dovnitř a jenom dyt máš zataženou ručku
trapas takovej pěknej rapid a zase jí to tisíckrát chcíplo stou zataženou ručkou

-> deathcat: Je promin nepoznal.

-> mototechna: paráda ale čo tam robia riadiace tyčky?
-> ZbyŠek: Myslel jsem, že jsou to vzpomínky na bujaré večery na kterých ty flašky padly. Každopádně to není můj styl
-> Mejot: Myslím, že určitě větší než tvůj! Tomu se říká otázka, jestli si to na první pohled nepoznal.

-> Mejot: Myslím, že určitě větší než tvůj! Tomu se říká otázka, jestli si to na první pohled nepoznal.
-> deathcat: Třeba že je to pěkně barevná dekorace?

-> Mejot:

-> deathcat: Jaký smysl má tento příspěvek? 

Dneska jsem čekal u přechodu a kolem mě projelo auto s přívěsem na koně. Ale žádný oř se v přívěsu nenacházel. Za to tam čouhaly hlavy pštrosů.......to krčisko, ty nožiska. Pomyslel jsem si jestli nejsou jateční a hned jsem dostal hlad.

-> deathcat: jen tak na ozdobu.....samozrejme 10 stejnych kusu - to nema smysl 

-> ZbyŠek: Jaký má smysl skladovat prázdné obaly?

-> doly120=velebnosti: ne uz ne

-> ZbyŠek: Koukám... že už nejsou plné

-> Tomo-DK: Ď
Toho odkazu jsem si nevšiml 

ja som dneska bol prekvapeny ze mi nastartovalo auto
a tak som porad isiel do mototechny len tak kupit nejake somarinky male v hodnote 1eur 20cent
a asi 5x som bol rad ze som nevyletel na tych parkoviskach zasnezenych do nejakeho ineho auta...
a najviac ma dostali policajti co nesvietili

a najviac ma dostali policajti co nesvietili

-> mototechna: hezky pekne
-> mototechna: woooooooow
Yes :)
-> mototechna: prvni opiskovany dily z tvyho novyho piskovaciho boxu?
-> mototechna:
to cu taky 

Mr_Kubas 17.02.09 21:03:01 napsal:
→ Tomo-DK: Myslel jsme víc fotek té oranžové užovky
hr-svody.eu/skoda.htm toto je ta stranka
dal ju sem havlik tak kukni :)
→ Tomo-DK: Myslel jsme víc fotek té oranžové užovky

-> Syny: to byla druhá fáze vzteku, švihnul sem háčkovacím drátem
vono když seš celej mokrej od broušení plniče a nusíš takhle nečekaně šaškovat v mrazu.......