skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124233 příspěvků (zobrazeno 107851 až 107900) od 06.12.2007 do 25.05.2025, založil/a iDawe
doly120=velebnosti 15.02.09 14:31:47 napsal: → Klubko_: Ty čepičky na altíku a na startéru to si měl doma v zásobě nebo si to koupil? U nás v mototechně to nemají
to sem koupil v obchode naproti mototechny
je tam proste obchod s gumovejma vecma. Hadice, silentbloky(na suchej 5Q teda bohuzel ne).
J3STER 15.02.09 17:07:20 napsal: → Klubko_: Ta čepička na altíku je dobrý nápad! Co nejdříve aplikuji. Měnil jsem hadičku od benzínové pumpy a koncem staré hadice s motexkou jsem zavadil o zmíněný + pól a lehce se zablýsklo.
Co se týče těch tvých brzd zkus vyměnit samostavy.
ta cepicka je ve favoritech asi standartem
Sem to prvne videl na vytazenym favo altiku. Pak sem nahodou zasel do vise zminenyho obchodu a bylo jasny, ze koupim
me se parkrat zablisklo, kdyz sem napinal klinak
proc samostavy? Uz sem zalozil tema, tak muzem diskutovat
skoda-virt.cz/cz/.../1058
76-tvrdej-spojkovej-a-brzd
ovej-pedal
Apple STS Chvojkovice-Brod 15.02.09 22:09:23 napsal:
i like snowme too *6* BTW taky sem dneska takovym snehem jezdil *111*

J3STER 15.02.09 17:07:20 napsal: → Klubko_: Ta čepička na altíku je dobrý nápad! Co nejdříve aplikuji. Měnil jsem hadičku od benzínové pumpy a koncem staré hadice s motexkou jsem zavadil o zmíněný + pól a lehce se zablýsklo.

Apple STS Chvojkovice-Brod 15.02.09 22:09:23 napsal:

přítulka potřebovala natočit nějaký videa do školy tak sme vzali rapídka na vysočinu, pár foto od ledče n/S.
-> J3STER: no na hřbitově néé
nee kecam ale taky sem tam chtěl jít
sem ju koupil kdesi na netu ale uz nwm kde..holt na netu se sezene secko 

Snažil jsem se vypálit fimy... ale bohužel neuspěšně

-> TOMIK--007: Koukám, že se v zimě neflákáš. Pokračuj pokračuj ať máme v Doksech na co koukat
Vlastně i poslouchat 

Já dneska po třech dnech spal 6 hodin 

-> Tomo-DK: dík ale čeká nás ještě druhá strana
.Ale už z toho bude zase auto za chvíli 

-> Mantrabeach: parada
pekna praca

-> Matt-110R: já to mám podobně protože mi ji někdo co dva týdny ukradne
Tak dneska se dopotahovalo z vestavby to, co šlo vyndat - 5hod
zbytek se musí potáhnout až na autě, dvojté dno a podlaha je v autě trochu víc napevno
... nějaký fotky dole v diskuzy - skoda-virt.cz/cz/.../306 3-tomik__007/

-> Matt-110R: ty bláho,,, no my co kupujeme nový antény sme uplný břídilové proti tobě

-> MOLSO - alkytonátor: no ale užil sis tu jízdu ne?
a vo vo vo vo tom to je
-> aceboss: klídek acešéfe
zavídíš snaž že nemáš fichtla?

-> aceboss: klídek acešéfe

-> Matt-110R: No to snad ne...

Tak se podařilo dneska navařit lem na svý místo.jak vnitřní tak vnější.nic se ani nezvlnilo
Nespleli jste si s těma motorkama náhodou téma?
Já se dnes pokusil trošku uklidit a roztřídit své zásoby leč marně je toho moc

Já se dnes pokusil trošku uklidit a roztřídit své zásoby leč marně je toho moc

-> stika87: si vůl
... beztak mam karbec v řiti a srat sa v tom budem az ked mi pojde auto 

-> MOLSO - alkytonátor: usúporadame naky zimni klani ???

-> doly120=velebnosti: Kolik bys jich chtěl? Když je půjdu koupit, a budou mít vemu i tobě.

-> Tomaso435: vole... minulu zimu som isiel za kamosom 15 km bolo -5°C a hnusny vietor a pincel isol jak odtrhnuty z retaze (asi ten studeny vzduch
) od pasu hore som bol naobliekany ale nohy som podcenil a mal som iba rifle. ked som prisiel domov tak po 4 hodinach som rozmrzol a este dalsie 3 hodiny som mal uplne ladove kolena. odvtedy uz v zime nejazdim 

ja dnes po měsici dělani kurvovaní a nakupovani rozchodil auti
jede to krasně

-> tunerlada=Kočkohandlíř: Vůbec, kde jsi tu lebku sehnal?

-> J3STER: Nemáš pár čepiček navíc?

-> Klubko_: Ta čepička na altíku je dobrý nápad! Co nejdříve aplikuji. Měnil jsem hadičku od benzínové pumpy a koncem staré hadice s motexkou jsem zavadil o zmíněný + pól a lehce se zablýsklo.
Co se týče těch tvých brzd zkus vyměnit samostavy.

-> Honza M: škodááá :(
-> MOLSO - alkytonátor: jen vyjeď.... je to prča,,když to uklízíš a seš zmrzlej na kost
-> MOLSO - alkytonátor: jen vyjeď.... je to prča,,když to uklízíš a seš zmrzlej na kost

-> stika87: nemozes pockat do dakeho aprila ?
teraz fakt nemozem este mi rupne v bedni a pojdem sa vozit a frajerka ma zabije 

-> Tomaso435: já ho právě už nemám Měl jsem ho tak v 15-17letech. Ted me je 25 :)
-> stika87: já je oba nastartoval a trochu projel,, i když se na tom sněhu mrtě bojim,,, ale chytnul asi na po desátý,,,,, no hold 2 roky starej benál,, no
-> MOLSO - alkytonátor: fichtl je skvela vec na odreagovani 

-> stika87: no tak to ti dakujem ze teraz na pinclika myslim a odputava od roboty na shade

-> MOLSO - alkytonátor: -> Tomaso435: nedalo mi to a byl jsem dneska v garazi se na nej kouknout jak tam spinka uz aby bylo jaro a ja udelal brmmm brmmm brmm brmmm brmmmmmmmmmmmmmmmm a hura do pole a an silnici

kua chuapi nevytahujte tu tie pekelne stroje takto v zime 

-> Honza M: chtěl sem ho prodat ale když vás tak sleduju,kdo to ještě máte,, asi si ho nechám
-> Evž@: si vem když sem vyjel za tmy,,,, vepředním světle 12 ledek nasměrovaný do boku takže to svítilo víc modře než bíle

-> Evž@: si vem když sem vyjel za tmy,,,, vepředním světle 12 ledek nasměrovaný do boku takže to svítilo víc modře než bíle

-> Tomaso435: jj...v okolí mě měli všichni za blázna...ale fandili mi 

-> Klubko_: :)
-> Klubko_: Ty čepičky na altíku a na startéru to si měl doma v zásobě nebo si to koupil? U nás v mototechně to nemají

-> suri: j, uz sem to opravil. Myslel sem na ty brzdy, co jim je a napsal to blbe.

-> Klubko_: spojkový
a cepicka na starteru + spojkovy valecek 

co jsem vcera udelal:
- nalil novy olej do sady seriovych tlumicu
- nasadil gumovy cepicky na alternator a starter
- vymenil tekouci spojkovy valecek za novy...mam oravdu velkou radost, ze je to novy dil
(kdo cetl dnesni nakup, tak tusi, na to narazim
)
- vymenil posilovac brzd, ale stale to spatne brzdi
- vymenil prasklou podlozku AC pumpy
cepicka altiku:
- nalil novy olej do sady seriovych tlumicu
- nasadil gumovy cepicky na alternator a starter
- vymenil tekouci spojkovy valecek za novy...mam oravdu velkou radost, ze je to novy dil

- vymenil posilovac brzd, ale stale to spatne brzdi

- vymenil prasklou podlozku AC pumpy
cepicka altiku:
pockejte vecer, az budu na kolejich, to sem hodim svyho fichtla
sem me ledky u zapalka a pruhlednej kryt

sem me ledky u zapalka a pruhlednej kryt

-> Evž@:
jéééé takýýý

Taky přidám svůj stroj... (omluvte prosím kvalitu fotky, ale je to foceno cca před 4 lety z telefonu) Povšimněte si sportovních tlumičů KONI a nakopnutého předního kola...

Taky jsme s bráchou jezdili na chrchlech. Brácha měl po tátovy dvacítku, já si koupil dvě jedna dvacítky a jednu jsem přestavěl na dvacítku. Pak jsem si postavil tyristorový zapalování, to bylo něco. neopalovali se kladívka a jiskra přeskakovala tak na 5cm.
Tu dvacítku jsem pak prodal klukovy z vedlejší vesnice a on se za rok na něm zabil. vletěl pod Tatru, chrchl na placku a z Řízka bramboračka.
Tu dvacítku jsem pak prodal klukovy z vedlejší vesnice a on se za rok na něm zabil. vletěl pod Tatru, chrchl na placku a z Řízka bramboračka.
Nějaký fotky z prací v kartě auta dole v diskuzi, postupně budu přidávat, večer tam zase něco šoupnu ... skoda-virt.cz/cz/.../3063
-tomik__007