skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124232 příspěvků (zobrazeno 108451 až 108500) od 06.12.2007 do 24.05.2025, založil/a iDawe
-> M@rtin: nechci to tu furt propírat dokola ale řekl sem že loni pojedu pouze pokud budu mít zadní náboje od sakyho(čekal sem na ně od ledna08 ), který sou koupil až někdy v řijnu08 od ugeena
-> havlik: Ale to jsi snad říkal i loni, že s tím pojedeš ne?
-> Klubko_: Sem se taky nasral... nepovedlo se mi pod tucnakem rozjet wifinu na notebuku, dal sem zas widle 

-> D29 - Škaredý debil: no uzivatelsky to uz mozna na jaks tak na nejakej privetive urovni je, ale dnesni klonovani byla fakt chutovka.
-> Klubko_: Já sem spokojenej... Mě se líbí, všichno kolem mě řešej furt nějaký licence, a že si koupí tenhle program, cracky a podobně... To já to mám všechno zadarmo a neomezeně...
Hlavně se k tomu nemusíš chovat šetrně, k Winowsům když ses choval hrubě, tak ti dělali porblémy...
Hlavně se k tomu nemusíš chovat šetrně, k Winowsům když ses choval hrubě, tak ti dělali porblémy...
ja se dnes m....dal s linuxem. Jezisi to je tak funkcni a uzivatelsky prijemny nastroj, az mi z toho hlava prechazi.
po celodennim cekani, nez se dycky neco dokoncilo a zkouseni, ktery nastaveni bude fungovat sme to snad dotahli do konce dostali OS z refencniho pc na ostatni. Ale ta zpetna vazba od programu a snaha delat to, co si uzivatel preje, to aby clovek pohledal
komercni aplikace clovek vezme a celkem intuitivne drive ci pozdeji dosahne sveho. Ale u LX aby napred vseobecne pronikl do problematiyk LX a pak teprve muze zacit neco delat.

suri 04.02.09 19:13:07 napsal:
Dnes som zistil zaujímavú vec. Že tých kamarátov ( debatistov) čo mám
od začiatku mám aj teraz aj keď neviem či sa aj oni k tomu hlásia .
Aspoň dúfam že sú to Gabo, Molso , Mathes , Gemini a Majklsto
a mna si kde nehal ???

Dnes som zistil zaujímavú vec. Že tých kamarátov ( debatistov) čo mám
od začiatku mám aj teraz aj keď neviem či sa aj oni k tomu hlásia .
Aspoň dúfam že sú to Gabo, Molso , Mathes , Gemini a Majklsto

Tampajs 04.02.09 19:18:44 napsal:
→ Tomo-DK: Já jdu na C
jaj :) tak drzim paluchy :)

→ Tomo-DK: Já jdu na C

-> M@rtin: co se směješ předloni sem řekl že to na hrocháč pojede a jelo i přes mononuklozu kvůli který sem byl pomalu 2 měsíce neschopnej a dodělával sem geometrii auta půl hodiny před odjezdem. Ale dojelo totam i zpět a eště sem byl 7 celkově v slalomu:)
-> havlik: uvidíme čo bude do leta možno dôjdem ak sa dožijem
-> havlik 04.02.09 20:24:38:

-> suri: no na hrocháč to snad už letos pojede doufám
-> havlik: tak nech sa daría skoro to dokonči potom prídem pozrieť na hrocháč raz :)
-> suri: a jasný no to se nějak nezdařilo no ale už je to vyřešený vše

-> havlik: jak jsi chtel od toho chlapíka čo hovoril gabo ak pamätáš
-> suri: pomoct s čim?
-> havlik: tak paráda že si konečne zohnal ja osm ti chcel vtedy pomôcť ale potom s toho nejak zišlo
-> suri: stačí to co je v tý krabici pod tim

-> havlik: a turbo s LIAZU by si nechcel :)) vymontujem stojí v škole pod oknami rozpadnutá liazka :)
Se mi to nějak kouslo

-> Pavel P..: aha ja ho natoľko nepoznám tak neviem:)
-> havlik: Chlapče, chlapče. Asi by jsi se měl jít léčit

-> osminohej: zase až trojnásobný léčení mi netřeba:)
-> suri: u havlika by to jednou nestačilo

-> osminohej: trojnásobne?

-> havlik: dík za radu :)
-> suri: R5 turbo
-> havlik: a karbík aký? z čoho?
-> suri: jop
-> havlik: to sání je zákazkovo robené?
-> Tampajs: Tak si nezapomen udělat hned po vydání C profesák...stojí snad 200... JInak stojí snad 20 kolíků....
já sem si udělal takovou menší sestavičku v pokoji, turbo bude na konci

-> aceboss: jenom B zatim.
-> Tomo-DK: Já jdu na C

Dnes som zistil zaujímavú vec. Že tých kamarátov ( debatistov) čo mám od začiatku mám aj teraz aj keď neviem či sa aj oni k tomu hlásia . Aspoň dúfam že sú to Gabo, Molso , Mathes , Gemini a Majklsto

-> Gryzly: to nemůžu už sem to svařil a nahodil do auta a nefotil sem to prostě ta guma vypadla ztoho vokolního plechu ...no mě tam ani nic neklepalo já to zistil až ted když sem to vyndal tak mě ta guma ztoho ramene vypadla na zem
voni tam tu gumu maj nabodovanou ktomu plechu a maj to nahovno udělaný já se mto teda zvařil ale nevim nevim no...

-> Tampajs: ved si uz robil nie ???

Taky se chystám

-> kubalundi: Gratulace!
Taky se chystám

Taky se chystám

-> kubalundi: Gratulace vítej do klubu
dělal jsi jen auto nebo i něco víc?

dneska sem udělal řidičák

-> zidlik: Můžeš hodit fotku kde ti prasknul ten silent blok? Já taky kupoval oba nový a zprovoznil jsem to před měsícem a ted mi tam něco klepe když jedu přes velký díry. Abych věděl co mám zkontrolovat.
-> Tomo-DK: nie prasknutí ale písal som ti že som 5ku ohol -> minno: ak sap odarí podľa môjho plánu bude prípravok na demontáž a výmenu na aute zjednodušenie toho zložitého s andrta
-> Klubko_: jn až tet mě to taky napadlo
chytrej

-> doly120: ja bych to otocil a pak se vytrzeni bat netreba
-> Tomo-DK: přesně tak... chtělo by to víc provařit